Suomi
Gamereactor
Videos
Assassin's Creed Mirage
HQ

Assassin's Creed Mirage - Video Review

Assassin's Creed Mirage - Video Review

Audio transcriptions

"Vuosi on 861, ja aloitamme seikkailumme Anbarissa, Irakin sydämessä.
Pelaamme nuorta taskuvarasta Basim ibn Ishaqia, joka ystävänsä Nihalin kanssa tekee ryöstön...
elantonsa varastamalla kaiken, mikä kiiltää ihmisten syvissä taskuissa vilkkaassa - Bagdadin kaupunki."

"Epätoivoisessa yrityksessä herättää kaupungissa toimivien Kätkettyjen kiinnostus, Basim lähtee tehtävään, joka menee kauheasti pieleen ja pakottaa hänet jättämään kaiken, mitä hänellä on pitää rakkaana välttääkseen teloituksen.
Mutta siinä missä yksi elämä loppuu, alkaa toinen elämä, ja Basim pääsee pakoon salamurhaajan avulla."

"Roshan, joka auttaa häntä turvaan ja ottaa hänet siipiensä suojaan oppipoikana...
Hidden Ones.
Tutustumisjakson jälkeen, joka toimii myös opetusohjelmana, Basim löytää itsensä ulkopuolelta Bagdadiin, ja täällä seikkailu lähtee kunnolla käyntiin."

"Kartta avautuu ja sinulla on nyt vapaus tutkia juuri niin kuin haluat hyvin oma haukka rinnallasi, jonka nimi on Enkidu.
Tällä kertaa pelin kehittäjät ovat todella kuunnelleet monia edellisen pelaajan toiveet ja pelimaailmaa karsittu huomattavasti."

"Esimerkiksi Bagdadin kaupunki on jaettu neljään eri kaupunginosaan, joista kukin on visuaalisesti ja rakenteellisesti hyvin erilaiset.
Melko tyhjää erämaaosuutta lukuunottamatta, siinä kaikki, ja se on enemmän kuin tarpeeksi löytää ja tutkia."

"Viimeisissä osissa olet hakannut ihmisiä kappaleiksi vasemmalle ja oikealle, jättäen - kasa ruumiita perässä eikä välitä vähääkään siitä, kuka näki sinut etenemisessäsi.
Mutta Miragessa sinua rangaistaan aika rankasti, jos et pysy piilossa varjoissa - ja että rangaistus on vihollisia aivan kaikkialla, jotka tekevät tehtäviä melkoinen hikinen ajoittain."

"Tämä johtuu pääasiassa mainetta mittari, joka tulee kolmeen osaan, ensimmäinen, että sinut on nähty, mikä tarkoittaa, että vartijat ovat valppaita sinusta, mutta myös siviilit...
noin olet sinäkin.
Mitä enemmän mittarisi nousee, sitä aktiivisemmin ihmiset vaativat vartijoita, joilla on vartijat jopa hyökkäävät kimppuusi, jos ohitat heidät liian läheltä."

"Tunnistat taistelusysteemin Assassin's Creed Originsista, jossa ei paljoa on muuttunut.
Kuten tavallista, ajoitus on äärimmäisen tärkeää, jos joudut lähitaisteluun.
ja pakeneminen on paras tapa selviytyä."

"Itse tehtävät ovat itse asiassa tutkimuksia, joissa jokainen osa on vihjeiden metsästystä, jolla löydetään järjestyksen uudet jäsenet, jotta voit suorittaa ne.
Kukin näistä henkilöistä vaatii sinua löytämään noin neljä vihjettä selvittääksesi seuraavat asiat heidän henkilöllisyytensä, ja eliminoimalla nämä ihmiset, saat selville johtajan henkilöllisyyden."

"Bagdadissa toimivan ritarikunnan jäseniä.
Viimeaikaisissa peleissä uusia aseita on heitetty sinulle jokaiseen avattavaan arkkuun, mutta Miragessa.., tavoitteena ei ole löytää jatkuvasti parempia varusteita, vaan avaamasi arkut sisältävät materiaaleja, joilla voit sitten parantaa jo hallussasi olevia aseita."

"Tietenkin on myös erityisiä aselaatikoita, jotka sisältävät aseita, mutta ne ovat harvoja ja harvinaisia ja niihin on usein vaikea päästä, koska ne ovat usein hyvin vartioituja.
Jotta asiat pysyisivät tuoreina, on viisi erilaista työkalua avattavissa, olipa kyseessä sitten heittoveitset, a puhallusnuolia, ansoja ja muuta."

"Näitä viittä erilaista työkalua voi myöhemmin päivittää Assassin's Bureau'ssa, jolloin niistä tulee entistä enemmän voimakas, mutta myös pelityyliisi sopiva.
Viihdyttää sinua yli tehtäviä, jokainen alue Bagdadin on kadonnut kirjoja löytää, arvokkaita varastettavia esineitä ja jopa salaperäisiä sirpaleita kerättäväksi, joita voit sitten käyttää avataksesi tehokkaita aseita."

"Taitopuu, joka on ollut niin valtava sarjan viime peleissä, on nyt ollut laihdutettu huomattavasti, poissa ovat sadat eri vaihtoehdot ja nyt on vain 23 taitoa valittavana.
Pelin pituus on myös jotain, joka on lyhentynyt ja sen sijaan yli 100 tuntia, nyt kello noin 25-30 tuntia, joka oli todella mukavaa, kun edelliset pelit joskus tuntui aivan liian ylivoimaiselta."

"Kyllä, olemme kohdanneet satunnaisia bugeja, toivottavasti ne korjataan ennen julkaisua.
Välillä glitched NPCs ja dialogi ongelmia ja satunnainen visuaalinen virhe boot, siellä on on melko vähän raportoitavaa, joista monet korjattiin yksinkertaisesti käynnistämällä peli uudelleen tai käynnistämällä se uudelleen.
vain päävalikkoon palaaminen ja tallennustiedoston lataaminen uudelleen."

"Mutta bugeista huolimatta on sanottava, että Ubisoft on todella onnistunut Assassin's Creedin kanssa.
Mirage.
Kokemuksen laihduttaminen oli hyvä veto estää väsyttävä luonne, joka oli oi niin ilmeinen isommissa roolipeleissä."

"Lisäisimme Assassin's Creed Miragen listalle yhtenä paremmista.
Ei, se ei päihitä suosikkiamme Black Flagia tai Ezio's Adventuresia, mutta se on lähellä toista.
Nyt asiat ovat taas menossa oikeaan suuntaan, tämä osoittaa selvästi, että aina ei tarvitse Ei tarvitse tehdä kaikkensa, riittää kunhan vain jaksaa."

Arviot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää