Suomi
Gamereactor
Videos
Twisted Tower
HQ

Bioshock Meets Willy Wonka - Twisted Tower Interview

Bioshock Meets Willy Wonka - Twisted Tower Interview

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa Gamescom 2023 -tapahtumaan. Täällä meillä on Thomas, yksi pääohjaajista...
pelistä, jonka aiomme tarkistaa tänään, eli Twisted Towerista. Se on kauhupeli, joka perustuu, No hän kuvaili sitä, juuri niin kuin Bioshock meets Willy Wonka. Siitä tulee siis super siistiä ja..."

"outo kokemus ja haluamme sukeltaa hieman siitä, joten siksi puhumme hänen kanssaan.
Kiitos, että tulit mukaan ja puhuit kanssamme hieman. Kiitos paljon. Ensinnäkin, Haluan kysyä sinulta pelin yleisideasta. Miten voisit kuvailla sitä vain ihmiset anna tietää vähän peliä? Toki. Haluatko, että pidän mikrofonia? Ihan miten haluat."

"Okei. Eli pohjimmiltaan, kyllä, se on Twisted Tower. Se on Willy Wonka kohtaa Bioshockin. Joten selvästikin, Bioshock on klassikkopeli, 2000-luvun alun tyyliin pelejä. Sellainen kulkee veressäni. Se on mitä pelasin lapsena. Eli Half-Life, Bioshock, kaikki tuollaiset pelit, ihan klassiset räiskintäpelit.
Joten olen myös inspiroitunut Willy Wonka, Disney Parks. Rakastan Disney Worldia. Joten ajattelin, mitä jos tekisin Willy Wonka ja sellainen Disney World? Mitä jos tekisin siitä karmivan kauhutyyppisen pelin? Joten se oli tavoite. Willy Wonka kohtaa Bioshockin. Ja tämä on sitten tuon sekoituksen tulos. Ja mitä voitte Kerro meille pelattavuudesta? Miten tämä tulee olemaan? Koska pelin nimi on Twisted Tower."

"Kaikki perustuu torniin, kuten kerroit minulle aiemmin. Mutta miten meidän polkumme tulee olemaan? Miten aiommeko syventyä tähän torniin? Miten nämä kertomanne lattian tasausmekaniikat toimivat? Voitko...
selittää sitä hieman? Kyllä. Olen rehellinen. En oikein pidä peleistä, joissa polku on...
aina erilainen. Joten roguelike-pelit eivät ole minun juttuni. Minusta ne ovat hienoja pelit. Ne eivät vain ole minua varten. Joten halusin tehdä pelin, jossa polkujen kulkeminen on helppoa."

"oli hyvin erilainen, mutta voit muistaa polkureitin, jos halusit. Ja niin tässä pelissä, kun menet ylös tätä karmivaa tornia ja jokainen kerros on teemoitettu tavallaan kuin Willy Wonka -teema tai...
Kuin Disney Worldin teema, eikö? Siellä on kummituksia, kuten Mickeyn kummituskartano, mutta se on...
lattia, eikö? Siinä on kasinon taso. Sinulla on vesipuistotaso, eikö? Joten todella pelottava Vähän Disney-tunnelmaa, eikö? Mutta jokaisessa kerroksessa, aivan tason alussa, voit - Valitse polku. Ja kun olet valinnut sen polun, olet lukittunut siihen, eikö niin? Joten jos haluat täysin erilainen kokemus kuin vaikkapa striimaaja, voit katsoa striimaajan pelaavan peliä, mutta sen jälkeen lataa peli ja valitse sitten oma polkusi. Mutta taas, polkuja on vain niin monta, eikö? Joten voit muistaa koko tornin ulkoa, jos haluat. Joo. Entä mitä voit kertoa meille seuraavaksi?
koska kerroit minulle, että tämä ei ole ensimmäinen pelisi, koska olet työskennellyt minkä tahansa pelin parissa."

"muita pelejä, mutta tämä on suurin pelisi integraalien suhteen, ihmisten työskentelyn suhteen...
se. Millainen kokemus? Miltä tuntuu pelin näyttäminen vihdoin ja viimein? Miten voit kertoa meille tämä ensimmäinen kokemus? Totta kai, totta kai. Joten kyllä, tämä on minun, sanoisin että suurin pelini. Olen tehnyt kaksi muuta pelejä ennen tätä. Yksi niistä on nimeltään Pinstripe. Toisen nimi on Neversong. Tavoitteeni on aina ollut olla kuin pelinkehityksen Tim Burton tai Del Toro. Se on tavallaan tavoitteeni. Haluan tehdä pelottavia, karmivia pelejä, jotka muistuttavat klassisia 1920-, 30-, 40- ja 50-lukuja."

"Rakastan noita vanhan koulukunnan tarinankerronnan taktiikoita, ja sitä, että kun kuulen vanhan musiikin soivan alhaalla Käytävä, rakastan tuota, kuten Hohdossa. Olen aina halunnut tehdä sellaisia pelejä.
Minulla on nyt isompi tiimi, joten minulla on kaksi täysiaikaista, jotka ovat uskomattomia. Felipe, joka on taiteilija, ja sitten AJ, joka on kehittäjä. Uskomaton, loistava tiimi. On kuitenkin oltava varovainen, koska et halua pelin muuttuvan joksikin muuksi kuin mitä kaksi edellistä pelit olivat. Yritämme siis pysyä brändissä. Yritämme pysyä brändissä. Ja niinpä Twisted Tower, Yksi syy siihen, miksi luominen vie aikaa, on se, että yritämme jatkaa leikkaamista..."

"pelin läskiä ja palauttaa sen takaisin siihen alkuperäiseen fiilikseen, joka on kaikissa muissa peleissäni, joka on pohjimmiltaan vain Tim Burton, Del Toro, klassinen tarinankerronta, pelottava tarinankerronta. Joten se on on ollut vaikea pitää kaikki, tiedäthän, pienenä ja keskittyä tuohon spookyyn, karmiva tunnelma. Minusta Bioshock onnistuu niin hyvin."

"Kuulostaa uskomattomalta ja todella inspiroivalta kaikille pikkuruisille kehittäjille. Ja lopuksi, mitä me kaikki Haluan tietää, milloin pääsemme kokeilemaan tätä upeaa peliä? Onko meillä julkaisu päivämäärä? Mietitkö millä alustoilla sitä pelataan? Voitko kertoa meille jotain?
Haluammeko sanoa, George, julkaisupäivän? Ei, ei, emme voi sanoa sitä juuri nyt. Luulen, että..."

"Ensi vuonna 2024 on suunniteltu julkaisupäivä.
Suunnittelemme julkaisua Steamissa ja PC:llä, mutta yritämme vielä selvittää tarkalleen.
miten haluamme käynnistää. Se tulee olemaan yllätys. Kiitos paljon, että tulitte mukaan ja toivotan teille kaikkea hyvää.
kaikkea hyvää onnea ja se siitä."

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää