LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - Could Super Nintendo World be coming to Spain?

   GRTV News - Could Super Nintendo World be coming to Spain?

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on todella epätavallinen ja mielenkiintoinen, joka perustuu, tavallaan tarkastelee erilaisia yhteensattumia ja oudot tapahtumat, jotka viittaavat siihen, että meillä voisi olla jotain edessä."

   "todella jännittävää teemapuistoalalla. Ennen kuin puhun asiasta, sukelletaanpa nyt seuraavaan uutiseen ja puhumme siitä hieman lisää sen jälkeen.
   Super Nintendo World Espanjassa? Merkit viittaavat PortAventuraan. Universalin johtajien vierailuja, vetovoimapatentit, Euroopan ensimmäinen Mario-teemapuisto viittaa Katalonian Tarragonan kaupunkiin."

   "Kun reilu vuosi sitten puhuimme PortAventuraan rakennettavasta Uncharted-vuoristoradasta, oli jo huhuja, että Tarragonan huvipuisto oli neuvotteluissa Universalin ostamisesta, johon se on aiemmin kuulunut, ja jo tuolloin villeimmätkin unelmamme kaipasivat Super Nintendo World -puistoa, jollainen on jo Los Angelesissa ja Osakassa, ja hyvin pian myös Singaporessa, jossa kävimme Los Angelesissa, ja se oli todella hieno. Vaikka toistaiseksi kumpikaan Inverindustrial, PortAventuran nykyiset omistajat eivätkä Universal ole tehneet mitään virallista ilmoitusta, näyttää siltä, että avainten siirto tapahtuu lähitulevaisuudessa. Espanjalainen media Nintenduo kertoo, että viime maanantaina Universal Destinations and Experiencesin johtaja nähtiin vierailemassa tiloissa ja yhtiö on rekisteröinyt patentteja omille järjestelmilleen sen tunnetuimpia ja eksklusiivisimpia nähtävyyksiä varten, kuten Gringottsin digitaalisia merkkejä Harry Potter -elokuvan vetonaula, Jurassic World -elokuvan Velocicoaster-vetonaulan salamat, tai Mario Kart -nähtävyyden lisätyn todellisuuden järjestelmät. Koska vielä ei ole virallista ilmoitusta, meidän on suhtauduttava kaikkeen varauksella, mutta sattumien sarjaan - viittaavat siihen, että Espanjassa voi pian olla Euroopan ensimmäinen Super Nintendo World, ja tulevaisuus on ei ole vain Marion, sillä ensi vuonna Super Nintendo World laajenee uudella alueella, joka on omistettu Donkey Kongille, josta emme ole vielä kertoneet mitään, mutta meillä on silti tämä teaser tässä, joka ei oikeastaan kiusoittelisi mitään, rehellisesti sanottuna. Mutta kyllä, näyttää siltä, että PortAventura voisi olla..."

   "olla ensimmäisen Super Nintendo World -nähtävyyden isäntäpaikkana Euroopassa. Me olemme Odotimme sitä jo jonkin aikaa, koska Aasiassa on jo yksi Japanissa sijaitseva pelitalo.
   ja pian myös Singaporessa. Amerikoissa on yksi, joka sijaitsee Los Angelesissa, mutta se jättää suuren aukon Euroopan alueelle. Joten ehkä tämä on se paikka että saamme ensimmäisen Super Nintendo Worldin avautumaan. En usko, että on olemassa Universal lomakeskusta missään päin Eurooppaa tällä hetkellä, joten tämä on ensimmäinen Universal Resort, joka tulee Eurooppaan."

   "Eurooppaan. Ehkä näemme vielä toisenkin resortin, joka ilmestyy myös muualle, mutta toistaiseksi näyttää siltä, että voimme osoittaa sormella Espanjaa PortAventurassa, joka on ensimmäinen...
   paikka, jossa saamme Super Nintendo Worldin tulevaisuudessa. Mutta joo, ei meillä ole enempää aikaa.
   GRTV Newsin tämänpäiväinen jakso. Kerro meille mitä mieltä olet siitä. Haluaisitko nähdä Super Nintendo World tulossa Eurooppaan? Haluaisitko nähdä sen tulevan PortAventuraan? Jos haluat mieluummin että se tulisi paikalliseen huvipuistoon, minä haluaisin sen helvetin varmasti. Mutta kyllä, kertokaa mielipiteenne."

   "alla olevissa kommenteissa ja muuten palaamme huomenna viikon viimeiseen GRTV-uutiseen.
   Pitäkää huolta toisistanne."

   GRTV News

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   Speak No Evil - Official Trailer 2

   Speak No Evil - Official Trailer 2

   Bad Monkey - Official Trailer

   Bad Monkey - Official Trailer

   Gunner - Virallinen traileri

   Gunner - Virallinen traileri

   Borderlands - Lopullinen traileri

   Borderlands - Lopullinen traileri

   A Complete Unknown - Official Teaser

   A Complete Unknown - Official Teaser

   Incoming - Official Trailer

   Incoming - Official Trailer

   Joker: Folie A Deux - Official Trailer

   Joker: Folie A Deux - Official Trailer

   Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

   Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

   Deadpool & Wolverine - Final Trailer

   Deadpool & Wolverine - Final Trailer

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Alien: Romulus - Final Trailer

   Alien: Romulus - Final Trailer

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää