Suomi
Gamereactor
Videos
Cyberpunk 2077
HQ

GRTV News - Cyberpunk 2077 is getting a live-action TV show

GRTV News - Cyberpunk 2077 is getting a live-action TV show

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään meillä on pari isoja tarinoita, joista voi puhua koko Cyberpunkiin liittyen, ei vain Cyberpunkiin.
2077. CD Projekt ja CD Projekt Red ovat julkistaneet useita eri asioita, jotka ovat tulossa Cyberpunk-maailman tapahtumista ja antoi meille päivityksen siitä, miten hyvin peli myy..."

"nyt kun Phantom Liberty on täällä. Näin ollen, sukelletaanpa sisään.
Joten sen lisäksi, että Cyberpunk on myynyt 25 miljoonaa kappaletta, joista 3 miljoonaa on myyty sen jälkeen kun Phantom Liberty käynnistyi, meillä on tämä, joka on, että Cyberpunk 2077 on saamassa live actionia TV-ohjelma. Voisiko se mahdollisesti olla yhtä hyvä kuin Edgeriverin? CD Projekt on aina avoimesti kertonut haluavansa tehdä Cyberpunkista multimediasarja. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Cyberpunkin julkaisu - Netflixin Headrunners sai monet ostamaan Cyberpunk 2077:n tai palaamaan sen pariin katsottuaan hienon sarja. Tämä johti siihen, että peliä myytiin yli 25 miljoonaa kappaletta, kuten juuri puhuimme..."

"noin. Olisi mielenkiintoista nähdä, voiko tämänpäiväinen ilmoitus nostaa tuota lukua vielä korkeammalle...
ja auta jatko-osaa. Anonymous Content, tuotantoyhtiö True Detectiven takana, Mr. Robot ja tuleva Life is Strane -adaptaatio, jos se joskus näkee päivänvalon, on ilmoittanut tekevänsä yhdessä CD Projektin kanssa live action -televisiosarjan, joka perustuu Cyberpunk 2077 -universumi. Ei kuitenkaan ole odotettavissa lähiaikoina, sillä meille on kerrottu, että se on vielä niin alkuvaiheessa, että he etsivät vielä käsikirjoittajia yms. Hyvä uutinen on, että tämä jättää sinulle runsaasti tilaa jakaa unelmasi siitä, millaisia näytä tämä pitäisi olla alla olevissa kommenteissa. Eli lyhyesti sanottuna, sekä Cyberpunk 2077 on on nyt myynyt yli 25 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä erittäin hyvin myyvän pelin. 3 miljoonaa joista, kuten sanoin, tulivat Phantom Libertyn käynnistyttyä. Mutta suurin juttu on että Cyberpunkista tehdään live action -televisiosarja. Tiedätkö, kuten Eric sanoo uutisen mukaan se on vielä hyvin, hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa. Tiedäthän, tavallaan kuin esivalmistuksen varhaisimmassa vaiheessa. Älä siis odota näkeväsi tätä pian. TV-ohjelmat ja elokuvia ja kaikkea sellaista, ne tehdään paljon nopeammin ja paljon nopeammin kuin isot videopelit ovat nykyään. Mutta he etsivät yhä käsikirjoittajia. Heillä ei ole - mitään skriptejä tai muuta sellaista. Se tarkoittaa, että se on vuosien päässä. Joten olemme luultavasti kun tarkastellaan varhaisinta, vuoden 2025 lopun, vuoden 2026 alun aikajaksoa..."

"koska he haluavat varmistaa, että he tekevät sen oikein. Tiedätkö, sinulla ei ole varaa saada näin iso sarja ja sitten mokata tv-sarja kuten mokasi pelin julkaisun kanssa.
alunperin. Mutta kun tiedämme lisää, pidämme teidät varmasti ajan tasalla. Jos minun pitäisi arvatenkin he varmaan haluaisivat perustaa tämän tv-sarjan käynnistettäväksi tai julkaistavaksi joskus kun he alkavat valmistautua tai ovat valmiita julkaisemaan Cyberpunkin jatko-osaa, koska..."

"joka on nyt työn alla, kun Phantom Liberty on saatu päätökseen. Joten ei epäilystäkään he haluavat käyttää niitä tavallaan, tiedäthän, pomppia toisistaan, kuten mitä?
Cyberpunk, mitä CD Projekt teki Edgerunnersin kanssa ja miten se taas herätti Cyberpunkin uudelleen henkiin 2077 melko merkittävästi. Mutta kyllä, kun tiedämme enemmän tästä, pidämme varmasti yllä olet lähettänyt ja päivittänyt. Kyberpunk-maailmassa tapahtuu paljon, paljon on meneillään CD Projektissa yleensä myös The Witcherin kanssa. Joten kyllä, kun tiedämme enemmän, olemme varmoja."

"pitämään teidät ajan tasalla. Mutta siihen asti, toivottavasti nautitte lopusta perjantaista.
Nähdään viikonlopun jälkeen maanantaina seuraavassa kilpailussa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää