Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - October 2023

Games To Look For - October 2023

Audio transcriptions

"Jos sinulla oli jotain jännittävää suunnitteilla tämän vuoden lokakuulle, peruuta se. Tämä tuleva kuukausi on yksi ikiaikojen, tonnia lupaavia ja odotettuja pelejä, jotka kaikki haluavat tehdä debyyttinsä. Kauhupeleistä ja tasohyppelypeleistä strategiapeleihin ja kisoihin on tarjolla niin laaja valikoima pelejä tarkistettavaksi. Valmistautuaksemme tähän uskomattoman kiireiseen kuukauteen.., sukelletaan toiseen jaksoon Games to Look For."

"Assassin's Creed -pelit ovat vuosien varrella kasvaneet asteittain, mutta Assassin's Creed Mirage ei osta tätä trendiä. Sen sijaan se hakee inspiraatiota menneisyydestä, tämä pitkäikäisen sarjan jatko-osa keskittyy stealth- ja parkour-elementteihin joka teki Assassin's Creedistä alunperin niin kuuluisan, samalla kun se tarjoaa tarinan, jota pyörii Valhallan Basimin ympärillä ja sen ympärillä, miten hän kehittyi katuvarkaasta mestarimurhaajaksi."

"Koska emme saa uutta Pokemon-peliä tänä vuonna, Nintendo ja Pokemon Company -yhtiön ovat sen sijaan kääntäneet huomionsa Detective Pikachu -sarjan elvyttämiseen lokakuussa.
Tämä jatko-osa tuo nokkelan, kovaksikeitetyn, kahvia juovan, supertietäjä Sähköhiiren takaisin eturintamaan ja antaa hänelle tehtäväksi selvittää sarjan outoja tapauksia, jotka tapahtuvat..."

"koko Rime City.
Aivan kuten voimme luottaa siihen, että lehdet putoavat puista joka syksy, niin myös me voimme luottaa siihen, että EA julkaisee uuden NHL-pelin. Tälle vuodelle NHL 24 pyrkii tuomaan täysin uuden pelikokemus, jonka tarkoituksena on tarjota pelaajille vertaansa vailla oleva hallinta heidän pelaajia, jotka kaikki käyttävät Exhaust-moottoria. Tämän lisäksi EA on tuplannut visuaalisen puolen..."

"ja esitystapaa, ja lisäksi se esitteli muutamia uusia pelitiloja.
Tähän asti on ollut melkoisia viivästyksiä, mutta Turn 10 on vihdoin valmis laittamaan uusimman Simulation Racing -sarjansa jatko-osan fanien käsiin lokakuussa. Forza Motorsport tuo erittäin yksityiskohtaisen ja syvällisesti simuloidun kokemuksen kilpa-ajajille ympäri maailmaa."

"kaikki osana peliä, jossa on yli 500 autoa, 800 suorituskykypäivitystä ja 20 täysin uudelleenrakennettua rataa oikeista paikoista ympäri maailmaa. Suunniteltu on syvästi mukaansatempaava, ja kilpa-autoilun ystävät eivät halua jättää tätä väliin.
Assembly on palannut ja valmis viemään pelaajat matkalle syvälle menneisyyteen heidän uusin projekti. Total War Pharaoh vie fanit muinaisen Egyptin korkeuksiin komentamaan erilaisia johtajia ja kenraaleja, kun he yrittävät yhdistää ja ottaa hallintaansa valtavan aavikon valtakunta. Vaarallisia sääjärjestelmiä selviytyä, tonnia ryhmittymiä tavata taistelussa, valtavia osia maata valloittaa ja enemmän, Total War Pharaoh on yksi katsella strategia fanit. Jos tunnistat tämän pelin nimen, se johtuu luultavasti siitä, että olet nähnyt sen ennenkin, mutta ei kovin kauan sitten. Hexworks on täysin uudelleenkäynnistämässä Lords of the Fallen -sarjaa tällä uudella nimikkeellä, jolla on sama nimi kuin pelillä, joka alun perin käynnisti sarja. Tämä peli on suunniteltu haastavaksi souls-tyyppiseksi toimintaroolipeliksi, jossa pelaajat taistelevat vastaan hirviöitä kahdessa eri valtakunnassa, jotka kaikki pyrkivät kukistamaan voimakkaan ja häikäilemättömän demonin jumala, Edea. Vaikka vuoden 2022 suurimmassa Sonic-pelissä sininen siili siirtyi 3D:ksi."

"suuri avoimen maailman seikkailu, vuonna 2023, sininen blur ja hänen ystävänsä palaavat takaisin niiden 2D-juuret. Sonic Superstars on tasohyppelypeli, joka eroaa hieman aiemmista Sonicin 2D-pelejä, sillä tässä nimessä on kyse yhteistyöstä ja navigoinnista ennennäkemättömissä ympäristöt estää Dr. Eggmania ja uusia vastustajia muuttamasta saaren eläimiä..."

"badnikkeihin. Milestonella ei kestänyt kauan ennen kuin se antoi vihreää valoa Hot Wheels Unleashedin jatko-osalle, ja lokakuussa saamme juuri tuon pelin. Tuodaan takaisin allekirjoitus arcade racing mekaniikka, joka teki alkuperäisen otsikko niin räjähtävä pelata, tämä jatko on isompi ja rohkeampi uusilla hypyillä ja sivuttaisliikkeillä sekä lukuisilla uusilla ominaisuuksilla."

"ajoneuvoja kerättäväksi ja ratoja ajettavaksi. Sanomattakin on selvää, ettet halua jättää Hot Wheels Unleashedia väliin.
Turboahdettu.
Kiistatta kuukauden odotetuin julkaisu, Marvel's Spider-Man 2 tuo takaisin Peter Parkerin ja Miles Moralesin verkkoilijoiden kaksikko jatko-osaan, joka näyttää olevan isompi ja kaoottisempi kuin mitä sitä ennen oli. Uusia roistoja vastassa, enemmän New York Cityä tutkittavana, enemmän voimia ja kykyjä testata, ja kaikki samalla suunniteltu erityisesti PlayStation 5, tämä jatko on valtava potentiaali ja epäilemättä etsii taistelu kuukauden parhaan pelin kruunusta."

"Heittääkseen rautalangasta Marvelin Spider-Man 2:n suunnitelmiin Nintendo julkaisee Super Mario Bros. Wonder samana päivänä. Tämä tasohyppelypeli vie meidät takaisin rakastettuun 2D-formaattiin, mutta se tuo mukanaan paljon jännittäviä uusia pelattavuusominaisuuksia, kuten uusia tehokeinoja, tapoja olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa, laajempi ja monimutkaisempi moninpelitarjonta, ja taidetyyli ja visuaalinen asetelma, joka näyttää wow."

"Voisiko tämä olla Marion suuri paluu 2D-avaruuteen? Tiedämme sen varmasti pian.
Kaupunkirakentajat iloitsevat. Vuosien hallinnoinnin ja laajojen ja vaikuttavien kaupunkimaisemien luomisen jälkeen...
Cities Skylinesissa Paradox ja Colossal Order ovat vihdoin valmiita siirtymään eteenpäin ja toimittamaan jatko Cities Skylines 2:ssa. Sen sanotaan sisältävän paljon suurempia ympäristöjä ja hiekkalaatikoita sekä syvempiä ja monimutkaisempia simulointijärjestelmiä, tämä otsikko testaa kaupunkisuunnittelijoiden ja kaupunkisuunnittelijoiden kykyjä."

"johtajat kuin koskaan ennen. Tämä vuosi ei ole alkanut hyvin videopelien osalta Sormusten herrasta tehdyt adaptaatiot, kiitos katastrofin, joka oli Klonkku. Mutta onneksi, Free Range Games pyrkii saamaan sarjan takaisin raiteilleen jännittävällä Return to Morialla.
Kuten nimikin kertoo, tässä pelissä pelaajat johtavat kääpiöjoukkoa, joka pyrkii palaamaan takaisin Moorian kuningaskuntaan toivoen, että se saataisiin takaisin örkeiltä ja rakennettaisiin takaisin entiselleen."

"kunniaa. Jännittävän Ghostrunnerin menestyksen jälkeen, vielä yksi taso etsii jatkoa tälle cyberpunk-tarinalle suoraan jatko-osa nimeltään Ghostrunner 2. Se laittaa pelaajat takaisin päähenkilö Jackin kenkiin, tämä peli sisältää lisää jännittävää ja toiminnantäyteistä pelattavuutta, jota olemme oppineet rakastamaan, samalla kun otetaan käyttöön muutamia mielenkiintoisia lisäominaisuuksia, kuten salamannopea moottoripyörä, jonka avulla Jack voi viedä kykyjään Dharma Towerin ulkopuolelle."

"Vuosien odottelun jälkeen Remedyn fanit voivat vihdoin kokea Alan Waken tarinan seuraavan luvun.
Kuuluisa kauhukirjailija on palannut odotettuun jatko-osaan, joka näyttää käyttävän modernia teknologiaa, joka todella nostaa panosta siinä, miten se jännittää ja pitää pelaajat istuintensa reunalla.
Alan Wake 2:ssa on myös kaksi päähenkilöä sisältävä tarina, tämä nimike pyrkii kilpailemaan Super Mario Bros. Wonderin ja Marvel's Spider-Man 2:n kanssa."

"olla paras peli lokakuussa 2023.
Vaikka kuukausi alkaa EA:n uudella NHL-pelillä, se päättyy tuoreeseen UFC-peliin suurelta kustantajalta. EA Sportsin UFC 5 pyrkii viemään pelattavuuden ja järjestelmät, joita ovat tehneet taistelusarjan niin suosittu ja sitten laajentaa niitä ansiosta peli perustuu tehokas Frostbite-moottori. Uusilla vahinkojärjestelmillä, suurella graafisella parannuksella ja runsaalla määrällä..."

"pelimuotoja, joihin voi osallistua, tämä on UFC-faneille.
Don't Nodilla on varsin kiireinen loppuvuosi 2023, kun Banishin Ghost of New Eden on potkimassa käyntiin pois marraskuussa. Mutta ennen sitä ranskalainen kehittäjä aikoo myös debytoida sen kiipeily titteli, Jucent. Tässä pelissä pelaajia pyydetään kiipeämään ylös massiiviseen torniin, joka on täynnä esteitä..."

"ja haasteita, kaikki pyrkimyksenä palauttaa elämä takaisin sen karuun ruumiiseen. Teemana on Ympäristön vastuullisuus on aina läsnä, odottakaa meditatiivista matkaa, kun yritätte saavuttaa...
rönsyilevän kalliomuodostelman huipulla. Tämä päättää toisen jakson Games to Look -ohjelmasta.
For. Muista palata ensi kuussa katsomaan, mitä marraskuu 2023 tuo pöytään."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää