Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Gangs of Sherwood
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   iPhone 15 Pro (Quick Look) - For the Pros

   iPhone 15 Pro (Quick Look) - For the Pros

   Audio transcriptions

   "Hei kaikille ja tervetuloa Gamereactor Quick Lookin erikoisversioon, on taas se aika vuodesta, Nyt on iPhonen aika.
   Apple taisi 10 päivää sitten paljasti oikeasti iPhone 15-sarjan ja no, minä ainakin olin hyvin kiinnostunut 15 Pro Max, jonka juuri kuvasimme, mutta luulen, että monet ihmiset tuntuvat olevan ja suuntautuvat kohti Prota, tavallista Prota."

   "Ja hyvästä syystä, saat kaikki Pro-ominaisuudet, eikä sinun tarvitse olla massiivinen puhelin.
   Tuo päätös voi olla vaikeampi tänä vuonna, koska 15 Pro Maxissa on 5X:lle omistettu 5X telemoduuli tetraprisma-objektiivilla, mutta jos et oikeasti tarvitse sitä, niin sitten - on tavallinen 15 Pro."

   "Ja tämä on myös titaanin värinen, joka ei mielestäni ole vain itsestään selvä valinta Tänä vuonna, koska se vain, se nojaa niin luonnollisesti uuteen titaanikiskoon, joka ilmeisesti - tarkoittaa, että Apple on onnistunut tekemään puhelimesta kevyemmän tänä vuonna uhraamatta kuitenkaan mitään sellaista bulkkia tai painoa tai ylellistä käden tuntua."

   "Mutta tämä on 187 grammaa ja se on uhraamatta IP68, pöly- ja vedenkestävyys, langaton lataus ja 15 wattia MagSafe-verkon avulla.
   Siinä on siis kaikki se, mitä voi odottaa.
   Nyt on myös USB Type-C, tiesimme, että tämä oli tulossa kiitos asetusten päässä EU, mutta Prossa on Thunderbolt 3:n kaltaiset tiedonsiirtonopeudet, jos pomppii suuria tiedostoja, jotka olet ottanut kameroista joko videona tai valokuvina ja haluatte siirtää ne nopeasti, voit käyttää USB Type-C, punottu USB Type-C kaapeli, joka Voin näyttää teille nopeasti, koska se on itse asiassa aika hieno."

   "Muistatteko kun Apple vain toimitti todella huonoja kumisia latauskaapeleita, jotka nylkivät parin vuoden kuluttua?
   En usko, että tämä tekee niin, koska tämä näyttää tulevan suoraan tuotannosta...
   ajaa jotain, kuten vaikkapa Mac Pro tai Mac Studio tai, tiedäthän, jokin niiden korkeamman hintaluokan Mac-tuotteisiin, joissa on punotut kaapelit, mikä on erittäin mukavaa."

   "Ei, sen lisäksi saat upouuden A17 Pro 3nm SoC:n, kyllä, 3nm, yksi ensimmäisistä...
   3nm prosesseja tulee tuotantokierrokselta näin.
   Ja vaikka on liian aikaista sanoa, sanon, että Applen SoC:t tuottavat hyvin harvoin pettymyksiä.
   Ne ovat paljon nopeampia, sekä yksi- että moniytimiset, kuin ne ovat Snapdragonilla annettuna tai Dimensity-kilpailu."

   "Ja näimme sekä yksittäisten lehdistökanavien jälkeenpäin että myös itse pääpuhujien aikana että tässä puhelimessa pyörii Assassin's Creed Mirage ja Resident Evil Village sillä, mitä minä käyttäisin sano oli melko johdonmukainen tavallaan 30 FPS-ish mutta ilman liikaa graafisia kelloja ja pillejä kääntyi alas."

   "Oli tietenkin joitakin varoituksia, joitakin uhrauksia, jotka oli tehtävä, mutta aikana, jolloin olemme kaikki etsivät seuraavaa pelikäyttöön tarkoitettua kannettavaa tietokonetta ja harkitsevat eräänlaista Steam-kantta...
   olla tämän tietyn laitteiston lajin pelastaja, se on niin siistiä.
   tämmöinen joka on niin uskomattoman pieni voi ainakin periaatteessa ajaa Assassin'sin Creed Mirage."

   "Kuten viime vuoden Prossa, saat jopa teratavun tallennustilaa, sen mitä haluat, ja jopa 8GB RAM-muistia.
   Siinä on sama LTPO Super Retina XDR OLED, joka toimii 120Hz:n taajuudella ja tukee HDR10:tä ja Dolby Vision."

   "Ja nyt, jos olet kirkkaassa ulkotilassa, se nousee 2000 nittiin, mikä tarkoittaa, että siellä on oikeasti ei skenaariota, jossa et näe näyttöä kokonaan edes suorassa auringonvalossa ja jopa polarisoitujen aurinkolasien läpi.
   Kamera on 48MP vakiolaajakulma, 12MP tele, siinä on 3x optinen zoom ja ilman tetraprismalinssiä ihan vain tiedoksi, ja 12MP 120 asteen ultralaajakulma."

   "Tämä kaikki on hieno uutinen.
   Siinä on myös toimintopainike.
   En näe tätä niin kiistanalaisena kuin ehkä luulin, mutta ei ole mykistystä Kytkin täällä äänenvoimakkuuden yläpuolella."

   "Se on nyt painike, jota voit käyttää moniin eri asioihin.
   Eli ensinnäkin Apple on sijoittanut mykistyspainikkeen, jos sitä haluaa, ohjelmiston kautta ilmoitusvärissä, joten sitä on helppo vain pyyhkäistä alaspäin ja napsauttaa sitä, jos se on...
   mitä haluat, mikä tarkoittaa, että tämä vapauttaa tämän painikkeen moniin muihin toimintoihin."

   "Se voi olla äänimuistion aloittaminen, se voi olla taskulampun kytkeminen päälle, tai voit voisi mennä Applen Shortcuts-sovelluksen kautta ja luoda minkä tahansa haluamasi komennon.
   Se voi olla jopa komentosarja, se voi avata 10 sovellusta, se voi jopa aktivoida tiettyjä toimia näissä sovelluksissa."

   "Se on todella hieno idea yleensä ja en malta odottaa, mitä ihmiset keksivät.
   Se on saman hintainen kuin viime vuonna ja luulen että tämä, paljon enemmän kuin iPhone 14 Pro ja 14 Pro Max, on tavallaan huipentumavuosi Applelle.
   Kiitos USB Type-C:n ja titaanikiskojen sekä toimintapainikeohjelmiston yhdistymisen..."

   "parin viimeisimmän iOS-version aikana, olemme todella tavallaan iPhone-huipulla...
   juuri nyt.
   Se tarkoittaa myös sitä, että on paljon jännittävämpää nähdä, mihin Apple menee tulevaisuudessa, koska miten voit parantaa jotain tällaista?
   Jos haluat lisätietoja uusista iPhoneista, pysy kuulolla GamerActorissa."

   "Kiitos paljon katselusta."

   Laitteet

   lisää

   GRTV

   lisää

   Leffatrailerit

   lisää

   Trailerit

   lisää

   Tapahtumat

   lisää