Suomi
Gamereactor
Videos
Skull and Bones
HQ

GRTV News - Skull and Bones will reportedly launch in February

GRTV News - Skull and Bones will reportedly launch in February

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhumme jostain, joka on aika hämmentävää, että puhumme siitä yhä...
tässä vaiheessa, koska peliä on kehitetty jo vuosia ja Se on viivästynyt lukemattomia kertoja, kirjaimellisesti lukemattomia kertoja, emmekä oikeastaan tiedä, milloin - mutta nyt on ilmestynyt uusi raportti, jossa ehdotetaan tiettyä..."

"ja se on lähempänä kuin luulisi, ja tuo peli on Skull...
ja Bones. Nyt Ubisoft ei ole taaskaan julkaissut mitään virallista tämän nimikkeen suhteen mutta raportin mukaan se on tulossa ennen tämän tilikauden loppua.
ja se on tulossa heti vuoden 2024 alussa, joten jos näin on."

"sukelletaanpa sisään. Skull and Bones ilmestyy tiettävästi helmikuussa, Ubisoft haluaa epätoivoisesti saada se ulos ennen huhtikuuta. Ubisoft Singapore on tavallaan oppinut läksynsä, joten he ovat...
olleet melko epämääräisiä Skull and Bonesin julkaisupäivän suhteen viimeisen vuoden aikana. Ranskalainen julkaisija tyytyi sanomaan, että Assassin's Creed 4 Black Flagin inspiroima peli julkaistaisiin tänä vuonna."

"ennen kuin tarkensi, että se saapuu joskus tammikuun 1. päivän välisenä aikana.
ja huhtikuun 1. päivän välillä kuukausi sitten. Prince of Persia The Lost Crown on tulossa tammikuussa ja jotkut meistä uskovat, että Ubisoft haluaa välttää näiden kahden pelin liian lähekkäin olemista.
ja samalla saada se ulos ovesta hyvissä ajoin ennen tilivuoden loppua, jotta julkaisu helmikuun puolivälissä näytti hyvin todennäköiseltä. Se on ilmeisesti aivan oikein. Tom Hendersonin Insider Gaming kertoo, että Skull and Bonesin julkaisu on 16. helmikuuta 2024. Se periaatteessa on tahraton maine Ubisoftin suunnitelmien suhteen, joten odottakaa virallista ilmoituksen pian. Mitä tulee nyt siihen, missä tai milloin tämä ilmoitus voisi olla tulossa..."

"sitä ei ole mainittu, joten ehkä se liittyy Game Awards -tapahtumaan.
ehkä Ubisoft suunnittelee vain julkaisupäivän julkaisua ja sanoo vain että jep se on tulossa että se saapuu vihdoin jossain vaiheessa. Joka tapauksessa siitä tulee mielenkiintoista, koska tämä...
on peli, jonka olemme nähneet niin monta kertaa ja niin monessa eri versiossa..."

"niin monta kertaa nämä iteraatiot ovat tavallaan pettäneet ja aiheuttaneet pelin palaamaan takaisin kehitykseen ja muokkaamaan sitä. Nyt se tapahtui hiljattain uudelleen, emmekä ole vielä saaneet nähnyt peliä sen jälkeen kun Ubisoft lähetti sen eteenpäin kesäkuussa, mutta en voi kuvitella pelin muuttuneen liikaa sitten viimeisimmän myöhästymisen, joten en odottaisi näkeväni Skull and Bonesia Se on hyvin erilainen ja valtava parannus siihen, mitä olemme nähneet aiemmin."

"mutta jos olet etsinyt merirosvoseikkailua, näyttää siltä, että Skull and Bones on näköpiirissä.
Jälleen tiedämme lisää pian, mutta 16. helmikuuta 2024 on tulossa ja se tarkoittaa, että tiedätkö että voit aloittaa uuden vuoden piraattihyvinvoinnilla. Sen laatu kerromme siitä lisää, kun saamme pelin käsiimme vuoden 2024 alussa, mutta kyllä se on näyttää siltä, että se on tulossa. Mutta kyllä, siinä on kaikki aika, mitä meillä on tämän päivän jaksossa."

"GRTV Uutiset. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mitä mieltä olet Skull and Bonesista. Oletteko te innoissasi tästä pelistä vai onko se mielestäsi sellainen, jonka Ubisoftin olisi pitänyt olla tiedätkö olennaisesti vain vähän maton alle. Mutta kyllä, kerro meille ja muuten näemme teidät huomisissa GRTV-uutisissa, kun tutkimme epäilemättä jotain yhtä mielenkiintoista. Siihen asti toivottavasti nautitte loppukeskiviikosta ja nähdään seuraavassa. Pidä huolta itsestäsi."

"kaikki."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Speak No Evil - Official Trailer 2

Speak No Evil - Official Trailer 2

Bad Monkey - Official Trailer

Bad Monkey - Official Trailer

Gunner - Virallinen traileri

Gunner - Virallinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

Borderlands - Lopullinen traileri

A Complete Unknown - Official Teaser

A Complete Unknown - Official Teaser

Incoming - Official Trailer

Incoming - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää