Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - The Game Awards ehdokkuutta on paljastettu

Baldur's Gate III and Alan Wake 2 johtaa pakettia.

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin.
Tänään on hieman tavallista myöhäisempi aika, mutta siitä huolimatta aiomme puhua suurista uutisista, jotka tulivat tavallaan myöhään eilen illalla, joka oli se, että Game Awards -ehdokkaat ovat julki."

"Tiedämme virallisesti, ketkä ovat olleet ehdolla kaikissa eri kategorioissa.
Luulen, että kategorioita on itse asiassa yli 30.
Tiedämme, että Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3 johtavat eniten ehdokkuuksia.
Joten kun näin on, sukelletaanpa asiaan."

"Game Awards -ehdokkuuksista selvisi, että Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3 ovat kärjessä, mutta The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4 ja Super Mario Brothers Wonder eivät ole kaukana perässä.
Vuosi 2023 on ollut yksi parhaista pelivuosista, joten varsinaisesta parhaasta pelistä voi olla montaa eri mieltä."

"Tämä koskee myös meitä alalla työskenteleviä, varsinkin kun Game Awards on kulman takana ja me Game Reactorissa olemme osa tuomaristoa.
Tämä on korostanut sitä, kuinka vaikeaa on edes ennustaa, ketkä ovat ne viisi, joskus kuusi peliä, jotka ovat ehdolla kussakin kategoriassa.
Nyt meidän ei tarvitse enää teoretisoida.
Geoff Keighley miehistöineen on paljastanut kaikki Game Awardsin ehdokkaat ja Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3 johtavat listaa kahdeksalla ehdokkuudella kumpikin, mukaan lukien suurin ehdokkuus."

"Voittajat paljastetaan, kun show alkaa 7. joulukuuta Amerikan aikaa, 8. joulukuuta meille täällä päin.
Pysykää siis kuulolla, kun kuulette uutisia tästä ja monista paljastuksista ja ilmoituksista, joita Game Awardsin aikana tapahtuu.
Ja tässä on koko lista TGA-ehdokkaista.
Lista on hyvin laaja, joten puhun tässä vain Vuoden pelistä, koska jos haluatte lukea koko ehdokaslistan, jos haluatte katsoa pelin suuntaan alla, voitte löytää uutisen ja katsoa sen kokonaisuudessaan sieltä, koska muuten olemme täällä noin 10 minuuttia käymässä läpi kaikkia näitä eri asioita."

"Mutta kyllä, vuoden peli, Alan Wake 2, Baldur's Gate 3, Marvel's Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Brothers Wonder, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom.
Ja joo, vähän teaseri tuossa alla, paras pelisuunnistus, Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3 ovat myös tuossa kategoriassa.
Kyllä, joten se on hyvä esimakua siitä, millaisia ehdokkaat tulevat olemaan tai ovat, pitäisikö sanoa."

"Alan Wake 2 ja Baldur's Gate 3 ovat kaksi peliä, joita odotimme, sekä Tears of the Kingdom, The Legend of Zelda, Tears of the Kingdom, olevan siellä ja saavan paljon ehdokkuuksia ja ääniä.
Ja niin he tekivätkin. Siellä on muutama mielenkiintoinen, huomattava puuttuva peli, kuten Starfield.
Starfield on yksi niistä peleistä, joita ei oikeastaan ole siellä ollenkaan."

"Itseasiassa en ole oikeastaan kovin varma, mutta en usko, että monikaan, tai jos yksikään, Xboxin first party -peli sai ehdokkuuden tänä vuonna, sai ehdokkuuden tänä vuonna.
Joten voitte nähdä, että Xbox, huolimatta Starfieldin erittäin onnistuneesta julkaisusta, joka teki siitä valtavan, tiedättehän, valtavan paljon pelatun pelin, se ei ole oikein osunut tähän erittäin ylistettyyn vuoteen, joka meillä on ollut."

"Mutta kyllä, kuten Eric sanoo tuossa uutisessa, Game Awards järjestetään meillä 8. joulukuuta aamulla, Hyvin aikaisin aamulla, kirjaimellisesti juuri kun kello on keskiyöllä, jolloin show alkaa.
Joten jos haluatte tietää, kuka voittaa kaikki nämä eri palkinnot, haluatte nähdä kaikki eri ilmoitukset ja mitä kaikkea, voit seurata Game Awards -tapahtumaa, josta uutisoimme tavalliseen tapaan laajasti, ja saat kaiken tämän tiedon ja paljon muuta."

"Mutta kyllä, siinä kaikki aika, mitä meillä on tämänpäiväisessä GRTV-uutisten jaksossa.
Palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan jaksoon. Joten siihen asti toivon, että nautitte lopusta tiistaista.
Ja kyllä, nähdään toisella puolella. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää