Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Team17 faces restructuring, job losses and possible departure of CEO

GRTV News - Team17 faces restructuring, job losses and possible departure of CEO

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään käsittelemme jatkaa trendiä tai teemaa, josta olemme puhuneet parin viime vuoden aikana...
viikkoja, koska jostain syystä on paljon erilaisia työpaikkojen leikkauksia ja työpaikkojen menetyksiä, jotka tapahtuvat koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa juuri nyt. Viime viikolla oli suuri juttu Segan ja Creative Assembly sen jälkeen, kun Sega päätti leikata tai peruuttaa Hyenasin. Samoihin aikoihin Epic ilmoitti tonneittain erilaisia työpaikkojen vähennyksiä, joista monet näyttävät vaikuttavan Mediatoniciin, Fall Guysin kehittäjä. Tämän lisäksi kuulemme raportteja, joiden mukaan Team 17 on..."

"edessä on uudelleenjärjestelyjä, työpaikkojen menetyksiä ja toimitusjohtajan mahdollinen lähtö. Joten Näin ollen sukelletaanpa sisään ja katsotaan, mitä tapahtuu.
Team 17:ää uhkaa uudelleenjärjestelyt, työpaikkojen menetykset ja toimitusjohtajan mahdollinen lähtö. Kustantaja Blasphemous and the Worms -sarjassa on edessä lisää leikkauksia, tällä kertaa laadunvalvontaan joukkue. Videopeliteollisuuden työntekijöille on viime aikoina tullut vain huonoja uutisia."

"Epic Gamesin ja Segan Creative Assemblyn lähes 900 irtisanomisen jälkeen viime viikolla tänään joudumme kohtaamaan leikkauksia Team 17:ssä, joka on tunnettu kustantaja sellaisista nimikkeistä kuin kaksi Blasphemous ja Worms-sarja, muun muassa. Eurogamerin mukaan julkaisija on tehnyt ilmoitti sisäisen lausunnon, rakenneuudistuksen, joka vaikuttaisi koko QA tiimi, noin 150 työntekijää, ja että yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Michael Patterson todennäköisesti myös lähtevät yrityksestä pian. Vaikka Team 17 ei ole antanut virallista lausuntoa, lähteet osoittavat, että suurin syy on QA-ryhmän ulkoistaminen. Tämä olisi toinen kerta vuonna 2023, että Team 17 on vähentänyt työpaikkoja, ja irtisanomiset vaikuttavat myös sisäiseen kehitystyöhön."

"divisioonat viime maaliskuussa.
Eli kyllä, Team 17, tämä indiepeleistään tunnettu julkaisija, aikoo tehdä jonkin verran uudelleenjärjestelyjä. Tämä kaikki on taas lähetetty sisäisen lausunnon kautta, joka todennäköisesti - tarkoittaa, että se on enemmän totta kuin väärä, mutta mitä laajuus mitä tapahtuu, me olemme täytyy nähdä. Näyttää siltä, kuten tuossa sanottiin, että pääasia on, että ne tulevat olemaan Laadunvarmistusryhmän, laadunvarmistusryhmän, purkaminen ja sen sijaan luottaminen kolmannen osapuolen laadunvarmistusryhmä sen sijaan. Joten varsinaiseen muuhun yritykseen ei näytä vaikuttavan..."

"tällä uudelleenjärjestelyllä. Tästä huolimatta, jos toimitusjohtaja lähtee, tulee olemaan jonkin verran - muutokset johtotasolla, yrityksen huipulla. Joten kun tiedämme enemmän siitä, mitä tapahtumista Team 17:ssä, pidämme teidät ajan tasalla. Kehittäjä on tulossa muutamia eri pelejä, joita se julkaisee myöhemmin tänä vuonna, mukaan lukien uskoakseni yksi seuraavista on Broken Roads, joka on myöhemmin tänä vuonna, luulisin."

"ehkä lokakuussa, tässä lokakuussa. Joten kyllä, tiimillä 17 on kiireinen loppuvuosi, mutta vielä kerran, Kun tiedämme lisää, pidämme teidät ajan tasalla. Mutta kyllä, se on kaikki aika GRTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa. Palaamme huomenna viikon seuraavaan jaksoon, Toivottavasti nautitte tiistain loppupäivästä, ja nähdään taas tiistaina seuraava. Pitäkää huolta toisistanne."

"Kääntäjä https://otter.ai"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää