LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   Halo Infinite
   HQ

   GRTV News - Halo Infinite makes an impressive comeback on Steam

   GRTV News - Halo Infinite makes an impressive comeback on Steam

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään meillä on melkoinen mielenkiintoinen juttu teille, koska se koskee peliä, joka alkoi, meni melko hyvin ja ja sitten katosi lähes kokonaan. Kyseinen peli on Halo Infinite. Nyt Kun Halo Infinite julkaistiin vuoden 2021 lopulla, uskoakseni se oli moninpeli ensin, uskoakseni..."

   "se tai ei tämän pelin kohdalla, kun peli julkaistiin lähes kaksi vuotta sitten tässä vaiheessa, se oli menestyi uskomattoman hyvin. Ihmiset kerääntyivät pelin parveen sekä PC:llä että Xboxilla, ja se oli...
   todella jännittävää. Mutta sitten 343:lla oli ilmeisesti tämä todella epätavallinen live-palvelu.
   formaatti, jota he käyttivät, ja se teki siitä, tarkoitti, että ihmiset tavallaan häipyivät pois."

   "koska peliin ei lisätty tarpeeksi lisäsisältöä pitääkseen ihmiset hengissä.
   houkutella ja sitouttaa. No, uusi kausi on juuri äskettäin debytoinut ja se on...
   houkutellut paljon ihmisiä takaisin pelin pariin, erityisesti PC:llä, joka on ainoa alusta PC:stä.
   ja Xbox, joka kamppaili eniten. Näin ollen, jatketaan matkaa."

   "Halo Infinite tekee vaikuttavan paluun Steamissa, kaikki mittarit viittaavat siihen, että suuri menestys eilen alkaneelle viidennelle kaudelle, Reckoningille. Kausi 5 Reckoning käynnistyi pois Halo Infinite eilen sen myötä ja paljon uutta sisältöä esiteltiin, kuten kaksi uutta karttaa ja paljon muuta. Ja selvästi tämä oli sitä, mitä yhteisö oli odottanut odottivat. Useat julkaistut asiat viittasivat pelin kannalta positiiviseen suuntaan. Yksi niistä oli samanaikaisten pelaajien määrä Steamissa, joka kasvoi 18 000:een eli yli 18 000:een. Ja se on korkein luku sitten 17 kuukauden, jolloin Season 2 alkoi. Tämä riittää tuomaan Halo Infiniten 50 eniten pelatun pelin joukkoon Steamissa. Kuten tästä näet, tämä on tietoa otettu SteamDB:stä, mutta se on Twitter-tili, Forge Falcons, joka raportoi siitä täällä. Sen mukaan Halo Infinitellä on 18 000 samanaikaista pelaajaa Steamissa, se on sen korkein lukema."

   "huippu sitten Season 2:n julkaisun 17 kuukautta sitten. Se on tällä hetkellä Steamin top 50:ssä juuri nyt samanaikaisten pelaajien perusteella. Halo Infinite näyttää olevan jälleen yksi lunastus...
   tarina pelimaailmassa. Ja kyllä, kuten näette, tästä minä puhuin tässä, miten se menestyi uskomattoman hyvin julkaisussa. Yli 270 000 pelaajaa, kun moninpeli käynnistyi. Se on nyt huomattavasti vähemmän, mutta se pärjää silti paljon paremmin. Ja tämä on jossa näkyy, että se on yleensä noin 9 000 pelaajan tasolla, ja se on kaksinkertaistunut tällä uusi kausi. Toinen vaikuttava mittari on se, että kulutusta kauden 5 Reckoning ja vuonna Game Store oli niin suuri, että Halo Infinite nousi sijalta 84 sijalle 6 myydyimpien listalla."

   "liikevaihdon mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että monet pelaajat ovat ostaneet kausikortin ja siellä on todennäköisesti paljon pelaajia, pelaajia, jotka pelaavat sitä. Ja tämä on toinen esimerkki siitä.
   Mielenkiintoista on, että jotkut näistä ovat täynnä mikrotransaktioita.
   ja ovat ilmaisia pelata, lukuun ottamatta, luullakseni, Baldur's Gatea, joka on erittäin suosittu peli tällä hetkellä. Mutta joo, Diablo 4, sinun on pakko ostaa peli ja sitten siinä on mikrotransaktioita. Destiny 2, ilmaiseksi pelattavissa nykyään, paljon mikrotransaktioita. Apex on sama kuin Destiny, Counter-Strike on sama kuin..."

   "no. Mutta joo, Halo on nyt siellä ylhäällä. Se on Call of Dutyn edellä, joka ei itse asiassa ole sanotaan, onko se ilmaispelattava vai ei, mikä on kai tavallaan totta, koska sinun täytyy olla ostaa moninpeli, mutta Warzonea voi pelata ilmaiseksi. Mutta kyllä, mutta kyllä, se on tuolla ylhäällä. Se on noussut 84 sijaa uuden kauden käynnistymisen jälkeen, mikä on valtava nousu. Se on vielä aikaista."

   "sanoa, kestääkö tämä trendi, mutta ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että Halo Infinite on ollut saanut peliyhteisöltä toisen mahdollisuuden. Halo Infinite menestyy siis todella hyvin.
   jälleen tällä hetkellä. Toivon, että se jatkuu, koska pinnan alla - se on erittäin hyvä peli. Se tarvitsee vain sitä parempaa tukea, parempaa eräänlaista live-palvelua."

   "koska 343 Industries on tarjonnut sitä siitä lähtien, kun peli julkaistiin.
   ei ole ollut tarpeeksi hyvä. Mutta joo, jos he pääsevät takaisin jonkinlaiseen rutiininomaisempaan aikatauluun...
   jossa enemmän sisältöä tuotetaan ja työnnetään ulos, olen varma, että Halo Infinite tulee jatkamaan kasvaa ja palaa takaisin sinne, missä se oli, tai ehkä lähemmäs sitä, missä se alun perin oli..."

   "laukaisun yhteydessä. Mutta joo, kertokaa meille mitä mieltä olette. Oletko pelannut Halo Infiniteä sen jälkeen? Suunnitteletko hyppääväsi takaisin katsomaan, mitä Season 5 tuo tullessaan? Kerro meille kaiken alla olevissa kommenteissa ja muuten palaamme nyt huomenna takaisin viikon seuraavaan. Joten siihen asti toivon, että nautitte lopusta torstaina ja me tulemme nähdään GRTV Newsin seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

   GRTV News

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   Speak No Evil - Official Trailer 2

   Speak No Evil - Official Trailer 2

   Bad Monkey - Official Trailer

   Bad Monkey - Official Trailer

   Gunner - Virallinen traileri

   Gunner - Virallinen traileri

   Borderlands - Lopullinen traileri

   Borderlands - Lopullinen traileri

   A Complete Unknown - Official Teaser

   A Complete Unknown - Official Teaser

   Incoming - Official Trailer

   Incoming - Official Trailer

   Joker: Folie A Deux - Official Trailer

   Joker: Folie A Deux - Official Trailer

   Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

   Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

   Deadpool & Wolverine - Final Trailer

   Deadpool & Wolverine - Final Trailer

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Dune: Prophecy - Official Teaser 2

   Alien: Romulus - Final Trailer

   Alien: Romulus - Final Trailer

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää