Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - August 2023

Screen Time - August 2023

Audio transcriptions

"Kesä on jo loppumassa, mutta kun vielä on ainakin kuukausi auringonpaistetta jäljellä ja lämmöstä voi nauttia, elokuva- ja TV-tuotantoyhtiöt tekevät kaikkensa, jotta saada teidät takaisin sisälle katsomaan uusimpia ja jännittävimpiä elokuvia ja sarjoja."

"Elokuussa 2023 elokuvateattereihin on tulossa todella jännittäviä elokuvia.
ja lisäksi muutamia lupaavia ohjelmia striimaajissa.
Jotta saamme esimakua tulevasta, sukelletaanpa Screen Timen uusimpaan jaksoon.
Mutta ennen sitä, nopea muistutus jälleen kerran, että olemme perustaneet valintamme Yhdistyneen kuningaskunnan julkaisukalenteriin, joten tarkista tarkat listat, päivämäärät ja kellonajat paikallisesti."

"Siitä lähtien, kun Spider-Verse näytti määrittelevän uudelleen, mitä animaatioelokuva voisi olla, olemme nähneet tuotantoyhtiöt luovia tyyleissään, ja uusin elokuva joka ostaa tähän mukaan on Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem.
Tämä leffa tuo mukanaan uskomattoman kasan näyttelijöitä ja näyttää kertovan tarinan nuoremmasta versiosta Kilpikonnaveljeksistä, kun heidän tehtävänään on pelastaa New York City laumalta - mutanttihirviöiltä."

"Jason Statham on palannut ja näyttää suuntaavan syvälle aaltojen alle kohtaamaan lisää hirviöhaita.
Tässä The Megin jatko-osassa, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Meg 2 The Trench, ihmiskunta joutuu kohtaamaan joukon haihampaita.
jättiläismäisiä haita ja muita merieläimiä, jotka kaikki seuraavat tutkimushanketta - Mariana-haudasta, joka meni pahasti pieleen."

"Sanomattakin on selvää, että jos tykkäät katsoa Stathamin taistelevan jättiläismäisiä valkonaamoja vastaan, tämä elokuva näyttää...
tarjota sitä ja vähän enemmänkin.
Se on vähän yksisarvinen nykyään, mutta kyllä, Haunted Mansion on uusi elokuvallinen Disney IP."

"Tämä elokuva on valkokangassovitus kuuluisasta huvipuiston vetonaulasta, ja se näkee vaikuttava näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Rosario Dawson, Owen Wilson ja Jamie Lee Curtis, Winona Ryder, Danny DeVito, Lakeith Stanfield ja monet muut, jotka kaikki esittävät aaveiden metsästäjiä ja...
kummituksia, jotka taistelevat karmivan kartanon hallinnasta."

"Oletko koskaan miettinyt, miten Dracula onnistui pääsemään Karpaatista Lontooseen asti?
The Last Voyage of the Demeter on kauhuelokuva, joka pyrkii sovittamaan yksittäisen luvun Bram Stokerin kuuluisasta romaanista, sillä se kertoo kauhistuttavan tarinan siitä, mitä aluksen miehistö Demeter-kuunari joutui kohtaamaan matkallaan erään epäkuolleen vampyyrin ollessa aluksella."

"Netflixin kuukauden suuressa elokuvassa Gal Gadot näyttelee varjotiedustelun jäsentä joka saa tehtäväkseen estää hakkeria varastamasta tappavaa ja korvaamatonta asetta.
Out of stone on tämä erittäin suuren budjetin toimintaelokuva, jossa nähdään myös Jamie Dornan ja Matthias Schweighofer pääosissa Wonder Woman -tähden rinnalla."

"Sony jatkaa pyrkimyksiään tuoda suuret franchising-sarjansa valkokankaalle tänä vuonna Polyphony Digitalin Gran Turismo saa elokuvasovituskäsittelyn.
Tässä tarinassa nuori sim-kilpa-ajaja nousee isoon liigaan kaikki hänen avullaan.
David Harbourin esittämän valmentajan avulla."

"Orlando Bloomin näyttelemässä elokuvassa on kyse pelimiehestä kilpaurheilijaksi siirtymisestä.
DC:n murheista huolimatta elokuussa nähdään jälleen yksi valkokangassovitus elokuvasta sarjakuvauniversumista.
Blue Beta näyttää, mitä tapahtuu, kun muukalaisjäänne valitsee teini-ikäisen isännäkseen jolloin hän saa käyttöönsä voimakkaan haarniskan."

"Cobra Kain Giolo Marduenan johtaessa näyttelijäkaartia, tämä elokuva on yksi niistä DC Extended Universen viimeisiin elokuviin, ennen kuin se avaa tien DC-universumin James Gunnin muodostama.
Will Ferrell, Jamie Foxx, Sofia Vergara, Isla Fisher ja monet muut kuuluisat tähdet lainaavat äänensä kostonhimoisille kulkukoirille, tarvitseeko sanoa enempää?
Strays on elokuva, joka tutkii, kuinka joukko koiria etsii kostoa julmalle omistajalleen..."

"joka päätti hylätä rakastavan koirakaverinsa.
Toinen kahdesta tv-sarjasta, joita korostamme tässä Screen Time -jaksossa, Disney Plusin Ahsoka-ohjelmassa fanit palaavat kaukana, kaukana olevaan galaksiin seikkailemaan jossa Rosario Dawson näyttelee kuuluisaa entistä jediritaria ja Anakin Skywalkerin padawania, Hän yrittää suojella vaarassa olevia ihmisiä imperiumin kaatumisen jälkeen ja paljastaa samalla uuden häijyn juonen, jonka tarkoituksena on tasoittaa tietä uudelle galaktiselle järjestykselle."

"Vaikka kaikesta tuntuu nykyään olevan elävä valkokangassovitus, uskomattoman kuuluisa ja pitkään jatkunut anime, One Piece, on vasta liittymässä tähän joukkoon.
Sarjan ensimmäinen kausi näyttää aloittavan Monkey D. Luffyn matkat, Nami, Zoro ja muu merirosvomiehistö, kun he tutkivat loputtoman fantastista maailmaa."

"valtameriä toivoen löytävänsä lopullisen aarteen, jonka avulla heidät nimitetään merirosvokuninkaaksi.
Vaikka elokuussa on paljon katsottavaa, jos mietit, mitä syyskuussa on luvassa elokuva- ja tv-faneille, voit liittyä seuraamme kuukauden kuluttua ja tutkia juuri sitä."

Ennakot

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää