Suomi
Gamereactor
Videos
Halo TV
HQ

GRTV News - Halo: Season 2 seems to premiere in February

GRTV News - Halo: Season 2 seems to premiere in February

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme jostain, jonka olette ehkä jo unohtaneet, koska...
se on tavallaan kadonnut sivuun viime kuukausien, vuosien aikana..."

"kai siitä lähtien kun ensimmäinen kausi tuli ulos. Me puhumme Halosta. Nyt tämä TV-sarja on ollut Paramountin tuotannossa ja saimme ensimmäisen kauden muistaakseni vuonna 2021 - ja meille kerrottiin että saamme toisen kauden sitten ilmeisesti pandemia hidastui...
asiat hidastuivat ja lakot ja kaikki nämä erilaiset asiat. Mutta näyttää siltä, että toinen kausi on melkein täällä ja jos olet ehkä vähän unohtanut tämän sarjan, täysin ymmärrettävää..."

"koska ensimmäinen kausi ilmestyi suoratoistopalvelussa, joka oli tuolloin hyvin uusi ja Joo, sitten toisesta kaudesta ei puhuttu paljon ennen kuin vasta tänään.
Joten sukelletaanpa nyt vähän eteenpäin ja puhutaan siitä.
Halon toinen kausi näyttää saavan ensi-iltansa helmikuussa, Pablo Schreiber ja Jen Taylor ovat palanneet kuin Master Chief ja Cortana ensi vuoden alussa. Halo-sarjasta oli paljon ristiriitaisia arvosteluja."

"Paramount Plus -sarjaa, sillä monien Halo-fanien mielestä se ei edustanut franchising-sarjaa kunnolla hyvällä tavalla ja se oli laimennettu hahmoilla, jotka eivät auttaneet tarinaa. Tästä huolimatta se onnistui silti nousemaan suureksi hitiksi Paramount Plusille ja nyt näyttää siltä, että on melkein aika toiselle kaudelle. Paramount on laittanut Halon koko ensimmäisen kauden katsottavaksi YouTubessa."

"sillä pienellä seikalla, että se koskee vain amerikkalaisia. Jos käytät VPN:ää, selain Operassa on sellainen sisäänrakennettuna, se on todella helppo ohittaa ja katsoa ohjelmaa ilmaiseksi. Mielenkiintoista Youtubessa ensimmäisen sarjan kuvaus alunperin loppui catch upiin ennen kuin uusi kausi striimataan 8.2., paljastaa milloin toinen kausi alkaa. Tämä oli kuitenkin poistettiin nopeasti sen jälkeen, ja oletamme, että tämä saattaa olla tarkoitettu pelin palkintojen yllätykseksi..."

"ensi viikolla. Ex-käyttäjä RevsGaming onnistui kuitenkin saamaan kuvatodisteen, kuten näet alla olevasta viestistä. Odotatko innolla näkeväsi enemmän Master Chiefiä ja Quan Ha:ta vuonna kauden toista kautta? Ja tämä on se juttu tässä. Saanko nostaa twiitin hetkeksi esille, jotta voimme...
voimme kaikki nähdä sen tarkemmin. Aivan alareunassa on se mielenkiintoinen kohta, että sanoo streamata jokaisen jakson Halo Paramount Plus ja kiinni ennen uuden kauden streaming 8. helmikuuta. Joten kyllä se näyttää olevan tulossa. Nyt taas emme ole saaneet virallista julkistusta vielä, mutta tämä on esitys, joka on kypsä julkistukseen Game Awardsissa..."

"ensi viikolla, joka järjestetään tavallaan aamulla 8. joulukuuta meille vuonna Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa. Mutta kyllä, on aika saada lisää Haloa, koska tämä oli sarja, jota on ollut tuotannossa jo jonkin aikaa. Se ei, ensimmäisen kauden debyytin jälkeen, vaikkakin kaksi...
keskinkertaiset arvostelut, ei kestänyt kauan ennen kuin kausi tavallaan aloitti toisen kautensa kauden tuotanto. Kuvauksista on siis kulunut jo jonkin aikaa ja tämän kauden jälkeen ollut melkein valmis, tai ollut jälkituotannossa valmistautumassa julkaisuun. Ja on aika, että se tekee ensiesityksensä. Joten epäilemättä saamme suhteellisen pian trailerin, jossa näytetään enemmän..."

"seikkailuja Master Chiefin tai tämän live-action Master Chiefin ja live-action Katanan välillä. Ja kun tiedämme siitä enemmän, pidämme teidät ajan tasalla. Mutta siihen asti mitä mieltä olette siitä. Odotatko innolla lisää Haloa? Vai etkö ole myyty tähän sarjaan vielä? Kerro meille alla ja muuten nähdään seuraavassa GRTV Newsissä..."

"joka on maanantaina. Nauttikaa siis perjantaista ja viikonlopusta, ja nähdään seuraavassa toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää