Suomi
Gamereactor
Videos
Marvel's Spider-Man 2
HQ

Marvel's Spider-Man 2 - Video Review

Marvel's Spider-Man 2 - Video Review

Audio transcriptions

"Joskus jatko-osan pitäisi olla enemmän. Sen pitäisi keksiä pyörä uudestaan, mutta useimmissa tapauksissa on Mikään ei estäisi jatko-osaa tekemästä enemmän siitä, mistä pidämme. Insomniac onnistui täydellisesti saada sinut tuntemaan itsesi Hämähäkkimieheksi ensimmäisessä pelissään, joten ei olisi järkevää, että riskeerata tämä menestys. Sen sijaan Marvel's Spider-Man 2:ssa saamme näyttävän lisäys viimeisten viiden vuoden aikana näkemäämme hämmästyttävään Spidey-sisältöön."

"Yhtäläisyydet ovat selvät heti ensimmäisestä minuutista lähtien. Kuten ensimmäisessä pelissä, se ei vaadi kauan ennen kuin toiminta alkaa, ja sinut lähetetään heti heilumaan kohti vaaraa, kun jyskyttävä ääniraita säestää matkaasi New Yorkin halki. Ensimmäisessä pelissä tunne shokin tuntua ensimmäisten minuuttien aikana, kun tajuaa, mitä Insomniac on saanut aikaan."

"Jatko-osassa tuttu hymy todennäköisesti hiipii kasvoillesi, kun olet vain niin iloinen että pääset takaisin satulaan, ei niinkään tunne, että voi luoja, he tekivät sen, vaan enemmänkin jotain...
kuin he olisivat vain menneet ja tehneet sen uudestaan, kun keikutte sujuvasti pilvenpiirtäjältä toiselle pilvenpiirtäjälle.
Sitten meidät heitetään takaisin Hämähäkkimiesten pariin, ja voimme jatkaa tarinaa tai katsoa vapaasti New Yorkin nähtävyyksiä. Kerronnassa on paljon tehtävää, ja siinä keskitytään..."

"Peteriin, Milesiin ja MJ:hen, kun he kaikki käsittelevät omia henkilökohtaisia ongelmiaan samalla kun eivät myöskään koskaan saa tarpeeksi aikaa selvittää niitä kunnolla, koska heidän velvollisuutensa ovat - ja tai Hämähäkkimiehen tyttöystävänä oleminen. Vauhti on nopea, mutta ei sokaisevan nopea, ja on paljon hetkiä, jolloin peli kertoo, että on hyvä hidastaa vauhtia, tehdä muutama sivutehtävä ja palata sitten tarinan pariin."

"Kerronnassaan Marvel's Spider-Man 2 pyörittää paljon levyjä. Milesin essee, MJ muuttaa Peten taloon, Peter yrittää saada vakituisen työpaikan, Venom, Kraven ja paljon muuta lisää, mutta yksikään niistä ei rysähdä lattialle. Aina kun otat tarinatehtävän ne tuntuvat siisteiltä tv-sarjan jaksoilta, loistavan elokuvamaisilta ja samalla tarpeeksi viileiltä..."

"ja ainutlaatuista pelattavuutta, jotta ei tunnu siltä, että voisi vain laittaa ohjaimen pois.
nauttiaksesi kauniista visuaalisesta ilmeestä. Se vetää sinut johdonmukaisesti mukaansa, ja se ei ole pieneltä osin pääosanesittäjien ilmiömäisistä suorituksista.
Juri Lowenthal ei valehdellut sanoessaan, että näimme vain Hämähäkki-Bergin huipun."

"kesän aikana. Hän tuo Peter Parkeriin syvyyttä ja realismia ja antaa samalla täydellisen sekoitus rapinaa ja särmää, kun Peter käyttää symbioottipukua. Haluaisin myös korostaa Najee Jeter Miles Moralesina. On vaikea kilpailla Shameikin karisman kanssa.
Mooren Spider-Verse-elokuvissa, mutta mielestäni tässä pelissä Jeter on oikeasti löytää Milesille oman paikkansa ja hahmo tulee vaivattomasti sympaattiseksi."

"Se, että jonglööraa näin paljon eikä tunnu ylikuormitukselta, on erinomainen menestys Marvelin Spider-Man 2:n tarinaa. Se ei ole virheetön, mutta spoilaamatta mitään voin sanoa, että Sony on jälleen kerran toimittanut mukaansatempaavan, elokuvamaisen tarinan, joka vetoaa satunnaiseen ja hardcore-faneihin."

"Kerronnan lisäksi Marvel's Spider-Man 2 on tekninen mestariteos. Kulkeminen ei ole mitään kuin unelma, ja huomasin olevani ihmeissäni tästä pelistä heiluttaessani ja liu'utellessani minun ympäri New Yorkia.
Verkkosiivet ovat loistava lisä, varsinkin kun otetaan huomioon, että kyseessä on - paljon suuremmalla kartalla tällä kertaa. Tila ei kuitenkaan koskaan tunnu tyhjältä, eikä se ole työlästä..."

"liikkua. En käyttänyt pikamatkailua kertaakaan, koska liikutte niin nopeasti ja erinomaisesti Marvel's Spider-Man 2:ssa, että tuntuu karhunpalvelukselta olla kulkematta tiensä läpi karttaa vanhaan kunnon tapaan.
Evoluutio on pelin nimi täällä. Marvel's Spider-Man 2 ei ole niin erilainen, että en voisi kuvitella pelaavani ensimmäistä peliä uudestaan, mutta se lisää jatkuvasti pieniä mutta merkityksellisiä yllätyksiä, kuten viiden minuutin välein suuhusi työnnettävä minttupastilli. Taistelu ei missään nimessä puutu tähän, ja saamme lukuisia uusia kykyjä, jotka lisäävät syvyyttä."

"muutoin väistämiseen ja sitten murskaamiseen perustuvaan hyökkäysrytmiin, johon aiemmissa peleissä on jouduttu.
Myös pomotaistelut piristävät tilannetta, ja niitä esiintyy paljon useammin kuin ehkä luulisi Arvaa. Et törmää Hämähäkkimiehen roistogallerian jäseniin aina kun olet...
väärälle kujalle, mutta pelissä on monenlaisia pomoja, jotka antavat sinulle hienoa toimintaa. En voi sanoa, että mikään niistä olisi hämmästyttävän vaikea, mutta ne tarjoavat ylivoimaisen haasteen muuten jatkuville goonien laumoille."

"Kun puhutaan suurimmista pahiksista, joita pelissä tulee vastaan, on aika puhua konnista.
Uskomattoman mahtava, jolla on henkinen kapasiteetti pysyä askeleen edellä molempia Hämähäkkimiehiä, hän tuntuu pahikselta, joka on ennakoinut sankarimme paremmin kuin yksikään vastustaja tähän mennessä.
Kun saamme tietää enemmän hänen luonteestaan, on vaikea olla ihailematta metsästäjää edes vuonna jollain tavalla. Lisäksi hänellä on tappava teema, joten se on aina voitto."

"Venom taas toisaalta, no, hän on odotetusti ehdoton hirviö. Loistava omalla tahmealla, kauhistuttavalla tavallaan Venom tuntuu absoluuttiselta pedolta sekä ulkonäöltään, että kuin myös siinä, miten hänet kuvataan pelissä. On melkein sääli, että molemmilla näistä roistoista on jakaa saman valokeilan, sillä vaikka se on kerronnan kannalta järkevää, se voi tuntua siltä, että he ahmivat hieman toistensa läsnäoloa."

"Hämmästyttävä, näyttävä, ylivoimainen, lopullinen. Kaikki sanoja, joita on käytetty kuvaamaan Hämähäkkimiestä hänen sarjakuvissaan, ja adjektiiveja, joita voisin käyttää kuvaamaan Marvelin Hämähäkkimiestä...
2. Insomniacin toinen suuri supersankariponnistus heilahtaa helposti yhdeksi parhaista peleistä genressään. Suurimman osan peliajastani ihmettelin, mitä muuta voisin enää pyytää ja vaikka olisin toivonut, että tarina olisi onnistunut paremmin ja taistelu olisi kehittynyt enemmän hieman enemmän, nämä ovat pieniä valituksia, kun vastassa on Marvelin loistava saavutus."

"Hämähäkkimies 2:n kokonaisuuden edessä."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää