Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

MSI Z790 Motherboards roundup

MSI Z790 Motherboards roundup

Audio transcriptions

"MSI on tuonut markkinoille useita uusia emolevyjä Intelin 14. sukupolven yhteydessä työpöytäsuorittimien markkinoille tulon myötä. MAG-Z790 Tomahawk Max WiFi on mustakeltainen työjuhta.
sotilaallisesti inspiroituneella estetiikalla, ja sen paikallinen hinta on 340 euroa. Saat paitsi 4 DDR5 muistipaikkoja, vaan myös 2,5 gigabitin verkon ja emolevyn, joka on valmis WiFi 7:lle."

"ja tukee PCIe 5:tä. M.2-asennus on työkaluton ja näytönohjainpaikka on vahvistettu metallia ja siinä on suurennettu salpa, jotta näytönohjain on helpompi irrottaa. Kaikki liitännät on vahvasti juotettu virheellisten liitäntöjen välttämiseksi. Rakentajaa varten molemmat debug-ledit vilkkuvat BIOSia.
ja tyhjennä CMOS-painikkeet on asennettu piirilevylle, jossa on myös peräti viisi tuuletinliitintä."

"Kuten useimmilla nykyaikaisilla emolevyillä, suuria jäähdytyslevyjä ja paljon lämpölevyjä löytyy kaikkialta piirilevyllä. MPG-Z790 Edge Ti Max WiFi on täysin valkoinen, ja tavanomaisten palojen lisäksi MSI:n ominaisuuksien lisäksi siinä on myös suora LED-ohjauskytkin ja 6-kerroksinen palvelintulostin. A työkaluton M.2-kilpi pitää tallennustilan viileänä, kun taas CPU:n virran toimittaa 16 plus 1 plus 1 plus 1 90 ampeerin tehoportaat, ja siinä on suurennettu jäähdytyselementti piirisarjaa varten. Kuten useimpien muiden korkeamman hintaluokan emolevyjen kanssa, tallennus sisältää 4 PCIe 4 -paikkaa päällekkäin, PCIe 5:llä, jossa on myös ylimääräisiä lämpöratkaisuja, koska PCIe 5 käy kuumana. Koska se on korkeammissa tason laitteisto, se maksaa noin 500 euroa paikallisesti. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on 860 euron MEG-Z790 Ace."

"Max, high-end-emolevy mustana kultaisilla korostuksilla, joka tulee E-ATX-kokoon ja jonka tavoitteena on harrastajakäyttäjille. Siinä on ylimääräinen ohjelmoitava painike sekä CMOS- ja reset-painikkeet ja se tulee kaksois-BIOSilla, jotta sinulla on aina varmuuskopio ja täydellinen vianmääritys-LED. Liitettävyys sisältää kaksi 2,5 Gt:n LAN-, kaksi Thunderbolt 4 ja kaksi PCIe 5 -paikkaa sekä 60 W:n tehon."

"toimitus edessä I.O. Backplate ja kannet on päivitetty alumiiniin ja lämpö- ratkaisuihin kuuluvat suoraan koskettavat lämpöputket. Jo ennestään vaikuttava ja erillinen audio piiriä on parannettu paremmilla kondensaattoreilla. Painolevyssä käytetään 8-kerroksisia virtaliittimiä käyttäen kiinteitä nastoja ja tehovaiheet ovat 24 plus 1 plus 2, 105A tehovaiheita käyttäen kaksikiskoista tehojärjestelmää."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää