Suomi
Gamereactor
Videos
Silent Hill 2 Remake
HQ

GRTV News - Silent Hill 2 Remake raises expectations before new trailer

GRTV News - Silent Hill 2 Remake raises expectations before new trailer

Audio transcriptions

"Hyvää huomenta kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Nyt on uusi viikko ja me ollaan aloitamme puhumalla hieman tulevasta uusintafilmatisoinnista, jota odotetaan kovasti.
sitä. Se on tulossa Bloober Teamilta ja se on Silent Hill 2:n uusintaversio. Nyt olemme tienneet että se on ollut tekeillä jo jonkin aikaa, mutta emme ole koskaan kuulleet mitään uutta paljon pelistä ennen kuin nyt, koska näyttää siltä, että Bloober Team on valmistautumassa tekemään julkaisemaan trailerin tästä pelistä ja sen takia he ovat julkaisseet pienen lausunnon etukäteen."

"tavallaan nostamalla odotuksia siitä, mitä he ovat työstäneet. Joten katsotaanpa sitä ja mennään siitä eteenpäin. Silent Hill 2:n uusintaversio nostaa odotuksia ennen uutta traileria. Bloober Team sanoo Konamin päättää, milloin pelistä näytetään enemmän ja että odotus on enemmän kuin sen arvoista. Emme ole nähneet tai kuullut mitään mainittavaa Silent Hill 2:n uusintaversiosta sen jälkeen, kun se virallisesti julkistettiin 13 kuukautta sitten, joten on ymmärrettävää, että monet ovat kaivanneet lisää. Tämän illan uutiset eivät luultavasti tee odotusta yhtään helpommaksi, sillä näyttää siltä, että innokkaat ihmiset ovat kyselleet Bloober Teamilta lisää..."

"Silent Hill 2:n uusintaversiosta tietoa, sillä puolalaiset kehittäjät ovat julkaisseet lausunnon sosiaalisessa mediassa media. Viestissä todetaan, että kehitys etenee sujuvasti ja aikataulussa, mutta Konami ei aio vielä näyttää pelistä enempää. He vaikuttavat kuitenkin luottavaisilta, sillä tiedotteessa päättyy olemme varmoja, että odotus kannattaa. Mitä toivot näkeväsi ja saavasi tietää lisää seuraavaksi? Ja tässä on virallinen lausunto, jota vain hieman suurennan. Bloober-tiiminä me olemme ylpeitä saadessamme olla osa Konamin suunnitelmia Silent Hill -sarjan suhteen. Kumppanimme rinnalla me työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että Silent Hill 2:n uusintaversio saavuttaa parhaan mahdollisen laadun. Seuraavien tahojen puolesta kehitystiimimme puolesta haluamme selventää, että tuotanto etenee sujuvasti ja hyvin."

"aikataulumme mukaisesti. Ymmärrämme, että monet pelaajat ympäri maailmaa ovat innokkaasti odottavat innokkaasti uutisia pelistä, ja arvostamme omistautumistanne. Voimme kuitenkin pyytää vain hieman enemmän kärsivällisyyttä Konamia kohtaan, kun pelin julkaisija jakaa lisää tietoa, jonka uskomme olevan että odotus kannattaa. Kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne. Joten kyllä se näyttää että olemme matkalla näkemään lisää Silent Hill 2:n uusintaversiosta. Jälleen kerran se on Konamin vastuulla tässä vaiheessa."

"päättää, milloin he alkavat kiusoittelemaan peliä ja esittelemään sitä. Emme tiedä milloin se on oikeastaan tulee, mutta pelin julkaisupäivää ei ole koskaan mainittu, joten se voi olla...
2024 se voi olla 2025 emme ole varmoja mutta kun tiedämme enemmän tästä pelistä...
tai kun Konami päättää näyttää enemmän tästä pelistä ja antaa meille lisää tietoa, me tulemme varmasti kertomaan pitämään teidät ajan tasalla. En odottaisi näkeväni traileria Game Awardsin kaltaisissa tilaisuuksissa Tiedättehän Game Awards on iso show ja se on hyvä paikka näyttää trailereita, mutta taas näyttää siltä, että hieman liian aikaista näyttää traileria pelistä, joka on, tiedättehän, meillä on lausunto, kuten Tässä sanotaan, että odotus kannattaa ja pyydämme lisää kärsivällisyyttä, muuten oletan, että tämä lausunto olisi hieman aggressiivisempi ja kertoisi ihmisille, että tiedätte kuten odotus on loppumassa tai jotain sellaista, mutta kyllä, kun tiedämme enemmän tästä pelistä."

"muista pitää postaus ajan tasalla se voi olla 2024 julkaisu niinkuin sanoin mutta mahdollisesti katsoa 2025 myös mutta venytettynä mutta muuten kyllä tämä on kaikki aika mitä meillä on ollut tämän päivän jakso GOTV uutiset palaamme nyt huomenna seuraavan kerran viikolla joten siihen asti toivottavasti nautitte siitä loppu maanantai ja kyllä näemme teidät seuraavassa jaksossa huolehtia kaikki"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää