Suomi
Gamereactor
Videos
Ancient Kingdoms
HQ

Daniel Tizón on how Ancient Kingdoms is like World of Warcraft meets Stardew Valley

Daniel Tizón on how Ancient Kingdoms is like World of Warcraft meets Stardew Valley

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa toiseen Gamereactor-haastatteluun täällä Indie Game Dev Day -tapahtumassa.
Olen tänään täällä Danielin kanssa, joka on Ancient Kingdomsin pääkehittäjä, pelin, joka on täällä takana...
ja halusimme tietää hieman enemmän pelistä, joten jos voisit antaa meille yleiskuvan pelistä..."

"Ancient Kingdoms on vanhan koulukunnan roolipeli, ja ihmiset, jotka ovat pelanneet peliä, sanoivat sen olevan kuin World of Warcraft ja Stardew Valley...
Siinä on paljon lautapelien ominaisuuksia, esimerkiksi voit valita luokan useista luokista kuten cleric, warrior, wizard ja voit muokata hahmoasi ja siellä on tuhansia varusteita, joita voit ladata pomoista, siellä on luolastoja..."

"ja Stardew Valleyssa on taloja, voit ostaa talon, sisustaa sen ja voit myös kerätä kasveja, tehdä alkemiaa, kaivostoimintaa jne.
Joten paljon asioita Joo, tietysti Ja mitä voit kertoa meille, no, pelin vaikeudesta, koska kun sanot World of Warcraft ja Stardew Valley voi sekoittaa kuin eri vaikeustasoja, joten se tulee olemaan haastava, se tulee olemaan molempia..."

"Olemme yrittäneet tehdä pelistä haastavan, mutta myös helpon oppimiskäyrän.
Jotta jokainen voi pelata ilman, että tarvitsee lukea opasta tai tutoriaalia.
Ja sinulla on myös korkeatasoisia luolastoja, joissa on vaikea voittaa pomoja jne.
Ja koska se on yksinpeli RPG mutta voit myös pelata ystävien kanssa jopa neljä ihmistä pelaa verkossa yhdessä voit pelata kavereiden kanssa ja se on vähän helpompaa Ja voit sekoittaa niitä luokkia, eikö? Juuri World of Warcraftissa voit voittaa vaikeita pomoja esim."

"Kyllä, kyllä, se on hyvin tärkeää, koska jos pelaat parantajan kuten clericin tai druidin ja tankin, soturin ja DPS:n kanssa...
se on kuin täydellinen ryhmä, jolla voit voittaa pelin voimakkaimmat pomot.
Ja mitä voit kertoa meille tarinasta ja tämän todella mielenkiintoisen universumin taustoista?
Mitä voit kertoa meille päähenkilöstä, tarinasta sen takana?
Kyllä, on olemassa päätehtävä, jossa pääset mukaan tarinaan ja Erathiathin rikkaaseen tarinamaailmaan..."

"Erathiath on maailma, joka on mukana pelissä ja se on hyvin rikas tarinallisesti ja se liittyy lohikäärmeisiin muinaisiin jumaliin ja se on hyvin mielenkiintoinen tarina Ja kuka on päähenkilö? Onko päähenkilöllä oma tarinansa vai mitä me teemme tässä universumissa?
No, peli alkaa videopelin toisen aikakauden loppupuolelta ja sinä olet ikään kuin päähenkilö, pääsankari, jota Erathiathin maailma tarvitsee voittaakseen uuden pääkauden Ja tuleeko se olemaan vai teeskenteleekö se olevansa niinku pitkä peli että siitä voi vain nauttia tuhat tuntia, ehkä ei niin montaa mutta tuleeko se olemaan kuin pitkä kokemus, eikö?
Kyllä, ajatuksemme on julkaista peli 60 tuntia ja aiomme jatkaa pelin laajentamista uusilla päivityksillä ja jopa DLC:llä..."

"Ja millaisia DLC:tä voimme odottaa? Tiedän, että ehkä on liian aikaista vain, mutta mitä voimme lisätä tähän kokemukseen?
No, meillä oli jo suunnitteilla yksi DLC, jossa teeskentelemme julkaisevamme uusia paikkoja peliin, uuden ison alueen ja paljon uusia luolastoja, pomoja, uusia varusteita...
Ja tämä on ensimmäinen pelisi, eikö niin? Miltä sinusta tuntuu, kun voit näyttää sen täällä, saada palautetta pelaajilta, miltä sinusta tuntuu?
Olemme työskennelleet tämän pelin parissa neljä vuotta ja viime vuonna kävimme jo tällaisissa tapahtumissa ja saimme paljon palautetta pelaajilta..."

"ja meille se on hyvin tärkeää, muokkaamme peliä pelaajien ja pelin testaajien mukaan...
Ja olen kuullut, että se on demo saatavilla ehkä niille, jotka haluavat pelata sitä, joten voitko selittää meille, miten ihmiset voivat pelata peliä, jos he haluavat tässä tilassa, jossa se on juuri nyt?
Kyllä, tällä hetkellä jos liityt Discord-kanavalle, voit testata koko peliä, pelin nykytilaa ja julkaisen viikoittaisia pyöriä, joissa on pelin nykytilanne, jotta voit pelata kavereidesi kanssa."

"Ja milloin aiotte julkaista sen enemmän tai vähemmän, mitkä ovat suunnitelmanne? Ja millä alustoilla voimme nauttia siitä kun se on täysin julkaistu?
Haluaisimme julkaista sen PC:lle ja konsoleille, mutta tällä hetkellä työskentelemme PC-version parissa ja toivomme, että voimme julkaista sen PC:lle ja Steam Deville.
No, luulen, että siinä kaikki tältä päivältä, mutta kiitos paljon, odotamme todella innolla, että pääsemme pelaamaan sitä, puhuimme juuri teille, että voisitte pelata sitä ja teidän pitäisi tehdä samoin kaverit, koska se näyttää uskomattomalta..."

"Ja kiitos paljon, että tulitte mukaan, onnea ja nähdään pian! Okei, kiitos!"

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää