Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Motorola Edge 40 Neo (Quick Look) - Pushing Boundaries

Motorola Edge 40 Neo (Quick Look) - Pushing Boundaries

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor Quick Lookiin. Pidämme Motorolasta täällä. He tekevät aivan liikaa puhelimia, jotta niillä olisi yhtenäinen markkinointiviesti, mutta jos teet haluat eniten rahaa Android-maailmassa, voit helposti hankkia Motorolan."

"puhelimen ja olla todella tyytyväinen siihen, mitä saat. Esimerkkinä tästä on Motorola Edge 40 Neo, ja olen aiemmin pitänyt monista budjettitietoisista Motoroloista, mutta tämän on oltava suosikkini joukossa, ja siihen on monia syitä. Niinpä, Ensinnäkin, täällä Tanskassa, vain Tanskan valuutan hahmottamiseksi, se on 2,999 dollaria..."

"Tanskan kruunua. Se on noin 30 % vähemmän kuin Pixel 7a, ja se on noin puolet halvempi kuin Pixel 7a.
ei mitään puhelinta myös, jos ostat nämä uudesta, ja muutamaa uhrausta lukuun ottamatta tässä kohtaa ja siellä, on hyvin vaikea nähdä miksi. Ensinnäkin siinä on tämä nupukoitu muovireuna...
ympäri. En huomaa sitä. Minusta se tuntuu alumiinilta. Siinä on tämä tekonahka takalevy, joka on aivan ihana, ja tässä värissä, joka on Pantone Soothing -väri."

"C, heillä on Pantone-yhteistyö, mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että se kuulostaa aivan mahtavalta.
tai se näyttää aivan loistavalta. En ole varma, näkyykö se kamerassa, mutta ilmeisesti, tämä tekonahkalevy tarkoittaa, että siinä on rakennetta. Siinä on lämpöä. Se ei ole viileä kuten lasi, alumiini tai titaani on. Se on lämmintä ja lohdullista. Kaipaa se väriä ajan myötä? No, se on suuri kysymys, mutta juuri nyt on vaikea nähdä, miksi joku valitsisi mitään muuta materiaalia kuin tämän, sanoisin. Sen lisäksi muistakaa, Minusta teidän on silti pidettävä mielessä, että tämä on 2 999 Tanskan kruunua, joten jälleen kerran, 30 40 % halvempi kuin Pixel 7a. Tuossa mielessä virallinen IP68 pöly- ja vedenkestävyys, 5 000 milliampeeritunnin akku. Se tukee jopa 68 watin johtolatausta, ja laturi on laatikossa. Se uhraa langattoman latauksen. En tiedä, miksi nämä valmistajat ovat niin..."

"nopeasti uhraamaan langattoman latauksen. Se on todella sääli, mutta se ei ole täällä, mutta...
68 watin langallinen lataus on erittäin hyvä. Tämä näyttö on P OLED 144 hertsin taajuudella. Se menee jopa 1300 nitsin huippukirkkauteen suorassa auringonvalossa, mikä on lippulaivatasoa ja ilmeisesti siksi, tukee HDR10+:aa. Sisältä löytyy MediaTek Dimensity 7030 SoC. Se on 6 nanometrin siru, joka taas, jos se ajetaan suoraan Antutun benchmark-pistetasolla, se saa noin pisteitä Qualcommin Snapdragon-malliston keskikastiin. Pysyykö se nopeana useiden vuosien ajan kovassa käytössä? Meidän on hyvin vaikea testata sitä, mutta olen testannut MediaTek Dimensityllä yksiköitä ennenkin ja jopa pitänyt niitä pari kuukautta, eikä ole löytynyt minkäänlaista suoranaista vikaa suorituskyvyssä, edes pidemmän ajanjakson aikana, mutta sitten taas testaamalla näitä vuoden, kahden vuoden ja useiden ohjelmistopäivitysten ja jopa alustan vaihdon aikana."

"päivitystä on hyvin vaikea testata reaalimaailmassa. En usko, että 144 hertsin taajuudella - että tämä toimii huonosti. Päinvastoin, saat myös 8 gigaa RAM-muistia alkaen 128 gigasta tallennustilaa, mikä on mielestäni aivan hyvä tähän hintaluokkaan. Täällä takana on 50 megapikselin pääkenno. Siinä on optinen kuvanvakainmoduuli, joka on erittäin hieno, ja ultralaajakulmainen tässä alhaalla on vain 13 megapikseliä. Google onnistui siinä vuosien ja se on 120 astetta, joka juuri läpäisee tavallaan todellisen ultrawide-testin. Siru on iso kysymys minulle, mutta sen lisäksi, tekonahkainen takalevy, kaksi toimivaa kameraa, pikalataus laatikossa olevalla laturilla, P-OLED 144 hertsin taajuudella. Se on vain, se on uskomatonta. Se Siinä on jopa Dolby Atmos -kaiuttimet. Joten jos haluat hankkia, jos olet valmis käyttämään - tuollaisen summan rahaa, on todella vaikea kuvitella parempaa ostosta, ainakin jos ostat uutta kuin Edge 40 Neo. Kiitos paljon kun katsoitte. Nähdään seuraavassa jaksossa."

Laitteet

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää