Suomi
Gamereactor
Videos
Total War: Pharaoh
HQ

Total War: Pharaoh - Video Review

Total War: Pharaoh - Video Review

Audio transcriptions

"Koska sekä mielenkiintoinen ja monimutkainen historiallinen ajanjakso, muinaisen Egyptin tuntuu ilmeinen valinta Total War -peliin. On hieman outoa, että sarja ei ole vielä tehnyt matkaa Niiliin, mutta tässä sitä nyt ollaan, 23 vuotta myöhemmin, ja Creative Assembly esittelee osaamistaan..."

"aikakaudelle sopivan historiallisen strategian luomisessa Total War Pharaohin myötä.
Kuten tavallista, Total War Pharaohissa on kaksi puolta, joista ensimmäinen on yleinen kampanja...
jossa hallitset kaupunkejasi, varmistat, että jumalat ovat tyytyväisiä, tutkit uutta teknologiaa, varmistat, että väestösi on ruokittu ja onnellinen, ja teet sopimuksia ja kauppasopimuksia siellä sun täällä."

"Tässä kehittäjät ovat ottaneet huomioon myös vuodenaikojen riippuvuuden, mikä on on todella hieno veto, ja se on mahdollistanut jopa etuvartioasemien rakentamisen keskellä missään, Total War -sarjan Warhammer-versiosta poimittu mekaniikka. Ja rehellisesti sanottuna, se on mekaniikka, jota on nostettu paljon Total War Pharaohissa, jotta sillä olisi oikeasti jotain strategisia sillä se antaa joukoille hengähdystauon ja mahdollistaa rakennusten rakentamisen..."

"joita saatat tarvita kipeästi. Koska talous ei perustu vain rahaan vaan myös raaka-aineisiin, taloushallintoa ja yleistä hallintoa ei pidä laiminlyödä, ja rakkaus vanhoihin kaupunkirakennuspeleihin kuten SimCityyn ei ole pahitteeksi.
Kuten useimmissa Total War -pelien tarinakampanjoissa, Total War Pharaohissa on ainutlaatuinen valuutta."

"josta olet huolissasi, tässä tapauksessa se on laillisuus. Yleistavoitteena on kuten aina tulla perimmäinen ja suvereeni hallitsija, mutta matkan varrella on valtuuksia, joita voi saada käyttöönsä, joten se on - ei ole kyse vain pelin loppuunsaattamisesta, vaan myös voimakkaiden vahvuuksien avaamisesta. Palvonta jumalten seuraaminen noudattaa samanlaista sääntöä, voit ansaita Egyptin jumaluuksilta hienoja booneja, mutta voit myös saada vihaisen jumalan hengittämään niskaasi."

"Jostain kumman syystä kampanjakartan päällekkäisyys ja koko graafinen käyttöliittymä tuntuu hieman kömpelöltä ja kömpelöltä, mutta sitä lukuun ottamatta Creative Assembly on ollut ylpeä dynaamisesta sääjärjestelmästä, joka näkyy taisteluissa ja kampanjakartassa. Lyhyesti sanottuna, onnellisia yhteiskuntia voivat nähdä luonnon suotuisia asioita, jotka edistävät talouttasi ja ruoantuotantoa. Toisaalta, kun kampanjakartta muuttuu tummemmaksi, tapahtuu luonnonkatastrofeja ja vihaiset naapurit hyökkäävät. Se kannattaa hallita valtakuntaansa hieman enemmän ja kiinnittää siihen huomiota."

"Sitten on vielä taistelut. Total War Pharaohissa koko taistelusysteemiä on nostettu, ja vaikka jotkin muutokset ovat enemmänkin omituisuuksia, toisilla on paljon suurempi vaikutus. Sää vaikutukset ovat enimmäkseen heikentäviä, mutta todella taitava kenraali voi käyttää tuulta yhdistettynä tulinuolien kanssa vangitakseen ja vahingoittaakseen vihollista entisestään. Tällainen taktinen maaston käyttö on jotain, joka on hyvin hardcore, ja rehellisesti sanottuna realismitaso, joka vaatii paljon huomiota pelaajalta, mutta se on myös fantastinen, kun se toimii."

"Yksi suurimmista murheistani historiallisten pelien kanssa on aina ollut monimuotoisuuden puute...
jalkaväen joukossa, mutta tässä on enemmän eroja eri tyyppisten aseiden välillä, joita tuodaan taisteluun. Saat enemmän taktista syvyyttä kuin pelkät raskaat joukot...
eturintamassa, jousimiehet korkealla kukkulalla ja kevyet joukot, jotka yrittävät sivustata vastustajaa."

"Ja vaikka on vain muutamia vaihtoehtoja suojattujen ja raskaasti panssaroitujen joukot, uusi panssarin sundering-konsepti, jossa panssari murtuu ajan myötä jos vain heittää tarpeeksi miehiä sen kimppuun, toimii hyvin. Yleisesti ottaen voit myös erikoistua enemmän tiettyyn sotilasryhmään.
pelityyliin ja sinulla on yleensä enemmän vaihtoehtoja, mutta varo, jotkut ryhmittymät tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja."

"erilaisia aseita, joten et saa aina samoja työkaluja riippumatta siitä, kenet valitset.
Piirityksiä on myös parannettu paljon nykyaikaisemmalle tasolle, ja vaikka pystyin tekemään päästä ulos puolustajana, uudet piiritysmekaniikat tekevät piirityksestä paljon dynaamisemman...
ja viihdyttäviä taisteluita, kun jotkut aiemmat pelit tuntuivat rehellisesti miltä tahansa maataistelulta."

"johon oli vain lisätty muutama sota.
Kaiken kaikkiaan Total War Pharaoh on todella hieno päivitys lähes kaikilla rintamilla, ja kyky muokata kampanjaa on myös säilytetty. Jos he vain voisivat päivittää käyttöliittymän, niin me...
uimaan. Kannattaa huomata, että kun pelasimme arvosteluversiolla, ei ollut mitään muita teknisiä ongelmia kuin se, että peli oli melko rasittava tietokoneellemme, joten unohda tämän käyttäminen aloittelevalla koneella. Mutta muuten Total War Pharaoh on yksi parhaista pelien parhaita historiallisia pelejä pitkään aikaan."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää