Suomi
Gamereactor
Videos
Starfield
HQ

GRTV News - Starfield has more than 10 million players

GRTV News - Starfield has more than 10 million players

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Tänään puhumme yhdestä suurimmista peleistä, jotka ovat ilmestyneet syyskuussa ja se on Starfield. Feels kuin puhuisimme Starfieldistä aika paljon nykyään, mutta syy miksi puhumme tänään, koska se on saavuttanut jälleen yhden todella vaikuttavan myynnin virstanpylvään. Joten sen sijaan, että puhuisin sukelletaan suoraan uutiseen ja katsotaan tätä. Starfieldillä on yli 10 miljoonaa pelaajaa. Se pärjää tällä hetkellä paljon paremmin kuin Skyrim. Ei koskaan ollut mitään epäilystä siitä, tuleeko Starfieldistä yksi vuoden 2023 suosituimmista peleistä."

"ei ollut yllättävää kuulla Bethesda Game Studiosin ensimmäisestä uudesta IP:stä yli kahteen vuosikymmeneen...
oli yli 2 miljoonaa pelaajaa jo ennen virallista julkaisua, rikkoi ennätyksiä Steamissa ja siitä tuli Bethesdan kaikkien aikojen suurin pelijulkaisu. Ei sillä, että se pysähtyisi siihen.
Bethesda paljastaa, että yli 10 miljoonaa pelaajaa on pelannut Starfieldiä näillä ensimmäisillä kerroilla kahden viikon aikana. On tietysti syytä huomata, että tämä ei ole myyty kopio, sillä miljoonia näistä nauttivat fantastisesta avaruusseikkailusta Game Passin kautta, mutta se on silti erittäin vaikuttava."

"Etenkin kun ottaa huomioon, että The Elder Scrolls V Skyrim tarvitsi kuukauden saavuttaakseen samanlaisen virstanpylvään.
Aika näyttää, kuinka lähelle Skyrimin 60 miljoonaa myytyä kappaletta Starfield pääsee muutamassa vuodessa vuotta. Joten kyllä Starfieldillä on kestänyt kaksi viikkoa saavuttaa 10 miljoonan pelaajan virstanpylväs. Se on valtava virstanpylväs. Hyvin harvat pelit pääsevät edes lähelle 10 miljoonaa pelaajaa, joten se, että Starfield teki sen kahdessa viikossa, on kunnianosoitus sekä pelien laadulle että odotukselle, joka ympäröi peliä."

"tätä peliä, mutta myös Game Passin voimasta. Kuten Eric toteaa uutisessa myös Skyrimin myi tai on myynyt yli 60 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä yhden parhaista kaikkien aikojen myydyimpiin peleihin. Starfieldillä on vielä pitkä matka sinne.
Se tulee myymään vielä 50 miljoonaa kappaletta ja se tulee se tulee myymään edelleen kappaletta varsinkin kun se on mukana Game Passissa ja ihmiset voivat pelata sen avulla milloin he haluavat. Yksi asia, jonka Game Pass on todella opettanut meille..."

"kuluttajille ja ihmisille, jotka katsovat koko alaa ja tavallaan analysoivat sitä, on se, että se tarjoaa peleille jalkoja. Tiedättehän, että pelit, joiden ei välttämättä uskota jatkavan jatkossa myyvät ja tuottavat jatkuvasti kopioita Game Passin kautta, ja yksi tärkeimmistä ja hyvästä esimerkki siitä on Ghostwire Tokyo, joka julkaistiin PlayStation 5:n yksinoikeudella jo vuonna kuten viime keväänä taisi olla ja sitten se tuli Xboxille ja Game Passiin tavallaan aiemmin tänä vuonna ja siitä lähtien se on saanut tasaisesti lisää pelaajia."

"Se saavutti neljän miljoonan rajan muistaakseni toukokuussa, sitten se nousi viiteen miljoonaan.
kesäkuussa ja kuusi miljoonaa syyskuussa, joten jos Ghostwire Tokiossa on jotain, mitä voi seurata että se voi pitää uudelleen avautuvia pelaajia todennäköisimmin Game Passin takia niin Starfield ja se on paljon enemmän tavallaan silmäänpistävä ja kyllä silmäänpistävä tavallaan nimi sille ja idea epäilemättä joka tulee olemaan jatkossakin, mutta mitä enemmän tiedämme pelistä ja löydämme lisää..."

"tällaisista myyntitilastoista, pidämme varmasti postauksen ajan tasalla. Se ei yllättäisi minua henkilökohtaisesti, jos se saavuttaisi 30 miljoonaa myytyä kappaletta vuoden loppuun mennessä. Kuulostaa isolta luvulta ja se on iso luku, mutta jos 10 miljoonan saavuttaminen on kestänyt kaksi viikkoa, uskon, että se voi tavallaan kolminkertaistaa..."

"vuoteen 2024 mennessä, mutta katsotaan, toteutuuko se. Niin, tämä on...
GeoTV Newsin tämänpäiväisessä jaksossa ei ole muuta aikaa, joten kiitos kaikille, jotka katsoitte, palaamme asiaan.
huomenna viikon seuraavaan jaksoon, joten siihen asti toivon, että nautitte keskiviikostanne ja nähdään taas teidät kaikki seuraavalla kerralla. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää