Suomi
Gamereactor
Videos
Gran Turismo 7
HQ

Racing Dreams: The sense of speed is superb in GT7

Racing Dreams: The sense of speed is superb in GT7

Audio transcriptions

"Hei kaikki ja tervetuloa takaisin Racing Dreamsiin täällä Gamereactorissa. Nimeni on Petter Hergevall ja emme ole tänään palanneet takaisin Full Motion 6 DUF rigiin emmekä ACC:hen tai Automobilista 2 tai Dirt Rally 2.0, kuten näette. Olen, kuten esiteltiin viime viikolla GRTV Racingissa."

"Dreams-klippi täällä Gamereactorissa, olemme minirigissä, uudessa konsoliajorigissä, joka on joka on rakennettu pääasiassa PlayStation VR 2:n VR-ajamista varten. Ja tämä on Gran Turismo 7 PlayStation 5:llä.
ja käytämme Placey Trophy Logitech Special Edition -laitteistoa, Lite 3 -televisiojalustaa, joka on peräisin Next Level Racing, LG B3 OLED 65-tuumainen 65-tuumainen ja Logitech G Pro suoravetoinen pyöräteline ja G Pro Logitechin polkimet. Joten se on super hieno setup sanoisin, kaikki sopii täydellisesti yhteen Tietenkin tämä pyörä ja polkimet ovat suuressa määrin on täydellisesti kalibroitu ulos laatikosta..."

"PlayStation 5 konsolin kilpaurheiluun sanoisin. Valitse vain formaatti kun käynnistät sen, PC tai PlayStation 5, ja voit selvästi aistia, että Logitech on ollut tuunannut sitä Gran Turismo 7:stä ja Gran Turismo Sportista. Ja tietenkin myös ratti ja polkimet...
sopii täydellisesti yhteen Placey Trophy Logitech Special Editionin kanssa, koska niin pitääkin."

"Ja olen nyt pois radalta, olen Neubergering Nordschleifellä Saksassa, Kuten näette. Minulla ei mene kovin hyvin, mutta olen GT3 GTWC Audi R8:ssa, joka on GT3-luokassa.
Luokassa ei ole väliä, onko se iRacing, Automobilista 2 tai Assetto Corsa...
Competizione tai Gran Turismo 7. Se on yksi kaikkien aikojen suosikkini GT3-autoista. Minusta se on eloisa ja ja voimakas ja nopea, ja siinä on hyvä tuntuma, eikä se tunnu niin raskaalta kuin se todellisuudessa on."

"Mutta silti se on istutettu ja ennakoitavissa, eikä se ole hullun lailla yliohjautuva mutkasta ulos tultaessa.
kuten Porsche RSR:llä tai, ja nyt olen taas kerran poissa radalta, tai AMG GTR Black Seriesillä.
Mutta sanoisin, että koska en ole ajanut GT7:llä tällä minikoneella pitkään aikaan enempää kuin pari tuntia, koska saimme sen rakentamisen valmiiksi vasta pari viikkoa sitten, ja täällä Gamereactorilla on ollut niin paljon kesän esittelyjä ja kaikkea, mutta..."

"Sanoisin, että Gran Turismo 7:n ajamisen tärkein anti on mielestäni se.
tällaisessa simulaattorimaisessa asetelmassa on se, että Polyphony Digital on onnistunut luomaan nopeuden tunteen...
paremmin kuin mikään muu sim racing, tai tämä on enemmänkin semi-sim, mutta silti se tunne nopeus on parempi kuin missään muussa GT-ajopelissä mitä löytyy. Jos vertaa sitä Automobilista tai R-Factoriin, RaceRoomiin, iRacingiin, Assetto Corsa Competizioneen, niin ei vain ole mitään noista peleistä, jotka edes lähellekään välittäisivät nopeuden tunnetta, sitä kuinka kovaa oikeasti ajetaan minuun kuljettajana, kuten Gran Turismo 7. Aina voi aistia sen, että ajetaan niin kuin 250 kilometriä tunnissa Nordschleifen salmia pitkin, ja sitä ei vain voi tehdä monessa muussa muista mainitsemistani peleistä, erityisesti iRacingista, joka on mielestäni minulle ehkäpä huonoin vauhdin tuntu kaikissa kaikkien aikojen sim racing -peleissä, ja ihmiset palaavat aina luokseni, ja ymmärrän sen logiikan, ihmiset palaavat aina luokseni ja sanovat, että, no, se on Näkökenttä, käytät väärää näkökenttää, jos et saa riittävästi nopeuden tuntemusta. Ei pidä paikkaansa, koska käyttämällä täsmälleen samaa nopeutta näkökenttälaskurilla, tai vain manuaalisesti toteuttamalla tai säätämällä näkökenttää missä tahansa noista peleistä, joista äsken jankutin, jotta se näyttäisi täsmälleen samalta kuin Gran Turismo 7 tässä näyttää. Autossa istuminen ja tavallaan oikea määrä laajakulmaista katselukulmaa tässä pelissä, kuten minulla on Automobilistassa, tai ACC, tai iRacing, tai mikä se peli onkaan, tämä peli tuntuu silti paljon nopeammalta, eikä se tule kameran tärinästä, tai liikesumusta, tai muusta sellaisesta, vaikka tietysti se auttaa."

"jossain määrin, mutta olen sammuttanut paljon asioita tässä pelissä, sammutan paljon pelejä, paljon sellaisissa peleissä kuin iRacing, R-Factor 2, Raceroom, Automobilista 2 jne. jne. Se on vain, mielestäni se on...
vain jäljestys tässä pelissä on nopeampi, vaikka tämän auton todelliset kierrosajat ovatkin Nordschleife on tasoissa, ainakin kun ajan sitä, teen tässä pelissä suunnilleen samat ajat kuin tässä pelissä esimerkiksi Automobilista 2:ssa samalla autolla, mutta tämä tuntuu silti paljon nopeammalta. Ne vain välittävät nopeutta nopeammin, paremmalla tavalla, ja arvostan sitä. Arvostan sitä todella, koska Se on yksi suurimmista ongelmistani simulaattorityyppiä kohtaan, vaikka, kuten sanottu, tämä ei simuloi..."

"todellista GT3-kilpailua samassa mielessä kuin esimerkiksi ACC. En huijaa ketään, en varsinkaan itseäni, sinulla on paljon vähemmän kommunikaatiota siitä, mitä renkaissa tapahtuu, ja keskikohdan Gran Turismo 7:n voimapalautteen ydin on vain paljon, paljon jäljessä monista muista hardcore-simulaattoripeleistä, mutta se ei silti ole huono, eikä kovin kaukana, ja mielestäni se on Gran Turismo 7:n fysiikkapäivitys viisi, kuusi viikkoa sitten teki paljon. Luulen, että heillä on paljon työtä tehtävänä, mutta uskon, että he voivat lopulta päästä perille, koska he lähestyvät kohti joihinkin noista nimikkeistä, ja se on hieno peli. Siinä on valtava määrä sisältöä, jos olet etsit GT-autoja, kilpa-autoja ja erityisesti erittäin hyvin rakennettuja, laserilla skannattuja ratoja..."

"ympäri maailmaa. Täällä on vain valtavasti sisältöä ja todella hyvää kilpa-ajoa, joten...
Joo, ja minulta kiitos kun katsoitte, nähdään taas ensi viikolla!"

Gameplayt

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää