Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - no plans to release Game Pass for PlayStation and Nintendo

GRTV News - no plans to release Game Pass for PlayStation and Nintendo

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja jatkamme jostain aivan äskettäin tapahtuneesta. Phil Spencer on ehdoton luotettavuus pitäisi sanoa, kun on kyse tärkeän ja jännittävän tiedon antamisesta meille liittyen Xboxiin ja peleihin ja kaikkeen siihen hyvään. Äskettäin hän antoi meille räjähtävän erän tietoa jälleen kerran, ja tänään puhumme erityisesti suunnitelmista, jotka liittyvät Game Passista, josta hän kertoi hieman tarkemmin tuolla hetkellä. Joten sukelletaanpa siihen ja me..."

"puhumme siitä hieman lisää sen jälkeen. Phil Spencer, meillä ei ole suunnitelmia julkaista Game Passia PlayStationille.
ja Nintendolle. Sen sijaan Microsoft keskittyy siihen, että ihmiset tuntevat olonsa hyväksi ostaessaan pelipelin.
Xbox. Jo jonkin aikaa on huhuttu, että Microsoftilla olisi suunnitelmia julkaista Game Passin useille alustoille, lähinnä sitten PlayStationille ja Nintendolle. Jos olet toivonut tätä, voit lopettaa haaveilun nyt, koska se ei näytä tapahtuvan lähitulevaisuudessa, jos koskaan. Vuonna Windows Centralin haastattelussa Phil Spencer sanoi, että Game Passia ei ole tarkoitus tuoda markkinoille kummallekaan alustalle tällä hetkellä. Hän kertoi myyntipisteelle: "Aloitan sanomalla, että meillä ei ole suunnitelmia tuoda Game Passia PlayStationille tai Nintendolle. Se ei ole suunnitelmissamme, mutta mielestäni osuit suoraan asiaan."

"mitä Xboxin omistaminen tarkoittaa. Haluan keskittyä siihen, miten jatkamme innovointia...
ihmisille, jotka ovat sitoutuneet laitteistoalustaan, ja miten teemme edelleen että he tuntevat olonsa hyväksi investoidessaan siihen, mitä olemme rakentaneet. Tietenkään sinun ei pitäisi koskaan sanoa koskaan, mutta Game Passin ja muiden alustojen tulevaisuus näyttää tällä hetkellä erittäin valoisalta."

"Haluaisitko nähdä Game Passin PlayStationille ja Nintendolle? Ei mikään suuri yllätys että Spencer ei aio tuoda Game Passia PlayStationille tai Nintendolle. Olettaisin, että että se on jotain, mitä he jatkuvasti harkitsevat, mutta luulen, että kyse on vähemmän Xboxin aikeista tuoda tilauspalvelu niille alustoille ja enemmänkin niistä alustoista."

"miettimällä haluammeko todella Xbox-tilauksen hallitsevan sitä, mitä me täällä teemme. Se on se tapa.
Näen sen tavallaan rehellisesti sanottuna, mutta ehkä pinnan alla toimii jotain, joka on estää sen. Saamme epäilemättä selville siitä lisää tulevaisuudessa, mutta Game Passin jatkuessa edelleen ja Xbox itse jatkaa kasvuaan, koska epäilemättä tulee lisää yritysostoja myöhemmin."

"linjalla varsinkin kun kyseessä on Microsoftin kokoinen ja kokoinen yritys. Epäilemättä tulee lisää iteraatioita ja kehitystä tässä suhteessa. Sanoisin, että PlayStation tai Sony PlayStation ovat viimeiset alustat, joilla Game Passia tullaan koskaan näkemään. Jos jokainen muut alustat saavat Game Passin, niin ehkä se tulee jossain vaiheessa myös PlayStationille, mutta Nintendo toisaalta, koska yleisesti ottaen ei ole paljon yhdenvertaisuutta välillä Xboxin ja PlayStationin ensimmäisen osapuolen nimikkeiden välillä, ja yleisesti ottaen monet suuret konsolit pelejä Xboxilla ja PlayStationilla ja Nintendo Switchillä tai Nintendon alustoilla. Sanoisin, että siellä on paljon suurempi mahdollisuus ja mahdollisuus Game Passin tulemiselle Nintendo Switchille tulevaisuudessa, mutta ei taaskaan näytä siltä, että se tapahtuisi lähiaikoina, joten en pitäisi hengitystäsi sen varassa mutta siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa. Palaamme nyt takaisin huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten siihen asti toivottavasti nautitte maanantaista ja kyllä me Nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Speak No Evil - Official Trailer 2

Speak No Evil - Official Trailer 2

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Virallinen traileri

Gunner - Virallinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää