Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Bungie has been hit with layoffs

GRTV News - Bungie has been hit with layoffs

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on melkoinen pettymysuutinen teille, koska tämä vuosi on ollut sekä todella, todella, todella, todella...
hyvä vaikuttavien pelien lanseerausten kannalta, mutta se on ollut myös pettymys..."

"irtisanomisiin ja siihen, että ihmiset valitettavasti menettävät työpaikkansa alalla.
Bungie on viimeisin pelialan irtisanomisista kärsivä kehittäjä.
Nyt PlayStation Studios -yhtiö, usko tai älä, se johtuu siitä, että Sony osti heidät muutama kuukausi sitten. Joo, Bungie on nyt joutunut kohtaamaan kierroksen irtisanomisia, ja sen myötä myös pari sen tulevaa projektia on myös viivästynyt. Niinpä The Final Shape, Destiny 2:n viimeinen suuri laajennus Light and Darkness-saaga on tulossa odotettua myöhemmin, ja myös Marathon on viivästynyt. Joten Näin ollen, sukelletaanpa sisään. Destiny 2 The Final Shape tiettävästi viivästyy kesäkuulle 2024, kun taas Marathon on siirretty vuodelle 2025 Bungien irtisanomisten jälkeen. 2023 saattaa ollut yksi kaikkien aikojen parhaista vuosista julkaistujen pelien suhteen, mutta se on ollut kauhean huono monille niistä ihmisistä, jotka työskentelevät ja tekevät näitä uskomattomia kokemuksia. Emme päässeet pitkälle tällä viikolla, ennen kuin ilmestyi toinen esimerkki jälkimmäisestä. Bloombergin erittäin luotettava Jason Schreier väittää, että Bungie on irtisanonut vielä julkistamattoman määrän työntekijöitä tänään. Kuulostaa siltä, että tämä tapahtuu ilman varoitusta niille, joita tämä koskee..."

"sillä Bungien toimitusjohtaja Pete Parsons kertoi henkilökunnalle sisäisessä sähköpostissa, että on olemassa järjestetään kokous, jossa he kuulevat tänään uutisia. Ilmeisesti emme puhu merkityksettömästä määrästä ihmisiä myöskään, sillä Schreierin lähteet kertovat myös Destiny 2:n olevan Final Shape on lykätty helmikuun 27. päivästä 2024 kesäkuuhun 2024 osana näiden muutosten osana, kun taas Marathonia on lykätty sisäisesti vuodesta 2024 vuoteen 2025. Bungie on vielä sanoa mitään virallista näistä väitteistä, mutta odottaa vahvistusta heti kun mahdollista."

"sen markkinointiosasto ja lakimiehet ovat hyväksyneet julkisen lausunnon. P.S. kannattaa että tämä on jälleen yksi esimerkki irtisanomisista juuri ennen uuden kuukauden alkua...
mikä tarkoittaa, että työnantajan ei tarvitse maksaa vakuutuksia yms. seuraavana kuukautena. Koska myös silloin, se on vahvistettu täällä, joten se ei ole enää raportti, vaan virallinen. Tämä on Bungien toimitusjohtajalta Pete Parsonsilta, joka sanoo, että tänään on surullinen päivä Bungiella, sillä me..."

"hyvästelemme kollegamme, jotka kaikki ovat vaikuttaneet merkittävästi studiomme toimintaan. Mitä nämä poikkeukselliset yksilöt ovat vaikuttaneet peleihimme ja Bungie-kulttuuriin valtavasti.
ja ne ovat edelleen osa Bungieta pitkälle tulevaisuuteen.
Niinpä vuosi on ollut melkoinen pettymys, kun otetaan huomioon, että ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa pelialalla. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu tänä vuonna."

"niistä ihmisistä, jotka menettivät työpaikkansa yrityksissä kuten Media Molecule, kyllä toinenkin paikka station studios -yhtiöstä, sekä monista ihmisistä, jotka menettävät työpaikkansa Epicissä, koska pari viikkoa sitten oli massiivinen työpaikkojen vähennys, koska Epicin väitetään ylittävän itseään taloudellisesti hieman. Mutta sen lisäksi olemme nähneet massiivisia julkaisijoita, - kuten Embracer, joka sulki studionsa kokonaan, Volition oli yksi, joka suljettiin tänä vuonna..."

"kokonaan, mikä tarkoittaa, että emme näe enää yhtään peliä siltä studiolta...
ellei sitä jostain syystä osteta ja elvytetä. Mutta kyllä tämä tapahtuu Bungiella ei ole ensimmäinen kerta kun näemme sen tänä vuonna ja trendistä päätellen se on ei varmaankaan tule olemaan viimeinen kerta kun näemme sen tänä vuonna, ehkä ensi vuonna, jotakin tuollaista. Tämä ei tule olemaan viimeinen kerta, kun näemme näitä irtisanomisia nykyisten..."

"alan trendi. Mutta kyllä, Destiny 2 The Final Shape on myös viivästynyt, joten jos...
olet odottanut innolla tuota lopullista laajennusta joudut odottamaan pidempään, se ei ole mikään enää helmikuussa tai helmikuun lopussa, se tulee kesäkuussa, se tulee kesällä.
Bungie ei ole varsinaisesti puhunut siitä, miten he aikovat täyttää aukon oletettavasti Lightfallin viimeisen kauden tämmöisen vuoden välillä? Onko se laajennus, jota me nyt luullakseni? Lightfall-vuodesta aina siihen asti, kun tämä seuraava laajennus käynnistyy..."

"joten epäilemättä kuulemme lisää siitä, muuten meillä voisi olla melkoinen pidennetty viimeinen kausi, kuten tapahtui pandemian aikana, kun haluan sanoa sen jälkeen...
Beyond Light myöhästyi myös huomattavasti. On paljon Destiny 2 laajennuksia ja ne kaikki tavallaan sulautuvat yhteen tässä vaiheessa minulle. Mutta kyllä ja kuten Marathon on myös viivästynyt, joten jos olet odottanut innolla sitä muuta Bungien peliä, se ei tule vuonna 2024. No sisäisesti sen piti tulla tulla vuonna 2024, nyt se on sisäisesti tulossa vuonna 2025, joten se ei oikeastaan ole mikään varma vahvistus..."

"että se todella saapuu vuonna 2025 joko vielä, mutta kun tiedämme enemmän, pidämme teidät varmasti ajan tasalla.
Mutta kyllä sitä mukaa kun tiedämme enemmän tästä koko tilanteesta, ei vain Marathonista vaan myöskin Destiny 2:sta ja myös Bungien irtisanomisista, pidämme teidät ajan tasalla, mutta siihen asti...
kiitos kaikille, jotka katsoitte tämänpäiväisen GeoTV Newsin jakson, palaamme huomenna takaisin viikon seuraavaan jaksoon, joten siihen asti toivon, että nautitte tiistaista ja nähdään seuraavassa jaksossa."

"Pitäkää huolta toisistanne.
sinä"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää