Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Netflix wants to raise its prices...again

GRTV News - Netflix wants to raise its prices...again

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisia. Tänään käsittelemme puhua jostain todella mielenkiintoisesta asiasta, koska mielestäni se toimii jonkinlaisena merkkinä siitä.
siitä, mitä on tulossa todella. Koska nyt kun Hollywoodin kirjailijoiden lakko on tulossa - loppuu, näyttelijöiden lakko tai SAG-AFTRA:n lakko on edelleen voimassa ja sitä jatketaan edelleen."

"kunnes kyseinen elin täyttää vaatimukset. Mutta alamme nähdä vaikutuksen että se vaikuttaa tuotantoyhtiöihin. Näyttelijät, käsikirjoittajat, kaikki nämä Hollywoodin eri jäsenet haluavat parempia etuja, parempaa palkkaa, parempaa palkkaa, parempaa palkkaa...
parempi suojaus tekoälytyökaluja ja kaikkia näitä erilaisia asioita vastaan. Miten se auttaa vaikuttaa tuotantoyhtiöihin? No, ne luultavasti veloittavat tuotteistaan enemmän..."

"koska heidän on maksettava enemmän niiden valmistamisesta. Joten se on luultavasti se, mitä me odotamme näkevämme.
tässä uudessa jutussa, jossa puhutaan Netflixistä. Netflix haluaa taas nostaa hintojaan. Kun lakot ratkeavat, Netflix harkitsee palvelujensa hinnoittelua. Kirjailijan lakko Hollywoodissa näyttää vihdoin olevan ohi. Käsikirjoittajat näyttävät päässeen sopimukseen."

"elokuvayhtiöiden kanssa oikeudenmukaisemmista palkoista, vaikka näyttelijät painostavat edelleen kovasti parempaa palkkaa varten. Tämä tulee kalliimmaksi Hollywoodin suurimmille toimijoille, kuten Netflix, joka Varietyn raportin mukaan aikoo nyt nostaa hintojaan vuonna useita markkinoita kattaakseen kulunsa. Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, kuinka paljon hintaa kasvaa, ja onko sillä vaikutusta kaikkiin alueisiin, on vielä epäselvää. Joten missä on kynnysarvosi? Kuinka paljon olet valmis maksamaan Netflixistä? Joten kyllä, ei ole mitään tietoa tietämättä milloin tämä saaga lakon jälkeen päättyy. Siihen voi mennä vielä kuukausia kaukana päättymisestä. Se voisi olla jotain, joka ei ota ei lopu ennen kuin olemme - pitkälle vuoteen 2024. Mutta kun lakko on saatu päätökseen ja kun tiedämme, miten nämä toimijat menevät saada parempaa korvausta työstään ja työstään, uskon, että alamme nähdä näitä tavallaan suuret tuotantoyhtiöt etsivät tapoja tavallaan kompensoida kustannuksia, joita he ovat aiheutuu siitä, että heidän on maksettava enemmän ja tuettava paremmin ihmisiä, jotka työskentelevät kanssa. Netflixin osalta se tulee luultavasti maksamaan lisääntyneestä tilauksesta."

"hinta uudelleen. Tätä olemme nähneet viime aikoina, Netflix nostaa hintojaan...
koska inflaatio. Nyt se joutuu maksamaan enemmän rahaa tuotteidensa valmistukseen, se on joutuu varmaan taas nostamaan hintojaan. Joten jos olet jo hieman epäröimässä Netflix-tilauksen maksaminen, epäilemättä se on keskustelu, joka sinun on käytävä..."

"jälleen kerran pian. Enkä myöskään usko, että vain Netflix tekee näin.
Uskon, että alamme nähdä muita muita suoratoistopalveluja, kuten tuotantoyhtiöitä, jotka ovat suoratoistopalvelut, kuten Disney, Paramount, Amazon, kaikki nämä eri yhtiöt pyörittävät - nämä suoratoistopalvelut. Uskon, että ne alkavat etsiä keinoja lisätä myöskin tilaustensa hintaa, jotta he voivat korvata näiden etujen kustannukset..."

"heillä on, no, ylimääräinen tapa on maksaa näille ihmisille, jotka tekevät niiden ohjelmia ja elokuvia. Jälleen kerran, näin yritykset toimivat. Joten meidän ei pitäisi katsoa sitä niin, että laitamme - mitään syytä kenellekään, se on vain tai syyttää yritysten johtajia enemmän kuin mitään.
Mutta joo, he ovat, he haluavat tehdä niin paljon rahaa kuin mahdollista. Ja he eivät halua olla kompensoida asioita. Joten joo, mielestäni tämä on vähän ajan merkki."

"tulossa. Mutta kun tiedämme enemmän, pidämme teidät ajan tasalla. Ja samoin iso juttu tietenkin myös, kun tiedämme enemmän SAG-AFTRA:sta ja miten se menee...
toimimaan, pidämme teidät ajan tasalla siitä. He ratkaisevat tai jatkavat keskusteluja...
tällä viikolla. Ehkä SAG-AFTRA:n lakkoihin tulee jotain merkittävää kehitystä."

"voimme raportoida lähipäivinä. Mutta siihen asti meillä ei ole muuta aikaa kuin tämä.
GRTV Newsin tämänpäiväinen jakso. Palaamme nyt huomenna viikon seuraavaan jaksoon.
Joten siihen asti, toivottavasti nautitte lopusta keskiviikostanne ja nähdään kaikki seuraavassa seuraava jakso. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää