Suomi
Gamereactor
Videos
Call of Duty: Modern Warfare III
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III has seen record engagement

Call of Duty: Modern Warfare III has seen record engagement

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme hieman Call of Duty Modern Warfare 3:sta, koska sen julkaisun jälkeen useita tavallaan marraskuun alussa, Activision on nyt julkaissut tai ilmoittanut, että sanomme, että Modern Warfare 3:lla on ollut korkein pelaajien sitoutuminen kaikista nykyisistä Modern Warfare -trilogiassa. Modern Warfare, Modern Warfare 2 ja Modern Warfare 3. Joten kun tämä on totta, sukelletaanpa sisään."

"Modern Warfare 3:ssa on suurin pelaajien sitoutuminen nykyisestä Modern Warfare -trilogiasta.
Activisionin uusin räiskintäpeli näyttää lähteneen hyvin käyntiin ristiriitaisista arvosteluista huolimatta. Call of Duty Modern Warfare 3 sai epätavallisen negatiiviset arvostelut suurelta osalta videopelimediaa, mukaan lukien me, sillä se tuntui usein enemmänkin Call of Duty Modern Warfare 2:n laajennukselta, kuin aivan uudelta AAA-nimikkeeltä. Tämä ei kuitenkaan näytä vaikuttaneen vähääkään ihmisten haluun pelata peliä."

"Kuten virallinen Call of Duty -tili X:ssä raportoi, peli on tehnyt ennätyksiä korkeimmalla sitoutuminen uudessa Modern Warfare -trilogiassa. Eivätkä hyvät uutiset lopu tähän, sillä he myös paljastivat, että zombitila on virallisesti Modern Warfaren historian pelatuin co-op-tila, ja että ihmiset viettävät kampanjassa enemmän aikaa pelaajaa kohden kuin kahdessa edellisessä osassa."

"Aika vaikuttavaa, jos odottaa näin hyvää tulosta. Tarkennetaanpa tätä vielä nopeasti.
Tämä pätkä tässä. Tämä on siis Activisionin virallinen lausunto. He sanovat, kiitos Modern Warfare 3 -pelaajille Modern Warfare -sarjan osallistumisennätyksistä. Tämä kausi Olemme kiitollisia teille. Kiitos historiallisesta julkaisusta vain kahden viikon kuluttua. Modern Warfare 3 on jo ennätyksiä uuden Modern Warfare -trilogian korkeimmalla osallistumisasteella. Kiitos inspiroit meitä ja vietit niin paljon aikaa tämän pelin parissa. Palautteenne ja intohimonne tekevät jatkuvasti meitä paremmiksi, ja kiitos, että pelaatte kanssamme. Tämä on ollut hauskaa, ja luvassa on vielä paljon muuta hauskaa."

"Ja sitten siinä sanotaan vielä, että onnittelut lahjakkaille kollegoillemme Treyarchilla siitä, että he ovat luoneet - uuden Modern Warfare -ennätyksen Modern Warfare -zombeilla. Ja toinen huuto pelaajille jotka tekivät tämän kaiken mahdolliseksi. Jos haluatte juhlia kanssamme, odottakaa kolminkertaista syöttöviikonloppua tänä vuonna.
viikolla, jolloin saat tuplasti XP:tä, tuplasti XP:tä aseista ja tuplasti XP:tä taistelupassista. Ja ympyröi kalenteriisi ensimmäisen kauden julkaisua varten 6. joulukuuta, jossa on uusia karttoja ja paljon sisältöä, ja paljon muuta. Mielestäni tärkein asia, joka tästä tiedosta on sanottava, on se, että Activision ei ole koskaan - oikeastaan selittänyt, mitä he tarkoittavat sitoutumisella. Jos se oli suurin lanseeraus pelaajien suhteen, jos sillä oli tietty miljoonien pelaajien määrä, jotka pelasivat peliä enemmän kuin Modern Warfare 2:ta, olisimme luultavasti nähneet sen erikseen mainittavan, mutta sen sijaan termi engagement oli käytettiin siellä. Joten siinä sanotaan, että pelaajakohtaisesti on enemmän tunteja kuin Modern Warfaren 2019 ja Modern Warfare 2. Ja siinä sanotaan, että kampanjaan ihmiset käyttävät enemmän aikaa per pelaajaan Modern Warfare 3:ssa kuin kahdessa edellisessä osassa. Sekä ilmeisesti Modern Warfare on ilmeisesti ollut Modern Warfaren historian mukaansatempaavin kolmas moodi. Joten kyllä, selvästi ihmiset parveilevat tämän pelin parvissa, vaikka se on saanut, kuten Jonas asian ilmaisee, ristiriitaisia arvosteluja."

"Mutta jää nähtäväksi, jatkuuko tämä pelin edetessä. Koska kun me Call of Dutyn kohdalla tiedämme, että pelille ei ole tärkeää vain julkaisu, vaan myös pelin jatkuva sitoutuminen vuoden ajan. Ja ehkä parin seuraavan vuoden ajan, kuka tietää...
mitä Call of Duty -sarjalle tapahtuu vuonna 2024 ja tuleeko siitä vai ei."

"premium-julkaisu vai ei. Odotettavissa olisi, mutta nyt kun Microsoft omistaa Activisionin...
Blizzardin, ehkä he päättävät siirtyä pois vuosittaisesta premium-julkaisuaikataulusta, pitäisikö sanoa. Mutta joka tapauksessa, kun tiedämme enemmän kaikista näistä hyvistä asioista, me tulemme varmasti kertomaan pitämään postitukset ajan tasalla. Ja muuten, kerro meille, mitä mieltä olet Call of Duty Modern Warfare 3:sta."

"kommenteissa. Muista kertoa meille, mitä mieltä olet pelistä ja oletko sinä mielestäsi se ansaitsee ristiriitaiset arvostelut, ansaitsee ankarammat arvostelut vai olisiko sen pitänyt saada suotuisammat arvostelut. Kerro meille alla. Siihen asti palaamme huomenna seuraavalla GRTV:n viikon uutiset. Toivottavasti nautitte loppukeskiviikosta ja nähdään taas."

"seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää