Suomi
Gamereactor
Videos
Superman
HQ

GRTV News - Superman: Legacy's Lex Luthor will apparently be Nicholas Hoult

GRTV News - Superman: Legacy's Lex Luthor will apparently be Nicholas Hoult

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme puhumme hieman elokuva-alasta, koska, no, aika iso ilmoitus on tehty eräästä odotetummasta elokuvasta, joka on tulossa markkinoille."

"joka on Superman Legacy. James Gunn on, tai pitäisikö sanoa, ollut hyvin avoin...
puhuessaan tästä elokuvasta. Tuntuu kuin olisimme saaneet tietoa - miten kaikki etenee käsikirjoituksen, tuotannon ja castingin suhteen.
Ja nyt saimme siihen jatkoa, koska on paljastunut, että Lex Luthor on ollut - ja sen roolin saa kukaan muu kuin Nicholas Hoult. Joten katsotaanpa sukelletaan sisään. Superman Legacyn Lex Luthor on ilmeisesti Nicholas Hoult. X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, The Menu ja Renfield -tähti on tiettävästi saanut roolin James Gunnin ohjaamaan tulevaan DC-elokuvaan. Jo kesäkuussa James Gunn vahvisti, että David Karenzweat ja Rachel Broschemin oli valittu Teräsmiehen ja Loisin rooliin ensimmäiseen uuteen DCU-elokuvaan, Superman Legacyyn."

"Sittemmin on nähty useita suhteellisen pieniä rooleja, jotka on valettu, mutta yksi kaikkein tärkeimmistä puuttui vielä tähän asti. Yleensä hyvin luotettavat Justin Kroll ja Anthony de Lisandro Deadline-lehdessä väittävät, että Nicholas Hoult, X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, Menu, Renfield ja muut on valittu Lex Luthorin rooliin Superman Legacy -elokuvaan. Se kannattaa mainita, että The Hollywood Reporterin Aaron Couch raportoi Houltin olevan vielä vain vuonna puhuu roolista. Siinä olisi kuitenkin jonkin verran järkeä, sillä Hoult oli myös yksi niistä finalisteista Teräsmiehen rooliin. Kuulostaa siis siltä, että Gunn ja porukka todella pitävät hänestä. Nyt se on Tämä on mielenkiintoinen juttu, koska toisaalta Lex Luthoria pidetään - ja ajattelee, että siinä pitää olla joku, tiedäthän, aika iso, kookas, muhkea tyyppi yksilö, vähän samaan tapaan kuin Marvel valitsi Vincent D'Onofrion Kingpiniksi."

"Tiedäthän, se tuntuu melkoiselta yksilöltä, joka hallitsee valkokangasta siinä suhteessa. Mutta Sitten taas, DC-universumissa tai DC:n laajennetussa universumissa, olemme nähneet Jesse Eisenbergin näyttelevän - Lex Luthor. Joten hahmolla voi olla paljon syvyyttä, mikä on mielenkiintoista. Mutta kyllä, kuten Eric tuossa uutisessa sanoo, tämä ei ole vain kuin..."

"valu, joka on tullut tyhjästä. Nicholas Hoult oli yksi finalisteista ehkä jopa...
ottamaan itse Teräsmiehen roolin, jonka lopulta sai kuitenkin David Corenzo.
Joten hänen valintansa Lex Luthorin rooliin ei ole mikään suuri yllätys.
monille, sanoisin. Ja sitä paitsi Nicholas Hoult on osoittanut viime aikoina, että hän on menossa olevan varsin vahva ja vakuuttava näyttelijä. Joten katsomme varmasti joitakin mielenkiintoisia ja mahdollisesti erittäin suotuisia roolituksia tähän elokuvaan, kun se lopulta tekee sen ensi-iltansa vuonna 2025, mikä on vielä kaukana. On siis vielä pitkä aika - ennen kuin tämä elokuva tulee ensi-iltaan. Mutta se on tulossa. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän ja tulemme tietämään siitä enemmän, koska kuten sanoin aiemmin tämän uuden elokuvan alussa."

"videon alussa, James Gunn haluaa puhua tästä elokuvasta. Joten vaikka tämä ei ole vielä edes kuin vahvistettu Nicholas Houltin ryhtymisestä Lex Luthorin rooliin, mutta epäilemättä me tulemme James Gunnin puhuvan siitä pian ja epäilemättä kuulemme lisää siitä, elokuvasta.
myös tulevaisuudessa. Joten kun tiedämme lisää Superman Legacysta, pidämme varmasti huolen siitä."

"teidät ajan tasalla. Ja siihen asti, kiitos, että katsoitte tämänpäiväisen GRTV-uutisten jakson.
Palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan jaksoon. Toivottavasti viihdytte tiistaina ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää