Suomi
Gamereactor
Videos
Goat Simulator 3
HQ

Goat Simulator 3 Mobile (Gamescom 2023) - A pocket-sized craziness arrives!

Goat Simulator 3 Mobile (Gamescom 2023) - A pocket-sized craziness arrives!

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa upouusi, et odottanut tätä, upouusi Gamereactoriin.
Gamescom Impressions video, jossa tänään, vaikka lopetimme nämä videot pari viikkoa sitten sitten, olemme täällä ilmoittaaksemme, että kyllä, tänään, Goat Simulator 3 mobiilissa, se on julkistettu ja kyllä, pelasimme sitä Gamescom 2023 -messuilla. Siksi lataamme tämän videon tänään, 25. lokakuuta..."

"koska se on julkistettu tänään emmekä voineet sanoa mitään, mutta tässä olemme taas takaisin jakamaan kanssanne ikiomat vaikutelmamme tästä hullun simulaation mobiiliversiosta.
No simulaatio, puhutaan tästä. Jos et tiedä pääotsikosta, otsikosta, joka puhumme, se on ollut jo saatavilla PC:llä ja konsoleilla, jos en ole väärässä. No, Goat Simulator 3 on kolmannen persoonan hiekkalaatikkoseikkailupeli, jossa pääset tulemaan vuohi, jos et odottanut sitä. Ja no, periaatteessa ajamme ilman ajokorttia, murhaamaan vuohia, aiheuttamaan kaaosta, suorittamaan outoja tehtäviä, löytämään paljon outoja mysteerejä ja, no.., yllättyä koko ajan erilaisista tapahtumista, joita tulemme elämään siellä. Niin, tavallinen vuohijuttuja, eikö? Mitä teet vuohena? Kaikkea sellaista. Jos et tiedä otsikkoa, sinun pitäisi tietää, että nämä pelit ovat, no, superhulluja pelejä. Oikeastaan pääpeli, Goat Simulator, alkoi aprillipilana, okei? Idea vain paloi pelijamissa ja..."

"Se oli periaatteessa aprillipila. Mutta se oli tosi siisti, ihmiset nauttivat siitä paljon ja...
he päättivät jatkaa otsikoiden kanssa. Ja pohjimmiltaan olemme tehneet sitä siitä lähtien, kun he...
julkaisivat Goat Simulatorin ja sen jälkeen, kun he julkaisivat seuraavat jatko-osat, okei? Joten, nyt kun tiedät enemmän tai vähemmän pelin kontekstin, siltä varalta, että et tunne peruspeliä tai PC-version peliä, nyt voimme sanoa, että kyllä, tämä Goat Simulator 3 mobiilissa tulee olemaan julkaistu. Emme tiedä tarkalleen milloin, mutta se julkaistaan jossain vaiheessa ja kännyköille."

"Mikä sitten on tärkein ero tai mikä on uutta tässä mobiiliversiossa? Tuleeko se olemaan sama peli, Rebecca? Emme tiedä mitään. Okei, olen täällä kertoakseni sinulle kaikki nuo asiat.
Ei hätää. Ei hätää. Periaatteessa meillä tulee olemaan täsmälleen sama peli, okei? Kyse ei ole kokeilemisesta.
mitään uutta, vaan kyse on vain PC-version hauskuuden tuomisesta mobiiliin. Eli periaatteessa, Mitä löydämme tästä mobiiliversiosta? Pohjimmiltaan vuohia. Kyllä, yllätys."

"Sama avoin maailma tutkittavana, sama kartta, samat haasteet ja salaisuudet paljastettavana...
kuin Goat Simulator 3:n PC- ja konsoliversiot, okei? Ilmeisesti aiomme löytää kaaoksen.
Löydämme kaaoksen yksin tai kaverin kanssa, mutta vain kaverin kanssa, okei? Koska se on, sanoisin, ainoa ero PC-version ja mobiiliversion välillä."

"Tässä tapauksessa mobiiliversiossa me vain, no, me vain pystymme, anteeksi, pystymme vain pelaamaan yhden kaverin kanssa lisää ja se oli ero PC:n ja kännykällä, koska PC:llä pystyimme pelaamaan jopa neljällä pelaajalla, okei? Voisimme pelata itse kolmen enemmän ystäviä ja nyt voimme pelata vain yhden kanssa paikallisen co-opin kautta, okei? Mutta se on silti hauskaa, Okei? Voin vakuuttaa teille. Itse asiassa pelasin yhden kehitystiimin jäsenen kanssa ja se oli..."

"superhauskaa vain, no, mennä villiintymään ja tuoda kaaosta kaupunkiin ja yllättyä mielettömiä asioita, joita voit tehdä vuohena, joten älä ole huolissasi siitä. Ja mitä muuta voimme löytää tässä versiossa? Periaatteessa, no, vaikka voitkin pelata vain kaverin kanssa, kuten juuri sanoin, voit katkaista ystävyyden eri minipelien avulla, joita pelissä on..."

"tarjota sinulle ja pohjimmiltaan vain, no, muokata vuohesi miten haluat, pitää hauskaa, täydentää tehtäviä, jotka haluat, suorittaa eri haasteita parhaalla pistemäärällä jne.
Nauti pelin oudoista, hulluista, mielettömistä ja hulvattomista fysiikoista ja periaatteessa, kuten sanoin, täsmälleen sama kokemus kuin PC:llä, mutta matkapuhelimilla ja vain yhden kaverin kanssa lisää."

"kolmen sijasta, jopa kolme lisää, okei? Mutta täytyy sanoa, että vaikka, omassa tapauksessani, en ole niin perehtynyt mobiilipeleihin. En yleensä pelaa mobiilipelejä koska kyllästyn tai koska, no, en tunne oloani mukavaksi jne. Mutta täytyy myöntää, että tämä kerran pelasin tätä peliä ilmeisesti kännykällä ja se oli todella, todella mukavaa, kaikki kontrollit ja kaikki mekaniikat tuntuivat todella, todella hyvältä kännykässä, mikä oli yllätys minulle, koska, kuten sanoin, en ole tottunut pelaamaan mitään mobiilipelejä älypuhelimella tai puhelimella tai millä tahansa. Ja se oli positiivinen yllätys, hyvä yllätys. Ja se itse asiassa muistuttaa minua ehdottomasti peruspelistä, tietenkin, koska se on sama peli. Mutta kyllä, todellakin, Pelasin sitä ja se on täysin sama kokemus, sama tehtävä, koska en ole tiedä muistatko, mutta pelasin Goat Simulator 3:sta PC:llä. En tiedä kuinka kauan sitten, mutta pelasin sitä kun se julkaistiin, luulisin. Ja, no, pystyin Gamescom 2023 -tapahtumassa pelaamaan täsmälleen samaa samoja tehtäviä, joita pelasin PC:llä, kun PC-versio julkaistiin. Joten kyllä, todellakin, jos haluat saman kokemuksen, mutta kannettavalla tavalla, voit saada sen tällä mobiiliversiolla. Joten jos kysymys on, pystynkö pelaamaan samaa kokemusta tai saamaan saman kokemuksen..."

"kuin PC-pelaaja? Kyllä, voit saada sen, koska se on täsmälleen sama. Peli toimii täysin moitteettomasti. Se ei ollut lainkaan laginen, vaikka olemme pelanneet tässä moninpelimoodissa.
Se ei ollut lainkaan viiveinen. Kaikki toimi täydellisesti. Ja se oli todella, todella hauska kokemus siellä Gamescom 2023 -tapahtumassa. Joten jos pidit Goat Simulator 3:sta PC:llä tai konsoleilla, jos et tunne nimeä, mutta haluat jotain tuoretta, haluat jotain villiä pelattavaa kaverin kanssa esimerkiksi kotona tai mitä tahansa, tämä on todella, todella hyvä no, hyvä peli vain kokeilla kaverin kanssa ja nauratte paljon. Se on hullua."

"Älkää odottako että se on super vakava tai jotain. Älkää odottako sen löytävän mitään järkeä siihen mitä olette tekemässä. Pidä vain hauskaa. Jatka vain. Naura vain ystäväsi kanssa ja kokeile tätä kannettavaa versiota, joka on näyttää todella, todella mielenkiintoiselta. Kuten olen sanonut, yleisesti ottaen sanoisin, että minun ikioma vaikutelmat olivat erittäin positiivisia, että en odottanut sitä, että se oli niin tyydyttävää, mitä tulee ohjaus, liikkuminen jne., vaikka se oli matkapuhelin, josta voi ajatella, että ehkäpä se ei riitä komponenttien jne. suhteen. Ja se voi olla vähän viiveinen, mutta ei ollut."

"Ja kaikki kontrollit, kaikki joystickit ruudulla, ehkä voi ajatella myös, että ne on voivat tuntua hieman vaikeilta, mutta eivät ne olleet. Joten älkää olko lainkaan huolissanne. Jos haluatte saman kokemuksen tai haluat löytää tämän sinulle uuden kokemuksen matkapuhelimellasi, tämä on on täydellinen valinta sinulle. Ja älä epäröi vain kokeilla sitä, koska et tule olemaan kadut sitä. Se toimii täydellisesti. Se oli superhauskaa. Se oli superhauskaa. Ja se on hullu peli, jota rohkaisen kaikkia kokeilemaan ainakin kerran elämässään, koska se on, en tiedä, se on kuin..."

"mitään, mitä olen koskaan kokeillut. Ja se saa minut aina hymyilemään ja nauramaan niin kovasti...
koska se on mieletöntä. Ja tiedän, että olen sanonut tuon sanan niin monta kertaa, mutta se on minun ikioma kuvaus tästä pelistä. Joten siinä se on. Sanoisin, että siinä se on. Sama kokemus, paitsi että neljän pelaajan sijasta tällä kertaa vain kaksi pelaajaa, okei, paikallisen yhteistyön kautta. Mutta yleisesti ottaen, se tulee olemaan sama kokemus todella mukavassa ja kannettavalla tavalla. Kuten sanoin, meillä ei ole tarkkaa päivämäärää, mutta no, mutta noh, en usko, että se vie niin paljon aikaa. Ehkä ensi vuonna. En tiedä. Minulla ei ole aavistustakaan, mutta meillä ei ole vielä mitään julkaisupäivää. Kannustan teitä vielä kerran kokeilemaan tätä peliä."

"jonka Coffee Stain North on kehittänyt, okei, ja kokeilemaan mobiiliversiota, joka julkaistaan lähiaikoina, sanotaanko, iOS:lle ja Androidille. Okei, joten siinäpä se. Toivottavasti nautitte siitä. Toivottavasti että voitte kokeilla sitä, kun se on virallisesti julkaistu. Ja toivon, että olette nauttineet minun hyvin omasta vaikutelmavideostani ja nähdään seuraavassa videossa. Kuka tietää? Ehkä meillä on lisää yllätyksiä ja ehkä meillä on lisää salaisia julkistuksia, joista voimme puhua tässä videossa. Joten pysykää kuulolla ja Käykää aina katsomassa gamereactor.yourdomainofchoice, niin saatte tietää kaikki videopeliuutiset, okei?
Kiitos paljon, että olet täällä. Nähdään seuraavassa Game Reactor -videossa. Hei hei!"

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

lisää

Trailerit

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Guilty Gear: Strive - Season 4 Teaser Trailer

Guilty Gear: Strive - Season 4 Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää