Suomi
Gamereactor
Videos
Glassbreakers: Champions of Moss
HQ

How to turn a successful VR tale into a universal F2P MOBA: all about Glassbreakers: Champions of Moss

How to turn a successful VR tale into a universal F2P MOBA: all about Glassbreakers: Champions of Moss

Audio transcriptions

"Olemme Gamescom 2023 -messuilla ja tämä on viimeinen päivä ja tiedätte, että rakastan VR:ää ja minä rakastan Mossia ja mielestäni VR:n pitäisi olla uusia tuoreita juttuja, jotka on suunniteltu nimenomaan VR:ää varten, joten olin melko iloinen nähdessäni Glassbreakersin ja sen, mitä te teette."

"yritätte tehdä tässä, eli mukauttaa MOBA-lajin pelilautagenren täysin...
VR:ään, joten mikä on pääasiallinen syy tämän lajin suunnittelun takana?
ja nyt paljastaa se kahden toiminta- suorittavan palapelin jälkeen...
pelejä? Joo, joo, joten pääasia on, että olemme todella innoissamme siitä, että otamme vastaan tabletop-genren uuteen paikkaan, olemme aina olleet suuria tabletop-faneja, - lajityypin VR:ssä, mielestämme se on hyvin tehty sitä varten voitte vuorovaikutteisesti katsoa sitä katsokaa sitä katsokaa sitä ihmiset edessäsi lautapeleissä, ja halusimme tuoda sen esille."

"VR:ään, koska se on mielestämme aika erikoista, joten jo Polyarchin alkuvaiheessa me prototyyppiä tästä pelistä ja olimme todella innoissamme mahdollisuudesta nähdä sinun ja olla vuorovaikutuksessa näiden pienten mestareiden kanssa, joten se on ollut todella hienoa.
Se on ollut mielessämme, kun olemme kehittäneet Mossia..."

"ja sitten äskettäin siirryimme täyteen tuotantoon ja aloitimme tämän ja me olemme - Olemme todella innoissamme siitä, että saamme ottaa erilaisen lähestymistavan VR-peliin kuin mitä olemme tehneet aiemmin.
Siirrymme aiemmin ilmaispelattavaan live-palvelumalliin, joka antaa mahdollisuuden pääsemme lähemmäs teollisuutta ja yhteisöä ja voimme rakentaa ja saada toimijat mukaan määrittelemään, mitkä ovat prioriteettimme ja mitä kehitämme, joten emme ole vain innoissamme genrestä, vaan olemme myös innoissamme tämän tyyppisestä mallista, koska se antaa meille tuon mahdollisuuden olla enemmän yhteydessä pelaajiin ja miettiä yhdessä, miten voimme - tehdä tästä pelistä ja välineestä entistäkin parempi."

"Ehkä mitä mieltä olet itse median tilasta tiedätkö tänä vuonna tietysti PSVR 2 julkaisu ehkä se ei ole niin suuri kuin odotimme vai ei mukana niin monta peliä, mutta teillä tulee olemaan ilmaispeliä mikä on mielestäni aika mielenkiintoista kaikille joilla on kuulokkeet olla pelata, joten se on täydellinen hetki olla siellä ilmaiseksi pelattavan tuotteen kanssa."

"Näiden avulla VR:n kasvu voi myös kasvaa.
Hienoa, kyllä, mielestäni ajoitus on täydellinen, tiedättehän että on paljon pelejä ulkona ja uskon, että ilmaiseksi pelattavassa pelissä annamme pelaajillemme mahdollisuuden tulla kokeilemaan ja tutkimaan sitä, ja se tuo paljon enemmän ihmisiä mukaan."

"Mossin maailmaan, koska se sijoittuu samaan universumiin, joten uskon, että tämän tekeminen - Lähestymistapa antaa meille mahdollisuuden päästä tiiviimmin mukaan - yhteisön kanssa, kuten aiemmin mainitsin, ja se auttaa meitä ymmärtämään mitä VR-teollisuus ja VR-pelaajat etsivät Mossin kanssa. Tiedättehän, että me..."

"kehitämme sitä ja meillä on tarina kerrottavanamme ja julkaisemme sen ja haluamme kuulla mitä mieltä pelaajat ovat siitä ja mitä mieltä he ovat Quillistä ja tästä pelistä...
olemme innoissamme kuullaksemme mihin he haluavat viedä sitä ja ajattelemme että ajoitus on loistava ajoitus että on tulossa paljon moninpelejä, joita tulemme olemaan julkaisemme ensin avoimen betan App Labissa, joka on loistava paikka, jossa ihmiset voivat tulla kokeilemaan joukko uusia pelejä, joka on ensi tiistaina 29. päivä."

"Ihmiset pääsevät sinne ja pääsevät kokeilemaan sitä ja olemme innoissamme siitä Mitä enemmän ihmisiä saamme yhteen ja kuulemme heidän mielipiteitään...
on jännittävää, että voimme viedä tätä genreä ja mediaa eteenpäin.
No niin, siinä oli Mossverse ja malli, nyt puhutaan siitä."

"pelattavuus tietenkin pelaatte kuin pöytäpeliä voitte liikkua voitte liikkua miten te käytätte eleitä mestareiden ohjaamiseen ja minä...
Luulen että siellä on kolme mestaria, joten onko mitään merkkejä 1v1:stä, joten mitä voit kertoa meille koko pelikonseptista? Joo, se on siis 1v1 reaaliaikainen taistelu ainakin se on miten lähestymme sitä juuri nyt peli ottaa sen tavallaan on DNA:n päässä parista eri genrestä, joten se on tavallaan uusi genre, ja se on hienoa, - VR:ssä on se, että voimme tutkia tällaisia asioita, joten jokainen pelaaja tuntee kolmea Mestareiden lauta edessäsi on vain hieman pidempi kuin käsivarsi..."

"mutta voit liikkua sen ympärillä ja se on kuusikulmainen, mikä voi olla...
että onko tuo vuoropohjainen peli, mutta ei, tämä on reaaliaikainen peli, ja ymmärrämme sen.
VR:n avulla pelaajat voivat vain napata mestarinsa...
ja kertoa, minne mennä, mestari juoksee ja tekee sen..."

"hyökkäävät kuten niiden tekoälyn käyttäytyminen ja sitten se luo joitakin todella mielenkiintoisia asioita saatat ajatella, että se on hieman, että se voi olla hieman - paljon kolmen mestarin hallitseminen on jo tarpeeksi vaikeaa hallita yhtä hyvin olemme todella kiehauttaneet sen, jotta sitä olisi helppo lähestyä ja yrittää vähentää kognitiivista kuormitusta pelaajille niin, että se on helppoa, ja tapa, jolla teemme sen on jokainen mestarilla on yksi kyky, se on kuin MOBA-sankarin ottaminen ja jakaminen."

"että kaikki heidän kykynsä jakautuvat useammalle mestarille ja se vain auttaa sitä, että voit tietää, että sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä asiasta, mutta se antaa sinulle paljon vaihtoehtoja.
joustavuutta ja sitä, miten voit koota tiimisi niin, että me teemme siitä vähän - hieman helpommin hallita koko tiimiä, kun olemme ottaneet osan siitä, että inspiraatiota reaaliaikaisista strategioista, mutta olemme yhdistäneet sen VR:ään, joten meillä on eleitä, joiden avulla voit valita koko tiimisi ja liikuttaa heitä ympäriinsä..."

"on tapoja käskeä heitä palaamaan tukikohtaan ja parantumaan, ja heität vain...
Käsi selän taakse ja laukaise liipaisin. Haluamme, että ohjaus on Nopeasti reagoiva ja intuitiivinen, ja toistaiseksi olemme kuulleet hyviä juttuja...
joten olemme innoissamme siitä, että pelaajat saavat sen käsiinsä ja he voivat saada 29. elokuuta jo kuulokkeidensa kanssa, ei tietenkään."

"En ole vsvr vaan vaan niiden itsenäisellä standalone ja myös PC VR:llä Aivan niin, julkaisemme avoimen betan varhaisen pääsyn 29. päivä...
the quest 2:n voit myös toivomuslistata sen Steamissa sinä päivänä, joten olemme...
pieni tiimi ja kehitämme alustakohtaisesti, mutta jos olet kiinnostunut..."

"PC:stä, voit laittaa sen toivelistalle ja jos sinulla on Quest 2, voit aloittaa tiistaina.
tuo on sairasta odotan innolla että pääsen rikkomaan lasin kiitos kovasti Liityttekö meihin? Kiitos."

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää