Suomi
Gamereactor
Videos
Ghostrunner 2
HQ

Ghostrunner 2 - Video Review

Ghostrunner 2 - Video Review

Audio transcriptions

"Näyttää siltä, että monista pelaajista on tullut sadisteja viimeisen vuosikymmenen aikana. Rohkea väite, mutta kun katsomme niiden ihmisten määrää, jotka rakastavat hakata päätään tiiliseinään nähdäkseen sen lopulta kaatuvan, meillä on todisteita.
Pelkästään Soulsborne-sarjan suosio riittää osoittamaan, että ihmiset rakastavat todellisia haasteita, mutta hyvin harva peli vetää vertoja sille turhautumiselle ja voitolle, jonka tunnet, kun voit kuolla välittömästi yhden vihollisen iskun seurauksena."

"Hotline Miamin ja alkuperäisen Ghostrunnerin kaltaiset nimikkeet erottuvat uskomattoman nopeatempoisina toimintakokemuksina, jotka saavuttavat paljon lyhyissä pelitunneissa.
Ghostrunner 2 on viimeisin tämän vuoden jatko-osista, jotka eivät välttämättä yritä keksiä pyörää uudestaan, vaan yksinkertaisesti vain lisäävät jo ennestään menestyksekästä kaavaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö siinä olisi joitakin merkittäviä eroja.
Tarinaa on tällä kertaa tehty paljon enemmän, joten sen sijaan, että saisimme vain ääniä päähämme tehtävän aikana, pääsemme myös palaamaan keskukseen sen jälkeen saadaksemme päivityksiä ja jutellaksemme joidenkin kiipeilijöiden kanssa."

"Jotkut eivät ehkä pidä tästä uudesta lähestymistavasta, sillä se tarjoaa hiljaisia hetkiä toiminnan välissä, joita ensimmäinen peli ei koskaan vaivautunut tarjoamaan, mutta nämä antavat meille mahdollisuuden tutustua hahmoihin ja maailman tarinaan paljon paremmin.
Tämä uusi lähestymistapa kerrontaan on rohkea, ja se kannattaakin suurimmaksi osaksi, sillä se antaa meille paljon selkeämmän tarinan, mutta Ghostrunner 2 on edeltäjänsä tavoin melko lyhyt peli, joten aikaa hahmoihin syventymiseen tai heihin kiintymiseen ei ole tarpeeksi.
Et kuitenkaan luultavasti ole täällä odottamassa syvällistä tarinaa, joka vetää sydämesi kyllyydestä. Ghostrunner 2:ta voi parhaiten verrata toimintaelokuvaan."

"Sen pelirakenne on pitkälti samanlainen kuin ensimmäisessä pelissä. Juokset lineaarista parkour-osiota pitkin ja tunnet itsesi todelliseksi robottininjaksi hyppiessäsi, syöksyessäsi ja heiluttaessasi tiesi läpi Dharma Towerin upean ympäristön, ennen kuin syöt välittömästi luodin tai mailan kasvoihin avoimella alueella, joka on suunniteltu navigoitavaksi parhaaksi katsomallasi tavalla, käyttäen nopeutta ja pystysuoruutta hyödyksesi.
Tästä osuudesta ei ole muistiinpanoja. Ghostrunner 2 tehostaa alkuperäisen voittavaa kaavaa uhraamatta sen yksinkertaista loistavuutta."

"Sellaiset asiat kuin blokkimekaniikka ja täydelliset torjunnat saattavat kuulostaa paperilla pieniltä, mutta niillä on suuri merkitys taisteluissa. Niiden ansiosta Ghostrunner 2:ssa on myös paljon parempia pomoja kuin alkuperäisessä pelissä.
Ghostrunnerissa pomot olivat oikeastaan pelkkiä kikkailuita, kun taas jatko-osassa on kyse paljon enemmän Soulsin kaltaisista taisteluista.
Vihollisella on iso terveyspalkki, jonka me vähitellen pilkkomme alas miekalla, paitsi että kuolemme silti yhdellä osumalla."

"Onneksi pomotaisteluissa on armollisia pelastuspisteitä, mutta ne ovat silti suuri haaste ja todella hauska irtiotto kaavasta, joten se tuntuu yhtä tuoreelta, kun siihen palaa.
Valitettavasti kaikki nämä uudet askeleet eivät ole menossa oikeaan suuntaan. Esimerkiksi pyörä oli pieni pettymys.
Kun se on raiteilla ja ajelet kapeilla käytävillä tai kanjonia pitkin, se tuntuu hyvältä hallita ja voi olla yhtä hauska, ellei jopa hauskempi, kuin parkour."

"Mutta kun jäät Ghostrunner 2:n avoimempiin tiloihin, voi paikasta toiseen kulkeminen tuntua tylsältä, mikä katkaisee vauhdin tavalla, joka haittaa kokonaiskokemusta.
Myös pyörä voi olla joskus melko kömpelö, ja sillä on vaikeuksia, kun se pitää laittaa peruutusvaihteelle.
Tämä ei missään nimessä pilaa kokemusta, mutta se saa Dharma Towerin ulkopuolella vietetyt tunnit tuntumaan vähemmän helposti uudelleenpelattavilta kuin muu peli."

"Ghostrunner 2:ssa on runsaasti uudelleenpelattavuutta. Keräilyesineistä saavutusten metsästykseen, niillä, jotka haluavat haastaa itsensä, on siihen runsaasti mahdollisuuksia.
Tasoihin on ripoteltu lisähaasteita, ja Rogue Runner.exe on roguelite-minipeli, joka asettaa sinut erilaisiin parkour- ja taistelukohtauksiin ja testaa taitojasi kerätessäsi päivityksiä matkan varrella.
Edellä mainittujen grafiikoiden ja räväkän soundtrackin ansiosta Dharma Towerissa on helppo viettää muutama lisätunti, vaikka päätarina olisi pelattu loppuun."

"Alkuperäinen Ghostrunner antoi meille yksinkertaisen lähtökohdan ja loistavaa toimintaa, jotka yhdessä antoivat meille jännitystä, jota emme tienneet tarvitsevamme.
Sen jatko-osa astuu sitten paljon itsevarmemmin kuvaan, täyttää maailmaa, esittelee uusia hahmoja, mutta antaa meille silti saman vastustamattoman kaavan, joka hurmasi fanit jo ensimmäisellä kerralla.
Kaikki Ghostrunner 2:n rohkeat uudet askeleet eivät onnistu, mutta One More Level -tiimiä ei voi moittia siitä, että he yrittivät ja saivat silti aikaan loistavan jatko-osan, joka on merkittävä parannus alkuperäiseen kokemukseen."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää