Suomi
Gamereactor
Videos
Starfield
HQ

GRTV News - Starfield is done and ready to launch

GRTV News - Starfield is done and ready to launch

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV News, tänään meillä on todella viime viikkoina olemme puhuneet eri peleistä, jotka ovat menossa kultaisiksi, minä...
puhuimme hiljattain Immortalsin kultaanmenosta, puhuimme Spider-Manista, Marvelin Hämähäkkimies, ei, anteeksi, Assassin's Creed Mirage, anteeksi, kultaa taisi tulla eilen, mukaan lukien että sen julkaisupäivää aikaistettiin viikolla, ja nyt voimme puhua yhdestä niistä koko vuoden suurimmista peleistä, Starfieldistä, jep, aivan oikein, se on mennyt kulta, se on valmis julkaisuun ja esilataukseen, tiedämme tarkalleen milloin voimme ladata pelin esilataukseen joten kun asia on näin, aloitetaan."

"Starfield on valmis ja valmis käynnistettäväksi, esilataus alkaa muutaman tunnin kuluttua, joten ilmeisesti tämä oli - kirjoitettu myöhään eilen illalla, joten esilataus on teknisesti saatavilla nyt.
Bethesda on vihdoin vahvistanut, että emme tule näkemään enempää viivästyksiä, olemme enää kahden viikon päässä siihen, että ihmiset, jotka ostavat jonkin erikoispainoksen, saavat Starfieldin, joten tämäniltainen ilmoitus tuli yllättävän myöhään. Bethesda vahvisti vihdoin, että Starfield on saanut kultaa ja Simple Termsin kehitys on päättynyt, joten odotettu peli tulee varmasti ilmestyy PC:lle ja Xbox-sarjalle suunnitelmien mukaisesti 6. syyskuuta. Eikä siinä vielä kaikki, sillä studio paljastaa myös, että Xbox Seriesin omistajat voivat aloittaa Starfieldin esilataamisen huomenna, 17. elokuuta, joka on tänään videon nauhoituksen aikana, mutta PC-pelaajat joutuvat odottamaan elokuun 30. päivään asti ladatakseen sen. En ole kovin varma, että miksi PC-pelaajat joutuvat odottamaan hieman pidempään, mutta se on silti..."

"runsaasti aikaa ladata peli valmiiksi ennen sen julkaisua syyskuun alussa.
Nyt Starfield on todella mielenkiintoinen minulle, koska olen vielä hieman skeptinen Tiedän, että Bethesdan peleillä on tapana julkaista, niillä on tapana olla muutamia erilaisia, sanotaanko, bugeja ja ongelmia, jotka pitää selvittää, ja luulen, että tämän päivän tavallaan nykypäivän peliteollisuuden kulttuurin ja ilmapiirin vuoksi emme oikeastaan emme pidä nykyään bugeista, emme päästä niitä kovinkaan paljoa irti, tiedäthän, kun peli julkaistaan keskeneräisenä, se saa yleensä paljon kritiikkiä, joten olen..."

"hieman skeptinen, koska toisaalta tiedän, että Bethesdan peleillä on taipumus mennä näin Toisaalta en ole vieläkään nähnyt pelistä paljoakaan, on ollut paljon puhetta paljon pelimateriaalia näytetty, mutta se on hyvin kontrolloitua PR-materiaalia, meillä ei ole ollut mahdollisuutta pelata peliä, esikatsella sitä tai mitään sellaista, joten siellä on emme voi mitenkään jakaa virallisia mielipiteitä ja ajatuksia pelin parissa viettämästämme ajasta, joten suhtaudun siihen edelleen hieman epäilevästi ja tapaan, jolla sitä on käsitelty, toivottavasti että se on fantastinen, koska olisi loistavaa saada toinen valtava roolipeli, joka ei vaadi mitään lisäostoksia, jotta voisi nauttia siitä kokonaisuudessaan, mutta jälleen kerran, saamme tietää pian, se ilmestyy 6. syyskuuta, luulen, että hieman aikaisemmin tiettyjen versioiden osalta..."

"joten syyskuun alkupuolella Starfield julkaistaan, ja kyllä, meillä tulee olemaan...
mielipiteitä ja ajatuksia pelistä hyvin, hyvin pian ja paljon erilaisia tietoja, hyvää sisältöä siitä myös, joten kyllä, ehdottomasti odotan sitä, tämä on koko ajan meillä on tämän päivän jakso GRTV News, mutta palaamme huomenna seuraavaan ja viikon viimeisen jakson, joten toivottavasti nautitte lopusta torstaista ja me jatkamme sitten nähdään GRTV Newsin seuraavassa jaksossa, pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää