Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

WiZ Connected Portrait Desk Lamp (Quick Look) - Create the Perfect Ambience

WiZ Connected Portrait Desk Lamp (Quick Look) - Create the Perfect Ambience

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Pidän teknologiasta tai tuotteista jotka voivat tavallaan muuttaa tiloja. Se ei ole uutta tai erityisesti kuin eränkävijä...
että sanon niin. On paljon teknisiä sotilaita ja muita, jotka rakastavat asioita, jotka pystyvät tehdä erilaisia asioita kuin Galaxy Fold, joka voi muuttua puhelimen kokoisesta tavallisesta tabletiksi tai vastaavaksi. Ja luulen, että se pätee tähänkin."

"vaikka saatat tarvita nimenomaan niitä kahta käyttötapaa, jotka se tarjoaa, tai ainakin yhden niistä. Tämä on Wiz Portrait Smart Desk Light ja se tekee kaksi hyvin yksinkertaista asiaa.
Juuri nyt se on tavallinen pöytävalaisin, pöytälamppu, joka istuisi työpöydälläsi joka antaa tai heittää valoa ylöspäin ja sitten ylhäältä alaspäin luodakseen tämän todella - mukavan kodikkaan tunnelman. Ilmeisesti tämä on älykäs Wi-Fi-valo, mikä tarkoittaa, että voitte ladata Wiz-sovelluksen, ja voit asettaa tämän valaisimen tässä antamaan sellaista..."

"sellaista valaistusta, jota haluat. Siinä on yksinkertainen on-off kytkimet tässä. Sen mukana tulee USB-C USB Type-A:ksi, joka on suoraan sanottuna hämmästyttävä.
koska sen mukana ei tule seinäpistoketta, mikä tarkoittaa, että se ei oikeastaan ole toimiva...
laatikosta käsin, mikä ei mielestäni ole hyvä asia. En usko, että meidän pitäisi tehdä niin. Tiedän, että älypuhelinvalmistajat tekevät näin, koska teknisesti ottaen kun akku loppuu, - sinun on hankittava jotain omaa kotoa, kaverilta, ystävältä, itsellesi, jotta voit säilyttää tuon toiminnallisuuden. Sama juttu täällä, vain tiedoksi. Tehdään näin."

"sanotaan, että vaikka haluaisit käyttää tavallista pöytävalaisinta näin, en kutsuisi sitä myöskään kauniiksi tai rumaksi. Se on liian nimetön ja hienovarainen, jotta sitä voisi kutsua miksikään sellaiseksi. Sanoisin että juuri äsken, olen nähnyt kuvat, olemme juuri laittaneet sen ulos laatikosta. Olen nähnyt kuvia siitä, millaista valoa sen pitäisi saada aikaan, ja se näyttää melkoiselta."

"rauhoittavalta ja kivalta, mutta sitten tulee kokous yllättäen tai haluat striimata jotain...
Twitchistä tai jotain sellaista, ja tarvitset kunnon avainvalon. Avainvalot, käytämme niitä koko ajan. Niitä ei aina tarvitse kutsua avainvaloiksi, mutta ne ovat pyöreitä.
luonteeltaan pyöreitä, ja niitä käyttävät paljon nykyaikaiset luovat ihmiset, mutta yleinen ajatus on se, että sinulla on terävä valo, joka voi valaista kasvosi, jotta saadaan aikaan miellyttävämpi katselukokemusta ja sen sijaan, että sinulla olisi erillinen Elgaton avainvalo tai ostaisit studiosta valoja, jotta voisit tarjota sen katsojillesi tai ihmisille, joilla on kokous..."

"kanssa, teet tämän yksinkertaisesti kääntämällä sen alaspäin. No, kun teet sen se, tässä lampussa käynnistyy joukko eri järjestelmiä. Se on se, että ensinnäkin, se sammuttaa tämän valon, joka heittäisi valoa alaspäin pöydälle...
se kytkee päälle paljon terävämmän ja viileämmän eräänlaisen avainvalon gradienttivalopalkin, joka kulkee - valaisimen yläreunan ympärillä. Se aktivoi myös erityisen sisäänrakennetun diffuusorin, joka kytkee - ja säätää valon tasoa sen mukaan, mitä se havaitsee tapahtuvan. Se on Siksi tässä keskellä on tämä pieni pyöreä leikkaus, joka on lähinnä anturi..."

"joka lukee, minkälainen valaistus on tarpeen, jotta se valaisee sinut tai sen, mikä on kyseessä.
johon se osoittaa mahdollisimman tyydyttävällä tavalla. Ilmeisesti se tekee kaikki Wi-Fi-jutut.
ja samalla tämä on Wiz-älyvalaisin ja kuten Wiz-lamppu ja kuten muutkin Wiz-merkkiset tuotteita, sen voi lisätä sovellukseen ja voit asettaa valaistusolosuhteet olemaan sellaisiksi kuin haluat. On myös joukko muita älykkäitä ominaisuuksia, kuten se voi tunnistaa kun lähestyt sitä, ja kun lähestyt sitä, se kytkeytyy päälle ja päinvastoin..."

"kun kävelet poispäin, se sammuu, mutta Wizissä on joukko asetuksia...
sovellus, joka vastaa kaikkia sen tuotteita, joita voit käyttää. Onko tästä kuitenkin hyötyä? No, Se riippuu. Tarkoitan, että se on varmasti hyvin erityyppisille kuluttajille, koska...
täytyy olettaa, että tämä henkilö tarvitsee avainvalotoimintoja, mutta ei ole tosissaan - tarpeeksi ostaakseen kunnon valaisimia joltain Elgatolta tai Corsairilta tai kuten kunnon valaistusvalmistajilta. Joten, jos olet aloittamassa ja näet tämän kaksoiskappaleen..."

"toiminnallisuuden sellaiseksi, joka vetoaa sinuun, niin ehkä se on sen arvoista. Kiitoksia.
paljon siitä, että katsoitte. Nähdään seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää