Suomi
Gamereactor
Videos
Fantastic Four 2025
HQ

GRTV News - Rumour: Pedro Pascal to play Reed Richards in Fantastic Four

GRTV News - Rumour: Pedro Pascal to play Reed Richards in Fantastic Four

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on hieman huhu, joka on kiertänyt, ja joka todennäköisesti saa kunnon vahvistuksen...
suhteellisen pian, jos se pitää paikkansa, koska kuulemme yhä enemmän tietoa."

"tulevan Fantastiset Neloset -elokuvan valinnasta, ja näyttää siltä, että näemme ehkä - Pedro Pascal ottaa Reed Richardsin tai herra Fantasticin pääroolin. Joten Näin ollen, sukelletaanpa sisään. Pascalille on huhujen mukaan tarjottu roolia elokuvasta Reed Richardsin roolista Fantastic Fourissa. Pascalin kiinnittämistä koskevan sopimuksen on ehdotettu olevan lähellä..."

"valmis. Kun lakko on virallisesti ohi, Hollywoodin koneisto alkaa hiljalleen käynnistyä...
jälleen liikkeelle. Yksi monista elokuvista, joita on valmisteltu jo pitkään, on Marvelin uusintaversio Fantastic Fourista, fanien kauan odottama projekti sen jälkeen, kun brändiä on niin monen vuoden ajan vedätetty 20. vuosisadan aikana. Ehkä ei siis ole ihme, että kiinnostus Marvelin uuteen elokuvaan on suhteellisen suuri, ja useiden eri tähtien on huhuttu olevan yhteydessä projektin kanssa. Näitä ovat muun muassa Adam Driver, Jake Gyllenhaal ja Vanessa Kirby ja nyt myös The Last of Us ja Game of Thrones -tähti Pedro Pascal, joka sisäpiirin Daniel Richtmanin raportin mukaan on saanut väitetään tarjotun yhtä elokuvan päärooleista. Mikä on tietysti hienoa, jos se on totta."

"Pascal tuottaa harvoin pettymyksiä ja on osoittanut olevansa yksi Hollywoodin kyvykkäimmistä näyttelijöistä juuri nyt. Joten jos hänen tehtävänään on nyt ottaa Reed Richardsin päärooli, niin sitten meillä on kyllä hyvä syy odottaa innolla elokuvaa, joka on vielä muutaman vuoden päässä. Luuletko, että Pascal sopisi Reed Richardsin rooliin ja ketä sinä odotat innolla Marvelin uuteen Fantastic Fouriin?
Ja koska Daniel Richtman, joka taas julkaisee paljon näitä sisäpiirin postauksia liittyen..."

"tavallaan ei vain Marveliin vaan koko elokuvaan, Deadline on sittemmin julkaissut myös jatko-osuuden joka tavallaan vahvistaa hänen raporttinsa ja sanoo, että heillä on sisäpiirin raportteja...
jotka viittaavat siihen, että jotain vastaavaa on tapahtumassa.
Tästä Fantastic Four -elokuvasta on ollut huhuja jo jonkin aikaa, jotka kertovat seuraavaa että tällä viikolla kuulisimme näyttelijävalintoja. Jos se on myöhään keskiviikkona, kun olemme - huhu, että Pedro Pascal voisi olla kiinnostunut Reed Richardsin roolista, ehkä se on..."

"ensi viikolla, kun kuulemme täydet casting-uutiset tai jotain sellaista. Mutta kyllä se näyttää siltä, että Pedro Pascal voisi olla tämän elokuvan pääosan esittäjä. Emme ole kovin varmoja muusta porukasta.
näyttelijäkaartista vielä, tässä Fantastic Four -elokuvassa on paljon erilaisia hahmoja täytettävänä.
Ja joo taas emme ole oikein kuulleet kuka esittää Näkymätöntä naista, Johnny Storm, The Thing, kaikki nuo eri hahmot. Joten kun tiedämme siitä enemmän, me tulemme..."

"pidämme teidät ajan tasalla. Ja kuten aiemmin sanoin, voitte myös - odottaa vahvistusta siitä, että Pedro Pascal on mukana tässä elokuvassa...
lähiaikoina, joten pitäkää silmät auki sitä varten. Mutta muuten meillä ei ole muuta aikaa tämänpäiväiseen jaksoon.
GRTV-uutiset. Palaamme huomenna viikon viimeiseen jaksoon, uskokaa tai älkää. Joten siihen asti Toivottavasti nautitte lopusta torstaista ja nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää