Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Razer Kitsune (Quick Look) - Embrace the New Fighting Game Meta

Razer Kitsune (Quick Look) - Embrace the New Fighting Game Meta

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Game Reactor Quick Lookiin. Taistelupelit eivät ole vitsi, ja taistelupeleillä on, ehkä enemmän kuin monilla muilla peligenreillä, hyvin vakavia tavoitteita.
yhteisöjä, jotka suhtautuvat hyvin vakavasti siihen, miten he suoriutuvat, sekä nettiturnauksissa ja tapaamisissa muiden samanhenkisten harrastajien kanssa. Ja kun he tekevät niin, he tarvitsevat asianmukaista laitteistoa, joka tukee heidän innostustaan pelattaviin peleihin."

"Tämä tarkoittaa, että näille taistelupeleille on ollut kukoistava yhteisö, jota ihmiset käyttävät nimenomaan tappelupeleihin, ja Razer on julkaissut sellaisen, joka on näköjään tarttunut kiinni taistelupelien harrastajien maailmanlaajuisen huomion ympäri maailmaa. Sen nimi on Kitsune, ja on monia syitä, miksi ihmiset ovat innoissaan siitä. Ensinnäkin, se hylkää joystickit ja korvaa ne liikepainikkeilla. Ilmeisesti tämä on jotain jota taistelupelien harrastajat todella haluavat. Ja sen lisäksi nämä napit tässä, jotka ovat..."

"ilmeisesti edustavat painikkeita, jotka löytyvät PlayStation-ohjaimesta, tämä on virallinen PlayStation-lisensoitu tuote, ne ovat kaikki optisia, mikä tarkoittaa, että koska ne ovat optisia, fyysistä kytkintä ja fyysistä yhteyttä ei tarvita. Se on kaikki valonsäteitä pohjimmiltaan, siksi se on optista. Se on siis nopeampaa ja luotettavampaa, ja se kestää pidempään kuin tavalliset vanhat napit yhtä kalliissa tappelupelipeleissä."

"Tämä on siis periaatteessa yksi suurimmista eduista ostaa jotain Kitsunen kaltaista. Minä olin myös melko kiinnostunut siitä, että kun otin tämän käteeni, että se on hyvin ohut. En ole tutkinut tällaisia kansia paljon urani aikana, mutta ne joita olen tutkinut ovat melko pulleita. Minulla ei ole aavistustakaan, miten he ovat pystyneet laihduttamaan sitä, mutta tuntuu siltä, että korkealaatuisempi tuote kuin jotkut muut kilpailijat, jotka olen nähnyt aikana parin viime vuoden aikana. Siinä on myös joitakin tarpeellisia asioita, joita voit odottaa."

"Täällä on nämä todella hienot tuntuvat liukusäätimet. Se vaihtaa PS5:n ja PS5:n välillä.
PC. Siellä on lukitusmekanismi, joka periaatteessa lukitsee kaapelin turnausta varten, ja Se tarkoittaa periaatteessa sitä, että jos joku kompastuu tai jotain sellaista, se ei pääse kytkeytymään - heti pois päältä. Jos se olisi löysä USB Type-C, vähänkin heiluttelu voisi johtaa siihen."

"että se irtoaisi, mutta niin ei tapahdu tämän kaapelilukon kanssa. Tässä on myös toiminto kytkeä pois päältä epäolennaiset painikkeet, jotta et häiriinny painikkeilla, jotka eivät ole välttämättömiä.
edustettuina pelissä, jota pelaat. Saatat olla kiinnostunut tästä etulevystä.
juuri tähän. Minun pitäisi sanoa, että tämä alumiinilevy voidaan vaihtaa johonkin muuhun."

"erilaisia asioita. Oletan, että Razer tulee myymään erilaisia. Meillä on jo tiedossa pari erilaista Street Fighter -versiota, Cammy, Chun-Li. Niitä on jo jonkin verran ulkona ja pääasia on, että voit muokata tätä taistelun mukaan...
joita haluat pelata. Sivussa on myös RGB-nauhat, kun kytket sen, mikä on hienoa. Jotkut ihmiset todella rakastavat tuota tavaraa. Se on kallista. Tämä maksaa 350 euroa, mikä on paljon rahaa, ja mielestäni myös paljon rahaa jopa verrattuna kilpailevaan muiden valmistajien pakat, mutta pointti on se, että taistelupelien harrastajat ovat tottuneet maksamaan paljon tällaisesta laitteistosta, joten olen varma, että he nauttivat myös tästä. Me emme pääse katsomaan tätä kunnon arvostelujuttua, koska sitä on niin rajallinen määrä, - että Razerin on periaatteessa otettava tämä pois käsistämme ja lähetettävä se suoraan eteenpäin."

"jollekin muulle, mutta otimme mielellämme tämän lyhyen katsauksen, ja jos olet kiinnostunut, Razerin sivuilta löydät varmasti lisää. Kiitos paljon katselusta. Katso seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää