Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
Videos
Tekken 8
HQ

Fight For Your Life - Tekken 8 Interview

Fight For Your Life - Tekken 8 Interview

Audio transcriptions

"Olemme Bandai Namcon osastolla Gamescom 2023 -tapahtumassa ja se on minulle henkilökohtaisesti todella mukavaa, koska tapasimme teidät LA:ssa, näimme pelin, näimme nämä upeat kanssapelaajat, mutta emme voineet pelata peliä emmekä voineet puhua kanssasi Adasanissa, joten kiitos paljon, että tulit mukaan."

"todella mukava puhua kanssasi. Ensinnäkin, eilen näimme sinut lavalla ilmoittamassa Tekken 8:n julkaisupäivän, joka on 26. tammikuuta. Mitä mieltä olet siitä? Mitä mieltä olet olla lavalla ja mitä mieltä olet projektista tähän mennessä?
Siitä on aikaa, kun viimeksi olimme fyysisesti Gamescomissa COVIDin ja kaiken sen jälkeen, joten se on..."

"hienoa olla täällä ja tuntea jännitystä ja olla kaikkien muiden kehittäjien ja lehdistön jne. ympärillä.
Sen lisäksi olemme tähän asti puhuneet lähinnä pelin taistelumekaniikasta, mutta tällä kertaa pystyimme puhumaan hieman enemmän räätälöinnistä ja myöskin aivan uudesta tilasta, Arcade Questista. Joten julkaisupäivän lisäksi siitä puhuminen oli tärkeää."

"erittäin jännittävää, joten olen iloinen, että tulin paikalle.
Peli on siis muutaman kuukauden päästä valmis, mutta olette tehneet testejä...
yhteisön ja lehdistön kanssa, joten mikä on pääasiallinen palaute, jota sait?
näiltä pelaajilta tähän mennessä ja miltä peli tuntuu ja tasapaino jne. ja miltä hahmot tuntuvat?
Oikein, olemme tehneet joukon testejä verkossa CNT:n kanssa jne. ja saimme paljon tuloksia."

"Palautetta sieltä, ja ilmeisesti suurin osa ihmisistä on luultavasti erittäin korkeatasoisia edistyneempiä pelaajia jne, Joten suurimmaksi osaksi osa asioista, joita saimme selville, oli ensin verkkoyhteyden kautta.
Paljon palautetta tuli siitä, että peli tuntui todella vakaalta myös kaukaisilla yhteyksillä, mutta huomasimme myös, että pelaajakokemuksessa oli eroja niiden välillä, jotka ovat Wi-Fi ja LAN-kaapeli jne., mikä on selvää, mutta haluamme yrittää parantaa niin paljon kuin voimme."

"kokemusta myös Wi-Fi-käyttäjille. Myös koko pelaajakunta, joka on kaikkein edistyneimpiä pelaajat mainitsivat, että mitä tulee hahmojen tasapainoon ja sen kaltaisiin hienoihin yksityiskohtiin, he luottavat meihin ja odottavat vain, miten se toimii, mutta suurin osa oli enemmänkin pelimekaniikasta ja pelin uusista ominaisuuksista, joten he yrittivät saada päähänsä, miten parhaiten tehokkaasti käyttää kaikkia näitä pelisysteemejä. Otimme siis tavallaan tuon palautteen huomioon ja se auttoi meitä virittämään mitä teemme Arcade Quest -tilassa, jotta voimme opettaa ihmisille, jotka ovat myös täysin uusia Tekken 8:n pelaajia..."

"tai kenties pelaajille, jotka aloittavat pelin pitkän Tekken-sarjasta poissaolon jälkeen, joten monet näistä tiedoista ovat olleet erittäin hyödyllisiä tuon moodin hienosäätämisessä.
Hyvä on, puhutaan hieman Arcade Questista hieman myöhemmin, mutta sitä ennen mainitsit, että joitain vivahteita ja tasapainoa ja joitain hyvin kehittyneitä pieniä hienosäätöjä, joten miten sanoisit, että siirtyminen uuteen pelimoottoriin vaikuttaa perinteiseen Tekkenin pelattavuuteen, jonka tunnemme ja rakastamme?
Olemme uuden sukupolven konsoleilla tällä kertaa Tekken 8:n osalta, joten se on muuttanut kokemusta melkoisesti, lähinnä graafisesta näkökulmasta ja että paljon enemmän hienoja yksityiskohtia ympäristöissä ja hahmomalleissa, joten se lisää pelin kokonaisvaikutelmaa, tiedäthän, kun kun lyöt vastustajaa, se tuntuu vieläkin sisäelimellisemmältä tai, tiedäthän, vaikutukset pelissä helpottaa ymmärtämään hyökkäyksen ja puolustuksen välistä yhteyttä, ei vain ihmisille pelaa peliä, vaan myös ihmisille, jotka katsovat peliä, pystymme mielestäni näyttämään sen heille selkeämmin, mitä pelissä tapahtuu ja saada heidät ymmärtämään sen."

"Mitä sanoisit kaltaisilleni faneille, jotka aloittivat pelaamisen Tekken 1:llä, Tekken 2:lla, Tekken 3, mutta ehkä lopettivat pelaamisen? Ajattelin, että tämä voisi olla se juttu, joka...
tuo minut takaisin Tekkenin pariin, samoin kuin uusille tulokkaille, koska se on tavallaan hauska lähestymistapa siihen, sinä ja se on myös hyvin omituinen, mikä on mielestäni sarjan peruspilari."

"Miten luulet tämän tuovan ihmiset takaisin ja mitä voit kertoa meille omituisuudesta?
Tekkenin omituisuudesta ja oudoista jutuista, joita me rakastamme?
Kuten sanoit, arcade quest on tavallaan suunniteltu vetoamaan ihmisiin, jotka ovat, tiedäthän, Tekken-pelaajia, voisi kai sanoa, ja haluamme saada sen vetoamaan suureen yleisöön, joten..."

"ei vain kaltaisiani viisikymppisiä ihmisiä, jotka pelasivat Tekkeniä aikoinaan, vaan olla myöskin arvokas kokemus sarjan uusille tulokkaille. Ja yksi tapa, jolla teemme tämän, on se, että se itse asiassa tavallaan luo uudelleen pelihallin tunnelman, joten 50-vuotiaille tai vastaaville, kuten minä, he ajattelevat, että vau, minä olin siellä, se tuntuu aivan samalta, minä tavallaan kaipaan sitä, ja ehkä se motivoi heitä yrittämään, tiedäthän, tuntea sen jännityksen uudelleen. Mutta uusille tulokkaille, jotka jotka eivät ole kokeneet sitä, koska Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ei ole pelihalleja..."

"kuten ennen, joten vaikka se on tavallaan vanhan tyylinen kokemus, se tuntuu heille uudelta...
koska he eivät ole koskaan kokeneet sitä omakohtaisesti. Toivomme, että voimme vedota monenlaiseen yleisöön.
erilaisia pelaajia, ja että kun he pelaavat pelitilaa läpi, se opettaa heille myös perusteita ja opettaa heille, miten peliä pelataan."

"Ja mainitsit hahmot täältä tänne, entä pelaajat jotka ovat täällä?
Mitä he voivat odottaa kilpailullisen Tekken 8:n suhteen tulevaisuudessa? Teillä on paljon turnauksia, se on todella kovaa, todella vaikeaa päästä sinne, joten mitä he voivat tehdä.
odottaa haastetta ja hulluja liikkeitä ja hyvin tarkkoja, tarkkoja asioita, joita he voivat tehdä? Kun puhutaan suurimmasta, tavallaan korkeimmasta edistyneestä tasosta, jota olet mainita, ilmeisesti pelijärjestelmä, lämpöjärjestelmä tällä kertaa on tavallaan suunnattu kohti heille. Tekken 7:ssä oli siis Rage Arts, Rage Drives, kaikki nämä mekaniikat, jotka..."

"jotka vaikuttavat koko peliin, ja tällä kertaa peliä on uudistettu.
Lämpöjärjestelmä tekee sen myös, se on yhteinen mekaniikka kaikille hahmoille, mutta se antaa myös toisen tason jokaisen hahmon yksilöllisyyteen ja strategioihin ja siihen, miten he pelaavat, joten se on vaikuttaa suuresti peliin. Ja yksi Tekkenin hienoimmista asioista tähän asti, ilmeisesti, oli se, että hahmot ovat ainutlaatuisia ja niillä kaikilla on erilaiset komennot ja tekniikat jne..., mutta perusasiat, tiedäthän, etäisyys vastustajaan, ajoitus ja sen sellaista, on aika lailla sama, joten voit helposti siirtyä toiseen hahmoon."

"Mutta se sanoi, että tällä kertaa hahmojen muutokset, jotka tapahtuvat, kun ne ovat helteessä.
ja kaikki uudet asiat, joita he pystyvät tekemään, se vain lisää aivan uutta syvyyttä, joten...
Luulen, että ammattilaispelaajat, he tavallaan kokeilivat kaikkia Tekken 7:n hahmoja ja he kaikki, he pystyvät pelaamaan koko rosteria, eikö? Uskon, että se antaa heille paljon uusia mahdollisuuksia..."

"juttuja, joita he voivat tutkia ja innostua jokaisen hahmon löytämisestä. He ovat luultavasti viettävät aluksi paljon enemmän aikaa vain yhden hahmon parissa oppiakseen sen Lämpöjärjestelmän tuomiin hienouksiin, joten uskomme, että jo se yksinään antaa heille niin paljon pelattavaa pitkäksi aikaa pelissä. Mutta sitten, kuten mainitsit, pelin ulkopuoli, eSports-elementit, Tekken World Tour, on tähän asti ollut jonkinlainen keskipiste, Tekken-miehistön parhaimmistoon, mutta toivomme, että Tekken 8 tuo mukanaan paljon enemmän ihmisiä, uusia tulokkaita, kuten sanoit, ja kun he ovat saaneet mahdollisuuden sulatella..."

"arcade questin jne., toivomme, että voimme helpottaa heidän haluaan liittyä eri...
kiertueisiin, itse kiertueeseen ja eri turnauksiin ja eri paikkoihin ja niiden paikalliset tapahtumat jne. Ja myös ammattilaispelaajan tai edistyneen pelaajan näkökulmasta, tietysti suuremman fanipohjan saaminen uusille tulokkaille, jotka liittyvät heidän yhteisöönsä, on pelkästään positiivista, eikö?
Hyvä on, ja nyt kun mainitsit hahmot itse, niin tietysti sinä juuri - kuusi uutta hahmoa eilen, no jotkut heistä palaavat, ja tietysti siellä oli myös Kuma ja Yoshimi, joita pelasin aiemmin, joten mitä voit kertoa meille niistä?
hahmoista? Mitä fanit voivat odottaa ehkä hieman erilaisten liikkeiden tai uusien liikkeiden suhteen, tai tapaa, jolla he käyttäytyvät, miten he toimivat? Mitä voit kertoa meille näistä kuudesta uudesta hahmosta?
Yksi tärkeä asia, jonka voimme sanoa, on se, että ensinnäkin kaikki hahmot - mallit on suunniteltu alusta alkaen uudelleen, joten ne ovat täysin uuden näköisiä ja tuntuisia."

"Tapa jolla ne pelaavat, ilmeisesti niillä on erilaisia tekniikoita ja tapoja pelata.
joita juuri mainitsimme ja joita lisätään lämpöjärjestelmän aikana, mutta myös lämpöjärjestelmän ulkopuolella.
järjestelmässä on muutamia uusia tekniikoita ja erilaisia strategioita jokaiselle hahmolle, joten heistä tulee melko erilaisia pelattavia, ja ehkä sait siitä vilauksen joissakin kuvamateriaalia, kuten Kuma, joka käyttää Lohta, ja se todella lähtee lentoon ja räjähtää jne."

"Hahmoissa on siis paljon uusia yksityiskohtia, joista on vaikea puhua tässä yksityiskohtaisesti, mutta toivomme näkevämme lisää kuvamateriaalia siitä, miten hahmot ovat muuttuneet tulevaisuudessa, joten toivomme, että odotatte sitä innolla.
Näin ehdottomasti Lohi lähtee lentoon, joten kiitos vielä kerran ajastanne, Onnea projektin kanssa, ja odotamme innolla Tekken 8:n pelaamista..."

"26. tammikuuta. Kiitos paljon."

Gamescom

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää