Suomi
Gamereactor
Videos
Starfield
HQ

GRTV News - Starfield beats Skyrim's record for most concurrent players on Steam

GRTV News - Starfield beats Skyrim's record for most concurrent players on Steam

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News. Kuten viime viikolla lopetimme viikon puhuessamme Starfieldistä, jatkamme tällä viikolla jälleen kerran...
puhumme juuri tästä pelistä, koska nyt kun peli on ollut ulkona jo huomattavan kauan..."

"aikaa, kuten kunnolla ollut myös ulkona, ei vain osana sen early access -palvelua.
vaan täysin lanseerattu, saimme jonkinlaisen käsityksen siitä, miten hyvin peli pärjää vuonna pelaajamäärän ja pelaajamäärien osalta. Ja kun puhuimme siitä, että se saavutti viime viikolla 6 miljoonaa pelaajaa julkaisuaikana, mikä on suurin kaikista Bethesdan peli koskaan, kun otetaan huomioon Game Pass -luvut, joita odotamme Game Passin lukujen olevan melko suuria, koska kyseessä on massiivinen AAA-peli, joka on joka julkaistaan ensimmäisenä päivänä palvelussa ja jonka saa varsin kohtuulliseen hintaan."

"kuukausittain. Mutta entä Steam, jossa se ei ole osa Game Passia, jossa sinulla on ostaa se suoraan? No, Starfield on ollut aivan valtava myös Steamissa, joten katsotaanpa.
katsomaan sitä. Starfield löi Skyrimin ennätyksen eniten samanaikaisia pelaajia Steamissa.
Steamissa oli tänään samaan aikaan 330.723 pelaajaa pelaamassa Starfieldiä. Kuten raportoimme parin viime päivän aikana, on todella selvää, että Starfield on saanut loistavan alun ja monet pelaajat nauttivat Bethesdan upouudesta avaruusseikkailusta. Mutta se, että miljoonat Game Passin tilaajista latasivat pelin ainakin kokeillakseen sitä, oli jokseenkin odottamatonta, ja se tekee tämänpäiväisestä virstanpylväästä entistäkin vaikuttavamman. Kuten SteamDB paljasti, on oli enemmän samanaikaisia pelaajia nauttimassa Starfieldistä tänään Steamissa kuin koskaan aiemmin on ollut ihmisiä jotka pelasivat The Elder Scrolls V Skyrimiä. Jälkimmäinen saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä jo vuonna 2011, jolloin 287,411 samanaikaista pelaajaa, ja Starfield saavutti 330,723 samanaikaista pelaajaa. Postitse lukee 325 520, mutta sitä nostettiin pian sen jälkeen tänään. Koska Game Pass ei ole saatavilla Steamissa, nämä kaikki ovat ihmisiä, jotka maksavat täyden hinnan voidakseen tutkia galaksia yhdessä Bethesda. Pelaatko Starfieldiä ostoversiolla vai Game Passin kautta?
Starfield pärjää uskomattoman hyvin. Odotamme pelin menestyvän melko hyvin vielä vähän aikaa..."

"koska Starfieldin julkaisun ja seuraavan ison pelin välillä on pieni tauko.
pelien ensiesiintymisen välillä. Kyllä, myöhemmin tällä viikolla on Crew Motor Fest ja tästä päivästä alkaen alkavat aikaiset on avattu. Ensi viikko on kuitenkin melkoinen, sillä meillä on vuorossa Lies of Pea, Party Animals, Mortal Kombat 1, Payday 3, jotka kaikki tulevat markkinoille."

"kolmen päivän sisällä toisistaan. Joten epäilemättä näemme Starfieldin...
numerot laskevat hieman, kun kaikki tämä aika, kun kaikki tämä saapuu, varsinkin kun otetaan huomioon, että suurin osa noista peleistä debytoi myös Game Passissa. Mutta ei, se on ollut valtava lanseeraus Starfieldille ja Bethesdalle. Peli menestyy uskomattoman hyvin pelaajapohjaisessa järkeä. Ja kyllä, se on vain yksi esimerkki siitä, kuinka hyvä 2023 on ollut vuoden osalta..."

"pelaamisen osalta. Mutta kyllä, tässä on kaikki, mitä meillä on tämän päivän GeoTV Newsin jaksossa.
Palaamme huomenna seuraavaan jaksoon. Ai, itse asiassa, anteeksi, palaamme keskiviikkona.
seuraavan kerran, koska olen huomenna poissa, valitettavasti. Mutta kyllä, lisää uutisia ja lisää hyvää, Nähdään sitten. Nauttikaa siis lopusta maanantaista ja nähdään seuraavassa."

"Pitäkää huolta toisistanne.
Transcribed by https://otter.ai"

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää