Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - August 2023

Games To Look For - August 2023

Audio transcriptions

"Uskomattoman kiireisen ensimmäisen vuosipuoliskon jälkeen heinäkuu oli paljon tasaisempi.
kuukausi. Elokuu näyttää olevan paluuta kaaokseen, sillä kesäkuukauden aikana voimme odottaa koko joukko lupaavia pelejä, olivatpa ne sitten indie-pelejä tai kauan odotettuja AAA-projekteja. Katso, mitä elokuussa on luvassa pelaajille ympäri maailmaa, sukelletaan uusimpaan jaksoon Games to Look For."

"Dungeons and Dragons -fanit ympäri maailmaa ovat odottaneet innokkaasti päivää, jolloin Larian Studiosin megaroolipeli Baldur's Gate 3:n julkaisua. Onneksi fanien ei tarvitse odottaa enää kauemmin, sillä kehittäjä on päättänyt, että PC-peli on niin valmis julkaisuun, että se tulee odotettua aikaisemmin ja käynnistyy elokuussa syyskuun sijaan, eli pääset pian aloittamaan matkasi, jossa valintasi muokkaavat maailmaa..."

"ja siinä eläviä ihmisiä ja olentoja.
Oletko koskaan ajatellut, että painipeleissä ei ole tarpeeksi fantasiaroolipelielementtejä?
Jos näin on, MegaCat Studiosin WrestleQuest on peli sinulle. Yhdistämällä klassisen RPG-taistelun ja painiliikkeitä, ja tämä kaikki tapahtuu maailmassa, jossa ammattipaini törmää roolipainiin."

"fantasiaa, tämä pikselimäinen nimike pyrkii tarjoamaan painipelin, joka on erilainen kuin mikään muu.
Vaikka se näyttääkin samankaltaiselta kuin Forspoken, Deck 13:n Atlas Fallen on hyvin erilainen peli.
Sijoittuu hiekkaiseen fantasiamaailmaan, jossa jumalat aikoinaan kulkivat ihmisten keskellä, tämä toimintaroolipeli antaa pelaajille tehtäväksi taistella maailmaa hallitsevia muinaisia jumaluuksia vastaan, käyttäen voimakasta hansikkaita, jotka voivat muuttua kaikenlaisiksi tappaviksi aseiksi."

"Maailma tarjoaa tonneittain salaisuuksia löydettäväksi ja vaarallisia hirviöitä metsästettäväksi, Atlas Fallen on fantasiafaneille.
Yliluonnollinen ja todellisuus törmäävät Summerfall Studiosin tulevassa nimikkeessä, Stray Gods, roolipelimusikaali. Tässä kerronnallisesti raskaassa seikkailupelissä, pelaajat omaksuvat Gracen roolin, naisen, jolle viimeinen Muse on antanut laulun voiman, ja tämän voiman avulla hänen on pyrittävä todistamaan syyttömyytensä muusan kuolemaan..."

"ennen kuin Chorus-niminen mytologinen ryhmä teloittaa hänet.
Pino ääninäyttelijöitä, kuten Laura Bailey Graceina ja Troy Baker, Felicia Day, Rahul Kohli, Ashley Johnson ja monet muut, et halua jättää tätä väliin.
Uusi NFL-kausi tarkoittaa uutta Maddenia, ja juuri sitä saamme Madden NFL 24:n myötä."

"Tämän vuoden pelissä Buffalo Billsin Josh Allen on kansitähtenä, ja se tuo mukanaan myös joukon tervetulleita parannuksia, kuten uuden EA Sportsin Sapien-hahmoteknologia realistisempiin malleihin, kenttätuntuma parempaan hallintaan kentällä pelisysteemejä, ja lopuksi myös ristiinpelaaminen, jotta PC-, PS5- ja Xbox-sarjan pelaajat voivat liittyä yhteen tai taistella toisiaan vastaan."

"Tositapahtumiin perustuvaan elokuvaan perustuva peli on melkein täällä. The Texas Chainsaw Massacre on epäsymmetrinen kauhupeli, joka pyrkii vangitsemaan vuoden 1974 ikonisen kauhuelokuvan kauhun. The idean mukaan pelaajat joko ottavat yhden brutaalin teurastajaperheen jäsenen roolin ja metsästävät ja estää uhreja pakenemasta, tai sitten uhrin rooliin, jolloin tavoitteena on löytää yhdessä uhrit."

"keino paeta pelottavan perheen otteesta. Sanomattakin on selvää, että Dead by Daylight -fanien pitäisi tuntea itsensä kuin kotonaan.
Tämä Marsiin sijoittuva kerronnallinen seikkailu pyrkii hyödyntämään levottomuutta, klaustrofobista tunnetta, jota scifi-trillerit ovat vuosien varrella luoneet. Fort Solace pyytää pelaajia selvittämään, mitä Punaisella planeetalla tapahtuu, ja se tapahtuu koko tarinan ajan."

"neljä ainutlaatuista lukua. Mukana Red Dead Redemption 2:n Roger Clark ja The Last of Usin Troy Baker...
päärooleissa, tämä seikkailupeli saa hiuksesi nousemaan pystyyn.
alusta loppuun.
Vaikka sen oli määrä debytoida heinäkuussa, viime hetken viivästys työnsi Ascendant Studiosin ja Mortalsin of Aviumin elokuulle, jotta kehittäjät pääsisivät vihdoin työstämään peliä."

"Vaikka pelin piti ilmestyä heinäkuussa, Last Minute Delay työnsi Ascendant Studiosin ja Mortals of Aviumin elokuulle, jotta kehittäjät pääsisivät vihdoin työstämään peliä.
Vaikka pelin oli määrä debytoida heinäkuussa, viime hetken viivästys työnsi Ascendant Studiosin ja Mortalsin of Aviumin elokuulle, jotta kehittäjät saisivat hieman lisäaikaa vikojen poistamiseen ja parantaa suorituskykyä. Tämä maaginen FPS-peli on kiistatta kuukauden odotetuin peli."

"pelaajat pukeutuvat Jackiksi, kuolemattomaksi, jonka tehtävänä on taistella armeijoita vastaan.
tyranni Sandrakin armeijaa vastaan, toivoen voivansa pelastaa mystisen Aviumin maailman tuholta.
Teen sinusta aseen Rashaania vastaan.
Syntynyt kolmen mahtavan patsaan harteille, pilvistä kuului suuren sydämen rytmikkäitä lyöntejä."

"Sillä ihme oli synnyttämässä lasta.
Blasphemous 2 jatkaa Blasphemousin Wounds of Eventide DLC:n tapahtumien jälkeen.
Penitent Onen matkaa, kun he jatkavat mysteerien täyttämän ahdistavan maailman tutkimista.
ja salaisuuksia. Tämä jatko-osa pyrkii tarjoamaan parannetun taistelun ja pomotaistelut sekä enemmän räätälöitävää pelityyliä, ja kaikki tämä tapahtuu uudessa maailmassa, joka on täynnä uusia NPC:itä, joita voi tavata..."

"ja tehtäviä, joihin ryhtyä. Tämä loputon odottelu on ollut tasapainoni.
Aivokorallin ohjauslaitteen aktivointi.
From Software ei tunnu koskaan loppuvan. Voimme näköjään aina luottaa ylistettyyn japanilaiseen kehittäjä julkaisee uuden AAA-nimikkeen joka vuosi, ja vuonna 2023 se tulee Armored Corps 6 Fires of Rubicon, joka on paluu pitkään lepotilassa olleeseen sarjaan. Tämä jatko-osa laittaa pelaajat hyvin muokattaviin mechoihin, ennen kuin heidät päästetään maailmaan kohtaamaan vastustajia."

"valtava ja ylivoimainen vastustaja, joka tarjoaa haastavan kokemuksen, jota olemme tottuneet odottamaan...
studiolta. Katsotaan, kuinka pitkälle he pystyvät lentämään lainatuilla siivillä.
Joten samalla kun se debytoi lopulta PlayStationilla ja Xboxilla, Sabotage Studiosin Sea of Stars saapuu ensin PC:lle ja Switchille. Tarjolla on tarinarikas seikkailun, joka vie pelaajat mukaansa tempaavalle matkalle fantasiamaailman läpi, tämä pikselimäinen avaa oven tutkimusretkelle, vuoropohjaiselle taistelulle ja jopa koko joukolle muita pelimuotoja."

"aktiviteetteja, kuten kalastusta, ruoanlaittoa, purjehdusta ja paljon muuta.
Elokuu on todella täynnä tarinapainotteisia seikkailupelejä, joten on vain oikein, että yksi Quantic Dreamin julkaisema nimike liittyy myös tähän joukkoon. Parallel Studiosin Under the Waves on peli, joka on pyörii ammattisukeltaja Stanin ympärillä, kun hän kamppailee selvitäkseen elämänsä mullistavasta menetyksestä kaikki samalla kun hän asuu syvällä meressä teknofuturistisessa Pohjanmeren sukellusaluksessa. Exploring surun ja menetyksen tunteita ja yhdistämällä ne vaikuttaviin vedenalaisiin näkymiin, Under the Waves esittää kysymyksen siitä, pääseekö Stan koskaan takaisin maalle."

"Oletko siellä?
Joten Kuukauden tarinapainotteisten seikkailupelien kruunaa KOOP:n Goodbye Volcano High.
Tämä elokuvamainen tarina pyörii ryhmän antropomorfisten olentojen ympärillä, jotka joutuvat kohtaamaan haasteena on selviytyä lukion päättymisestä ja jatkaa elämäänsä. Tämä tarinassa on kyse aikakauden päättymisestä, ja tämä peli pyrkii tutkimaan tätä käsitettä."

"laulun ja tunteisiin vetoavan dialogin ja esitysten avulla.
Ja siinä se on! Toinen kuukausi kirjoissa? Nähdäksesi mitä hyvin jännittävä syyskuu tuo tullessaan pelaajille on luvassa, palaa elokuun lopussa seuraavaan jaksoon, jossa käsitellään pelejä, joita kannattaa etsiä."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää