Suomi
Gamereactor
Videos
Barbie
HQ

GRTV News - Barbie soars past 1 billion dollars globally

GRTV News - Barbie soars past 1 billion dollars globally

Audio transcriptions

"Hei kaikille ja tervetuloa takaisin uuteen jaksoon GRTV-uutisiin. Potkaisemme potkuja viikon puhumalla lipputuloista, sillä meillä on kaksi miljardin dollarin elokuvaa.
tulosta tänä vuonna. Tiedän, että tämä on ollut todella epätavallinen vuosi lippuluukuilla."

"on ollut paljon floppeja, mutta jotenkin meillä on ollut jo kaksi miljardin dollarin tulosta. Super Mario Brothers -elokuva aloitti sen vuoden alussa, ja nyt Barbie on liittynyt mukaan tähän hyvin eliittiseen seuraan. Se on 53. elokuva, joka on ylittänyt miljardin dollarin rajan.
ja kyllä, se teki sen viikonloppuna. Katsotaanpa nyt."

"uutinen. Barbie nousee yli miljardin dollarin maailmanlaajuisesti. Elämä on muovia, se on fantastista.
Nopeasti kävi selväksi, että Barbie olisi valtava menestys lippuluukuilla, joten se - ei kestänyt kauan ennen kuin ihmiset alkoivat puhua siitä, kuinka kauan se kestäisi, ei siitä, kestäisikö se, ylittää miljardin dollarin virstanpylväs. Vastaus on 17 päivää. Deadline Variety ja muut amerikkalaiset tiedotusvälineet, joilla on pääsy lukuihin, ovat paljastaneet, että Barbie on - tienannut maailmanlaajuisesti yli 1,03 miljardia dollaria. Se on yhdeksän päivää nopeammin kuin ensimmäinen elokuva..."

"joka saavutti tämän virstanpylvään tänä vuonna. Super Mario Brothers -elokuva, joka oli Super Mario Brothers -elokuva, Warner Brothers kerjää ehdottomasti Greta Gerwigiä, Margot Robbie, Ryan Gosling ja porukka tekemään jatko-osan, spin-offin ja ylipäätään jatkamaan Barbie-versaalia nyt, mutta mitä mieltä sinä olet? Haluaisitko nähdä Barbie 2:n vai onko tämä lähtökohta, joka sopii vain yhteen elokuvaan? Niin joo, se on seuranta parempi kuin Super Mario Brothers -elokuvaa tällä hetkellä. Super Mario Brothers -elokuva on itse asiassa eniten tuottanut elokuva."

"vuoden 2023 tähän mennessä eniten tuottanut elokuva, noin 1,5 miljardia. Siellä on paljon liikkumavaraa siinä mitä sanon, mutta se on noin 1,5 miljardin rajalla. Joten, tiedättehän, Tällä menolla odotamme Barbien saavan sen kiinni. Tuleeko se lopulta rikkoa 1,5 miljardin dollarin rajan ja tavallaan voittaa Super Mario Brothersin?
elokuvan? Saa nähdä, täytyy vain seurata numeroita, kunhan se etenee. Toinen Toinen asia, josta kannattaa puhua, kun puhumme lipputuloista, on se, että Oppenheimer on - 450 miljoonan rajalla tällä hetkellä. Se ottaa koko ajan kiinni Mission Impossiblea."

"Dead Reckoning Part 1, joka viimeksi kun katsoin, oli vain hieman edellä.
Oppenheimerista. Meidän on siis seurattava näitä lukuja, kun menemme eteenpäin, mutta...
Tärkeintä on, että Barbie on liittynyt Very Elusive Companyyn, on 53:s kaikkien aikojen miljardien dollarien tienaaja. Onnittelut kaikille elokuvaan osallistuneille, se on ollut..."

"hurja menestys. Mutta kyllä, siinä kaikki, mitä meillä on aikaa tämänpäiväisessä GRTV Newsin jaksossa.
Palaan nyt huomenna toisen jakson kanssa tänne koko viikon, joten odottakaa paljon lisää uutisia ja hyviä juttuja tulevan viikon aikana. Luulen, että meillä on itse asiassa joukko erilaisia pienempiä tapahtumia tulossa lähipäivinä, joten odotamme, että ne ovat jonkinlainen painopiste..."

"GRTV Newsin seuraavissa uutisissa. Meillä on Devolverin tapahtuma tänään tai myöhemmin tänään, ja sitten meillä on Pokemon Presents huomenna, joten odotamme niiden olevan painopistealueita, kun jatkamme...
läpi kuukauden. Mutta joo, siinä kaikki tämän päivän jakson aika, joten kiitos.
että katsoitte, nähdään seuraavassa jaksossa. Pitäkää huolta toisistanne."

GRTV News

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää