Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - joulukuu 2023

Screen Time - joulukuu 2023

Audio transcriptions

"Vaikka pelimaailmalla on tapana hidastua ja hengähtää joulukuussa, elokuva- ja TV-ala on usein päinvastainen. Tämän vuoksi joulukuussa on koko joukko erilaisia jännittäviä projekteja, jotka voit katsoa elokuvateattereissa ja suoratoistopalveluissa. Näin ollen niin sukelletaanpa vuoden 2023 lopulliseen valkokankaaseen."

"Mutta ennen kuin aloitamme, pieni muistutus, olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat paikalliset listat ja päivämäärät. Nyt kun tämä on hoidettu, aloitetaan.
Olemme nähneet Eddie Murphyn nousevan uudelleen esiin viime aikoina, ja näyttelijä on esiintynyt useissa elokuvissa ja projekteissa. Tänä joulukuussa saamme seuraavan kehitysaskeleen, kun Murphy on otsikoissa elokuvissa Prime Videon Big Christmas Flick -elokuvassa, jossa hän herättää henkiin joulun 12 päivää."

"Tarina siitä, miten Willystä tuli Wonka Timothee Chalamet näyttelee päähenkilöä tässä värikkäässä elokuvassa, jonka tuottaja on tehnyt elokuvan Harry Potter -elokuvassa, jossa selvitetään, miten Willy perusti ja loi suklaaimperiuminsa, samalla kun Willy Willy voitti suklaamafian uhat."

"Netflix on koonnut yhteen lahjakkaan kolmikon Julia Roberts, Mahershala Ali ja Ethan Hawke...
uusimpaan suureen draamaponnistukseensa. Leave the World Behind -elokuvassa perheen rentouttava lomamatka saa aikaan pahaenteisen käänteen, kun verkkohyökkäys katkaisee heidän yhteytensä muuhun maailmaan, juuri kun kaksi tuntematonta ihmistä ilmestyvät heidän ovelleen. Elokuva tulee elokuvateattereihin viikkoa ennen debyyttiään Netflixissä, Aardmanin Chicken Run -elokuvan jatko-osassa jengi murtautuu patteritilalle pelastaakseen joukon..."

"kanoja ja vie ne uudelle saarelle, jossa ne ovat turvassa. Mukana Zachary Levi ja Thandwe Newtonin johdolla Chicken Run Dawn of the Nugget on erinomainen seikkailu.
Samaan aikaan kun Warner Bros jatkaa hirviö-versaalinsa täydentämistä, Toho Company on päättänyt myöskin laittaa oman lisänsä ikoniseen hirviötarinaan. Godzilla Minus One on kauhistuttava leffa, jossa jossa toisen maailmansodan jälkeinen Japani yrittää pysäyttää riehuvan alkukantaisen radioaktiivisen Godzillan."

"liskoa repimästä maata kappaleiksi. Apple TV:n suuri uutuus joulukuussa Mark Wahlberg näyttelee esikaupunki-isää, jolla on salaisuus. Perhesuunnitelmassa Wahlberg näkee yrittää suojella perhettään, kun hänen elämänsä entisenä salamurhaajana saa hänet kiinni ja uhkaa heidän turvallisuuttaan. Bradley Cooper löytää itsensä takaisin ohjaajan tuolista ja edessä on kameran eteen seuraavassa suurelokuvassaan Maestro. Elokuvassa tutustutaan säveltäjä Leonard Bernsteinia ja hänen suhdettaan näyttelijä Felicia Montelegri-Conn Bernsteiniin, jota kuvaa Carey Mulligan tässä. Rick Rordonin fantasiaromaanit on sovitettu lukemattomia kertoja aiemmin, mutta se ei ole estänyt Disneytä yrittämästä myös sitä. Percy Jackson ja olympialaiset on Disney Plus -sarja, joka seuraa nuorta puolijumalaa Percyä, joka kisaa halki Amerikan..."

"estääkseen Olympoksen jumalten välisen sodan. Tämän aikakauden viimeinen suuri elokuvajännäri DC Extended Universe, Aquaman and the Lost Kingdom on myös viimeinen kerta, kun näemme Jason Momoan elokuvassa.
pukeutumassa valtamerten suojelijaksi. Aquaman kohtaa kostonhimoisen Mustan miehen.
Mantan kanssa, ja tässä elokuvassa hän pyrkii myös solmimaan solmun ja pysäyttämään entisen valtameren herran Ormin."

"pakenemasta vankilasta. Zack Snyderin scifi-tarinan ensimmäinen luku, Rebel Moon Part One A Child of Fire, jossa Sofia Boutella lähtee tähtiin puolustamaan rauhanomaista siirtokuntaa.
tyrannimaiselta hyökkääjältä. Toinen osa tulee Netflixiin tämän vuoden joulukuussa, ja sen on tarkoitus ilmestyä vuoden 2024 alussa. Marvelin hypoteettisen animaatiosarjan toisella kaudella tutkitaan, mitä olisi voinut tapahtua, jos Marvel Cinematic Universen keskeiset hetket todella tapahtuisivat..."

"eri tavalla. Tässä seuraavassa jaksossa on mukana erilaisia palaavia live-action-osanäyttelijöitä...
jäsenet lainaavat äänensä animaatioille. Taika Waititi ohjaa Michael Fassbender tässä urheilukomediaelokuvassa, joka dokumentoi surullisen huonosti menestyneen amerikkalaisen samoajan jalkapallojoukkueesta, joka tunnetaan parhaiten siitä, että se hävisi MM-karsintaottelun 31-0 vuonna 2001."

"Fassbender esittää vuoden 2014 MM-kisojen kampanjan ympärillä onnetonta valmentajaa.
joka on palkattu auttamaan joukkueen ponnistelujen parantamisessa. Hayao Miyazaki ja Studio Ghibli ovat jälleen kerran mukana jälleen täysin uuden animaation parissa, jossa nuori poika ja haikara matkustavat läpi koko elävien ja kuolleiden yhteisessä maailmassa pojan nuoren äidin löytämisen toivossa. Poika ja haikarassa on nimekäs englantilaisnäyttelijäkaarti, johon kuuluvat muun muassa Christian Bale, Mark Hamill, Robert Pattinson, Gemma Chan, Florence Pugh, Willem Dafoe, Dave Bautista ja monet muut. Adam Driver näyttelee Enzoa Ferrari kriisissä Michael Mannin elämäkertaelokuvassa kuuluisasta italialaisesta superautovalmistajasta. Ferrari seuraa tapahtumia, kun Enzo ja hänen tiiminsä ajavat autojaan ja luomuksiaan äärirajoille..."

"yrittäessään voittaa haastavan ja petollisen 1 000 mailin mittaisen Mille Miglia -kilpailun Italian halki.
Netflix tarjoaa tilaajilleen tupla-annoksen stop-motion-animaatioiden herkkua joulukuussa, kun Chicken Run 2:n jälkeen Pokemon-yhtiö on tehnyt yhteistyötä striimaajan kanssa debytoidakseen sarjan, joka on seuraa Pokemon-lomakeskuksen concierge Harun seikkailuja, kun hän viettää aikaa Pokemon-ihmisten kanssa."

"ja taskuhirviöiden kanssa, jotka vierailevat täällä. Ja siinäpä se, jälleen yksi ruutuvuosi on kirjoissa.
Vaikka odotamme uuteen vuoteen asti, jotta voimme tarkistaa, mitä tammikuu 2024 tarjoaa, voit liittyä seuraamme myöhemmin tässä kuussa ja kurkistamaan suurimpiin elokuviin, jotka pyrkivät tienaamaan - saapuvat vuoden 2024 aikana."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää