Suomi
Gamereactor
Videos
Saltsea Chronicles
HQ

Die Gute Fabrik kertoo, miksi Saltsea Chronicles on seuraava indie-tarinavetoinen seikkailusi katsottavaksi

Mutazionen jälkeen Die Gute Fabrikin seuraava seikkailu on lähdössä matkaan, ja tässä haastattelussa apulaistarinan johtaja Sharna Jackson kertoo meille lisää sen hahmoista, värikkäästä taidetyylistä, omituisesta huumorista tai siihen upotetusta korttipelistä.

Audio transcriptions

"Okei, olemme Play Days of Summer Game Fest 2023 -tapahtumassa ja katsomme ensimmäinen peli, jonka näemme tänään, on Saltsea Chronicles. Saamme hieman ja tämä on, jos olen oikeassa, keskustelunomainen point-and-click -peli."

"seikkailu täynnä tekstiä, värikkäitä hahmoja, todella hienoa taidetta ja kissoja.
Niin, ja kissoja. Kyllä, Saltsea Chronicles on seikkailupeli, se perustuu elokuvaan tulvittuun maailmaan 500 vuotta tulvan jälkeen, ja miehistö etsii kadonneita miehiään.
kapteeniaan ja etsintä vie heidät monien saarten halki eri puolille maailmaa."

"Saltsean saaristoon. Joten kyllä, on tekstiä, on paljon erilaisia...
tekstiä, on kaunista grafiikkaa lastenlehtien tyyliin.
kuvakirjojen ja lukugrafiikan tyyliin, siinä on ihana ääniraita ja myös kortti...
jonka nimi on Spoils, ja siinä on erilaisia sääntöjä eri puolilla eri saarilla. Saltsea-maailmassa on paljon tekemistä. Paljon tekemistä hyvin eri tavoin, koska sen vähän mitä olen pelannut, olen voinut valita - eri hahmojen välillä ja sitten pystyin valitsemaan eri dialogien välillä vaihtoehtoja ja sitten kaikki tavallaan vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu ja miten hahmot suhtautuvat toisiinsa, eikö? Joo, aivan oikein. Joten kyllä."

"jokaisella saarella valitset, kenen kanssa haluat mennä, voit valita, - hahmoja tai antaa heidän mennä tietyille saarille ja meillä on tämä todella siisti haarautuva turvallinen järjestelmä. Esimerkissä pelasit tasoa neljä, mutta se on vain yksi versio tasosta neljä, pelissämme on kolme tasoa neljä..."

"ja voit palata tekemääsi valintaan ja ottaa sitten hieman erilaisen polkua, jos haluat. Niin, joten kaikki valinnat, joita teet Saltseassa, - Chroniclesilla on seurauksia. Ja mitä voit kertoa minulle sen sävystä, - tarinasta, huumorista? Löysin joitakin todella hauskoja anekdootteja ja dialogivalintoja - ja tavallaan määrittelet hahmot näiden ympärille, eikö? Joo, joo. Joten sävy on lämmin, avoin ja ystävällinen, mutta ei pehmeä. Siinä on jonkin verran todellisia keskusteluja oikeudenmukaisuudesta ja siitä, millaista on elää..."

"maailmassa ilman poliisia ja miten huolehdimme toisistamme, miten löydämme - lohtua sellaisessa maailmassa? Mutta tiedättehän, kirjoittajien huone oli kollektiivinen. Se En kirjoittanut tarinaa vain minä, meitä oli jossain vaiheessa kuusi ja me - olimme eri maailmoista. Kirjoitan siis lastenkirjoja murhasta ja taiteesta - ja kollegani on runoilija ja toinen tulee teatterista ja joku on työskennellyt - televisiosarjojen parissa. Joten meillä kaikilla on eri näkökulmat tarinaan..."

"ja luulen, että se tekee siitä niin rikkaan. Okei, ja ottaen huomioon tämän taustan, minä kysyin sinulta aiemmin, että 10-vuotiaille lapsille, noin 10-vuotiaana on hyvä aloittaa tämän pelin pelaaminen?
Joo, tarkoitan että pelissä ei ole väkivaltaa, ei. Mutta luulen, että jos olet 10-vuotias voit...
saada hieman enemmän vivahteita, joita siinä on. Joten jos olet 10-vuotias, mielestäni pidät siitä. Ei lainkaan väkivaltaa? Olisin tarvinnut vähän väkivaltaa päästäkseni eroon tuosta linnusta. Nyrkkeilijästä pääsee eroon ilman väkivaltaa. Joo, ymmärrän."

"mitä tarkoitat. Joten katsojille, jotka eivät ehkä tiedä, miten ratkaiset arvoituksia.
tässä pelissä? Ja kaikki on kiinni keskusteluista ja valinnoistasi. Minä en...
tiedä, onko korttipeli myös osa palapelien ratkaisua vai miten se toimii?
Miten esim. tuosta linnusta pääsee eroon? Spoilerivaroitus. Eli siellä on lintu joka aiheuttaa tuhoa Los Gatosissa, ja sinun on savustettava se pois..."

"ja siihen tarvitaan yrttiä. Kuulostaa vähän hämärältä. Mutta sinun täytyy tehdä yrtti ja se pitää löytää keskustelemalla. Joten ei, ei ole mitään väkivaltaa. Mutta kyllä, kaikki on keskustelua ja korttipeli Spoils ei ole...
liittyy siihen. Se on erillinen juttu, joten sinulla on eri tapoja käyttää pelata pelin sisällä. Ja lopuksi, kerro meille hieman lisää itse taiteesta. Se on on tietenkin täynnä tekstiä, mutta sitä ympäröi todella hieno taide ja jopa tekstissä itsessään on eri kirjasintyylejä eri merkeille, joten - kuulet tavallaan heidän äänensä, eikö? Mitä voit sanoa taiteesta ja hahmojen taiteesta ja uskomattomasta ympäristötaiteesta? Jopa vaikka se on yksinkertaista, se on todella hyvää. Kiitos paljon. Joten taide oli kaikki teki toinen perustaja Neil Senekin yhdessä kollegansa Angus Dickin kanssa ja - Rosanna Wang ja se on uskomaton. Se on saanut inspiraationsa lasten kuvakirjoista ja tekniikka nimeltä risografi. Se näyttää siis kuvioidulta, näyttää paperilta ja..."

"koska saaret ovat niin erilaisia, kuten tiedätte, me olemme Cat Islandilla, mutta voitte - mennä saarelle, joka on ylösalaisin käännetty risteilyalus, ja siellä on niin paljon - erilaisia saaria. Ne kaikki näyttävät niin erilaisilta, mutta niillä kaikilla on omat...
tunnelma ja sävy. Olen todella iloinen, että huomasit sen ja että suunnittelun hahmot myös, koska sen eteen on tehty paljon työtä ja vaivaa."

"kaikkeen siihen, mutta erityisesti tuohon. Ja joo, koska se on paljon, se on paljon peli, jossa on paljon tekstiä, mietimme todella sen saavutettavuutta.
ja siksi se on eri tavalla sisennetty. Siinä on eri kieliä, kuten huomasitte. Mutta joo, me haluamme todella miettiä, okei, miten olemme aiot pelata tätä? Kuinka kauan aiot pelata sitä? Meillä on vähän lyhyttä tekstiä täällä, vähän pidempiä keskusteluja siellä ja sitten peli menee pilalle. Joten voit, olet aina tehdä jotain vähän erilaista. Ja pelaajille, jotka tulevat Mutazione, mitä he voivat odottaa? Jonkinlaisia viittauksia tai osia pelit ovat tyyliltään samanlaisia kuin Mutazione? Okei, no, taide on samankaltainen..."

"ja luova johtajamme Hannah rakastaa piilottaa polkupyöriä peliin. Joten saatat löytää pyörän tai kaksi pienenä muistutuksena Mutazionesta. Mutta Mutazionessa, se oli kuin saippuaooppera, pelattava saippuaooppera. Mutta Hannah ja toinen perustaja Doug Wilson miettivät, millaista olisi, jos voisit pelata useampaa kuin yhtä hahmoa ensemble castissa? Ja se on mitä Salt Sea Chronicles on. Ja milloin Salt Sea Chronicles on myynnissä?
Tulee myyntiin vuonna 2023. Eli se ilmestyy tänä vuonna. Ja millä alustoilla? PC:llä."

"Nintendo Switch ja PlayStation 5. Kiitos paljon ajastasi, Sharon. Kiitos paljon."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää