Suomi
Gamereactor
Videos
Synced
HQ

Synced Preview Gameplay

Synced Preview Gameplay

Audio transcriptions

"Shooter-genre voi olla uskomattoman vaikea laji. Vakiintuneiden nimikkeiden kuten Fortnite, Apex Legends, CSGO ja Call of Duty, joka jo hallitsee peliä.
kenttää, vaikuttaa vaikealta saada uusi räiskintäpeli erottumaan joukosta. Se ei tarkoita, että että kehittäjät eivät kuitenkaan yrittäisi, ja viimeisin yritys murtautua sisään uudella IP:llä on Synced."

"Nex Studiosin ja Level Infiniten tuottama Synced on kolmannen persoonan co-op-räiskintäpeli, joka sijoittuu ei niinkään kaukaisessa tulevaisuudessa, jossa nanoteknologia on lähes hävittänyt ihmiskunnan.
Selviytyjät, jotka tunnetaan nimellä Runners, suuntaavat Meridiaaniin, jossa he voivat taistella vastaan...
nanoja vastaan tavallisilla aseilla ja omalla nanollaan. Voit muuntaa melkein minkä tahansa ison vihollisen ystävälliseksi nanoksi, ja silloin he ottavat yhden neljästä muodosta. Murskaaja, näkijä, Guardian ja Suppressor, joilla kullakin on omat ainutlaatuiset kykynsä, mutta kaikki toimivat hyödyllisina taistelukentän kumppaneina. Se on vakuutus siitä, että jopa yksinpelissä sinulla on hieman taustatukea. Kun et anna nanosi vaeltaa vapaana, ne kiinnittyvät käsivarteen, jolloin ne antavat tuplahyppymekanismin, jonka avulla pääset nopeasti taisteluihin ja niistä pois."

"sekä joitakin ylimääräisiä kykyjä, jos haluat käyttää niitä. Crusher esimerkiksi mahdollistaa voit parantaa lähitaisteluhyökkäyksiäsi ja jopa lähettää lentävän nyrkkiammuksen vihollisiin.
suurta vahinkoa. Jos kuitenkin haluat nämä parannukset nanoosi, saatat jäädä paitsi siitä, että saatte erikoisparannuksia aseisiisi tai muihin kykyihisi. Kun suoritat jokaisen tehtävän, saat paljon mahdollisuuksia käyttää resursseja päivityksiin, mutta kaikkia niistä ei voi ottaa käyttöön."

"mukanasi jokaisen alueen läpi.
Pelaajan valinnanmahdollisuuksiin kiinnitetään Syncedissä paljon huomiota. Valitsemastasi juoksijasta aina jokaisen aseen taitopuuhun, pelissä on syvyyttä, joka tulee esiin kuin hieman yllätys, kun muistaa, että peli on ilmainen. Kuitenkin jotain, joka täydentää aseiden ja rakennelmien monimutkaisuutta on se, että nanosi on melko yksinkertaistettu. Ne on selvä rooli taistelussa, ja niinpä samalla kun puuhastelet oman rakennelmasi kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä ne tekevät."

"Kaikki edellä mainittu kuulostaa paperilla hyvältä, mutta suuri kysymys on edelleen se, onko Synkronoitu on hauskaa vai ei. No, niiden parin tunnin perusteella, jotka saimme pelata sillä, peli pysyi viihdyttävä. Se on hyvin helppokäyttöinen, mikä auttaa, ja laumojen ampuminen alas heikkolahjaisia rikkoo haastamalla isomman vihollisen tarpeeksi usein, ettei kumpikaan nämä keskeiset pelattavuusnäkökohdat tuntuvat liian yksitoikkoisilta. Emme päässeet kokeilemaan pelin PvP-moodia, mutta pääpaino on co-op-pelissä, joka on mahtava. Yksinpeli on riittävän hienoa ja voi osoittautua kelvolliseksi haasteeksi, varsinkin kun kohtaat joitakin pelin pomoja, mutta..."

"kun lyöttäytyy yhteen yhden tai kahden muun pelaajan kanssa, pelisilmukasta tulee paljon tyydyttävämpi.
On olemassa joitakin huolenaiheita siitä, että sisältö ehkä hiukan kuivuu, sillä on vain tietty määrä määrä ainutlaatuisia tasoja suoritettavaksi, mutta Next Studios ja Level Infinite pitävät kiinni siitä, että he ovat saaneet jo valmiiksi sisältöä Syncedin paria seuraavaa kautta varten. On joitakin kunnianhimoisia suunnitelmia tämän räiskintäpelin tulevaisuutta varten, mutta on myös syytä huomata, että todennäköisesti täytyy tehdä joitakin bugikorjauksia ennen kuin Synced voi käynnistyä kunnolla, sillä törmäsimme joihinkin visuaalisiin häiriöitä lyhyen peliaikamme aikana. Synced vaikuttaa hauskalta ja vakaalta räiskintäpeliltä."

"jonka ytimessä on hienoja ideoita, mutta vaatii vielä aikaa ennen kuin voi tehdä päätöksensä.
siitä, muuttuvatko nämä alun perin jännittävät konseptit happamiksi parin ensimmäisen tunnin jälkeen.
On epätodennäköistä, että Synced syrjäyttäisi Call of Dutyn tai mitään vastaavaa, mutta siellä on mikään ei estä sitä olemasta edelleen peli, jota kannattaa pitää silmällä, jos etsitte nopeatempoista, melko monimutkaista kolmannen persoonan räiskintäpeliä, jossa saat oman robottisi parhaimmillaan ystävä."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää