Suomi
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Black Ops Gulf War
HQ

GRTV News - Call of Duty 2024 is reportedly Call of Duty: Black Ops Gulf War

GRTV News - Call of Duty 2024 is reportedly Call of Duty: Black Ops Gulf War

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tuntuu kuin emme voisi kahta minuuttia puhumatta Call of Dutysta, ja valitettavasti tänään on kyse juuri siitä.
koska Insider Gaming on julkaissut massiivisen raportin, joka on kiertänyt ympäriinsä."

"joka ehdottaa tai pitäisikö sanoa alkaa paljastaa muutamia tietoja Call of Dutysta.
2024. Tämä on jälleen kerran raportti, tämä ei ole virallista tietoa osoitteesta Activisionilta tai yhdeltäkään Call of Duty -studiolta, joka on mukana Call of Dutyn kehityksessä.
suhtautua tietoihin hieman varovaisesti, mutta Insider Gamingilla on yleisesti ottaen - melko hyvä maine Insider-raporttien suhteen, joten kyllä, aiomme sukeltaa..."

"ja katsomaan juuri tätä. Call of Duty 2024 on tiettävästi Call of Duty...
Black Ops Golf War. Arvaa milloin ja minne Treyarchin peli sijoittuu. Siitä on kulunut yli vuosi, kun vuodot antoivat ymmärtää, että vuoden 2024 Call of Duty -peli vie meidät golfsotaan. Tämä oli periaatteessa varmistui viime kesänä, kun näyttelijä Luke Charles Stafford joutui poistamaan Facebookista sen jälkeen, kun hän oli paljastanut, että hänet oli valittu Ratcliffe-nimisen hahmon malliksi - Treyarchin tulevassa pelissä. Tämä on yksi syy, miksi tämänpäiväisen raportin pitäisi olla yllättävä..."

"niille, jotka seuraavat tarkasti COD-huhuja. Yleensä erittäin luotettava Jess Windows Centralin Korn väittää Call of Duty 2024:n olevan todellakin uusi Black Ops -peli jotka vievät meidät 90-luvun alkuun ja golfsotaan. Hän siis uskoo, että Treyarch tulee noudattaa uutta nimeämiskäytäntöään kutsumalla peliä yksinkertaisesti Call of Duty Black Ops Golfiksi."

"War nimettyään edellisen pelinsä Call of Duty Black Ops Cold War. Insider Gamingin Tom Henderson vahvistaa tämän. Golfin sodan aikaan sijoittuminen tarkoittaa, että Treyarch saattaa jatkaa tarinaa siitä, mihin se jäi Black Ops Cold Warissa, kun aseellinen konflikti välillä Irakin ja Yhdysvaltojen johtaman liittouman välillä kesti vuodesta 1990 vuoden 1991 alkuun. Korn toteaa että Call of Duty Black Ops Golf War keskittyy CIA:han, saa tämän näyttämään jopa todennäköisemmältä. Ja niille teistä, jotka pelkäävät, että Call of Duty Black Ops Golf War on on tämän vuoden Call of Duty Modern Warfare 3:n kaltainen hätäinen peli, muistakaa, että Treyarchin peli myöhästyi vuodesta 2024, anteeksi 2024 vuodesta 2023 mikä tarkoittaa, että studio ja sen yhteistyökumppaneita ovat työskennelleet sen parissa neljä vuotta, kun se julkaistaan ensi syksynä. Joten ensinnäkin se oli Windows Central, joka antoi raportin aluksi ja Insider Gaming vahvisti sen, mutta Pointti on se, että meillä on kaksi luotettavaa lähdettä, jotka molemmat sanovat samaa asiaa, että Call of Duty 2024 tulee olemaan peli, joka sijoittuu golfsodan aikaan tai se sijoittuu golfsodan aikaan ja todennäköisesti sen nimi on myös Call of Duty Black Ops Golf War. Kyllä se on tulossa Treyarchilta, sitä on kehitetty tai ollut kehitteillä neljä vuotta, jonka mukaan kun se ilmestyy ensi vuonna, ja epäilemättä, jos katsomme viimeaikaista trendiä, miten Activisionin on lähestynyt Call of Duty -projektiensa julkistamista ja yksityiskohtien jakamista."

"voi luultavasti olettaa, että se aikoo julkaista joko lokakuun lopulla marraskuun alussa, että he luultavasti alkavat mainostaa ja jakaa tietoa siitä kesällä, loppukesästä.
kesällä todennäköisesti elokuussa, heinäkuusta elokuuhun, ja se todennäköisesti on myös vuosittainen elinkaari, ja se on olemassa noin vuoden ennen kuin seuraava Call of Duty ilmestyy sen jälkeen ja se käyttää myös kausittaista formaattia, mutta se on vain..."

"oletan, että he pysyvät samassa formaatissa, jota he ovat käyttäneet.
käyttäneet viimeisen kerran monta vuotta, mutta taas tiedämme enemmän tästä tulevaisuudessa, kun Activision päättää virallisesti julkistaa tämän pelin jota ei kannata odottaa lähiaikoina älä odota virallista tietoa tästä pelistä lähiaikoina koska Modern Warfare 3 on vielä hyvin raakile tässä vaiheessa se on ollut ulkona vasta pari viikkoa joten um niin kyllä kyllä mutta kerrohan mitä mieltä olet siitä olisitko innoissasi että se palaa takaisin Black Opsiin oletko innoissasi nähdessäsi Treyarchin johtavan jälleen Call of Duty kehitystä?
kaikki tietää alla olevissa kommenteissa ja muuten palaamme nyt huomenna lopulliseen GRT:hen joten siihen asti toivon, että nautitte lopusta torstaista ja me jatkamme taas Nähdään seuraavalla kerralla. Pärjäilkää kaikki."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää