Suomi
Gamereactor
Videos
Peridot
HQ

Peridot on vasta kaksi kuukautta vanha, mutta Nianticin AI/AR-lemmikkisimistä on jo paljon opittavaa

Tuotantojohtaja Ziah Fogel (yhdessä Ami the Dotin kanssa) opastaa meidät läpi kaikki kehittyneet ominaisuudet, joita he esittelevät genressä omalla "nykyajan näkemyksellään Tamagotchista", mukaan lukien 3D-tila- ja esinetietoisuus, erilainen käyttäytyminen ja paljon muuta.

Audio transcriptions

"Olemme Nianticin tiloissa Summer Game Fest Play Days -tapahtumassa ja olemme täällä...
mukana ovat Ziah ja Ami, jotka kertovat meille hieman enemmän lemmikkieläinten tekoälyn ja AR-pohjaisten lemmikkieläinpelien kehityksestä."

"muutama vuosi sitten luulimme kaikki, että siitä tulisi jotain, mutta ne eivät koskaan mutta nyt kerrotte minulle uskomattomia asioita, joita voitte tehdä - lemmikkisi kanssa ja miten se tunnistaa ympäristön. Kiitos paljon liittymisestä meihin. Mitä voit kertoa meille Peridotista ja sen tähänastisesta elämänkuukaudesta?
Peridot on ensimmäinen lemmikkieläinsimulaatiopeli. Voit ajatella sitä tavallaan Tamagotchin nykyaikaisena versiona, ja päivästä toiseen - itse asiassa kasvatat näitä suloisia pieniä olentoja, joita kutsutaan Peridoteiksi tai pisteiksi, - ja voit hengailla niiden kanssa aivan kuten lemmikkisi kanssa..."

"paitsi että ne ovat digitaalisia, joten ne voivat tulla mukaasi kaikkialle maailmaan.
Niitä voi silittää, ruokkia, leikkiä niiden kanssa, noutaa, opettaa temppuja ja loppujen lopuksi sinun tavoitteesi hoitajana on kasvattaa ne vauvasta teini-ikäiseksi ja sitten...
aikuiseksi hoitamalla heitä. Okei, ja kuten olin sanomassa aikoinaan, AR-pelit olivat - vain havaitsivat pinnallisia, yksinkertaisia asioita, mutta nyt tämä pikku lemmikkieläin on todella fiksu ja ymmärtää paljon enemmän asioita, paljon enemmän..."

"tiloja ja jopa ruohoa ja mitä niillä voi tehdä? Joo, joten käyttämällä tätä Lightship ARDK Niantics -alustan avulla nämä peridootit - kykenevät ymmärtämään ympäröivää todellista ympäristöä, jotta ne voivat - ymmärtävät, missä on tiloja, joissa he voivat liikkua, he voivat mennä esineiden taakse, he voivat varmistaa, että he voivat varmistaa, että he pystyvät kävelemään."

"jonkin takana ja jäädä sen peittoon. He ymmärtävät myös reaalimaailman elementtejä joten ne ymmärtävät ruohoa, vettä, hiekkaa, multaa, ne ymmärtävät jopa ihmisiä ja koiria, TV:tä...
ne haistelevat kukkia, kun ne näkevät kukan, joten ne todella osaavat...
tehdä itsestään osan todellista ympäristöäsi. Ne tuntuvat niin todellisilta, että että ne todella tuntuvat olevan siellä. Ja ne ymmärtävät myös sohvaasi? Ne ymmärtävät, ne ymmärtävät sohvasi, kyllä ne ovat mitä tahansa loikoilevia, ne hyppäävät päälle sohvalle, käpertyvät palloksi ja ovat supersöpöjä ja menevät ottamaan pienen - nokosille sinne ylös. Ne eivät jätä karvoja, joten se on aika kätevää allergikoille."

"kaltaisilleni ihmisille. Juuri niin, juuri niin, ne eivät jätä karvoja, ne eivät jätä...
sotkua, ja toisin kuin teidän Tamagotchinne, ne eivät myöskään kuole.
Okei, joten niille, jotka ovat nyt kiinnostuneita pelaamaan Peridotia, millainen on pelin malli, sovellus, miten saat oman lemmikkisi ja miten se menee kaikki alkaa? Joo, joten voit ladata Peridotin nyt sovelluskaupoista ja sinun - ensimmäinen lemmikkisi valitaan kolmesta munasta ja kuoriudut ensimmäisestä Peridotista."

"ja siitä tulee ensimmäinen pikku lapsesi. Sitten sinun tehtäväsi on varmistaa, että...
hoidat sitä lemmikkiä niin, että siitä voi tulla teini-ikäinen ja sitten aikuinen.
Sinä aikana voit leikkiä sen kanssa, noutaa sitä, opettaa sille uusia asioita.
temppuja. Lempitemppuni on booty shake, joka on super super söpö, mutta nämä olennot ovat oikeasti osa maailmaasi ja ne tutkivat kanssasi."

"Nyt pelaajat, jotka pääsevät todella syvälle peliin ja haluavat jatkaa, he voivat tehdä niin hautomalla uusia sukupolvia näistä Peridoteista, koska jokainen Peridootti on sataprosenttisesti ainutlaatuinen. Niillä kaikilla on yksilöllinen DNA-koodi, ja on olemassa - maailmassa on yhtä monta erilaista peridoottia kuin on tähtiä maailmassa maailmankaikkeudessa. Joten osa pelin strategiaa on yrittää löytää näitä..."

"mielenkiintoisia piirteitä maailmasta, ja se onnistuu löytämällä muita pitäjiä, jotka - voit sanoa, että peridoottisi on todella söpö ja siisti ja ehkäpä meidän Peridotista pitäisi kuoriutua uusi sukupolvi, jotta näemme, mitä se uusi vauva ja - tuo seuraava ainutlaatuinen Peridot-sukupolvi on. Onko siis olemassa jonkinlaista kävelyä ominaisuus integroitu peliin vai onko se vain tekoälyä ja AR:ta, kuten juuri mainitsimme vai..."

"Nianticin ollessa sinä myös, kuten juuri sanoit, ehkä kävelet ympäriinsä ja sinä olet saat hälytyksen tai ilmoituksen siitä, että joku silitti Peridotiaan.
ympäri. Aivan niin, joten yritämme varmistaa, että ihmiset...
tutkimassa koko ajan, löytämässä uusia paikkoja ja tietysti kävelemässä ja..."

"kuntoilua. Peridotillanne on siis erilaisia haluja, joita se haluaa...
toteuttaa, ja sinun tehtäväsi hoitajana on auttaa sitä täyttämään nuo toiveet. Joten ne voivat olla asioita, kuten että se haluaa ruokaa, mutta se voi olla myös se, että se haluaa mennä kävelylle tai että se haluaa käydä tietyssä paikassa."

"kiinnostavaan kohteeseen tai mitä kutsumme pelissä elinympäristöiksi. Elinympäristöt ovat missä aikuiset peridotit hengailevat. Joten kun tiedät, että siellä on aikuisia, he tavallaan - hengailevat näissä paikoissa, ja siellä voi tavata uusia peridootteja, tavata - pitäjiä ja mahdollisesti myös uusia sukupolvia. Joten kyllä se on hyvin tärkeää, että peridotit pääsevät ulos ja liikkuvat, ja ne todella - tavallaan vetävät mukaansa. Itse asiassa joskus kun ne näkevät ruudun, ne..."

"että ehkä on aika mennä ulos kävelylle, liikaa ruutuja...
aika. Okei, ja Nianticin pelit, joita meillä on Monster Hunterin, Pokemonin ja Pikminin ympärillä, ovat...
jotka perustuvat videopeleihin tai muunlaisiin sarjoihin. Entä Peridot? En tiedä.
onko se teidän oma luomuksenne vai perustuuko se johonkin muuhun..."

"franchising, josta en tiennyt. Joo ei Peridot on meidän oma IP. Se on ja se kehitettiin talon sisällä perustuen vain rakkauteemme - näihin söpöihin pikku otuksiin. Ne suunniteltiin talon sisällä ja oikeastaan vain - keino saada ihmiset ulos liikkumaan ja tutkimaan, mutta myös..."

"esittelemällä kaikkea sitä upeaa teknologiaa, jota voimme hyödyntää lemmikkien - tuntemaan, että ne ovat osa todellista maailmaasi. Ja mikä on liiketoimintamalli Peridotista tehdään liiketoimintaa, koska tietysti...
se on ilmaiseksi ladattava sovellus, ja voit aloittaa kuten juuri selitit."

"leikkimään lemmikkisi kanssa, mutta millainen on liiketoimintamalli sen takana? Joo, se on Aivan, se on ilmainen peli, voit ladata sen ja aloittaa pelaamisen ja...
Tapa, jolla me ansaitsemme rahaa pelissä on hautomosilmukka on jotain, jota me - pidämme pelin premium-ominaisuutena, joten sinulla voi olla yksi Peridot- ja yksi leikkiä niillä niin paljon kuin haluat mutta kun haluat hautoa uusia sukupolvia ja auttaa monipuolistamaan tuota osaa silmukasta siinä on rahan ansaitseminen, mutta - on myös paljon mahdollisuuksia ihmisille ostaa asioita, joita auttaa heidän Peridot kasvamaan nopeammin tai söpöä kosmetiikkaa tai tavaroita pukeutumiseen Peridotissa kyllä tuollaisia asioita myös. Hyvä on ja lopuksi kuten sanoimme peli on vasta kuukauden vanha, joten millaista palautetta miten näette yhteisön reagoivan siihen, onko jotain mitä he haluavat sinun tekevän."

"ottaa käyttöön tulevaisuudessa vai? Joo ei, on kulunut kuukausi ja tähän mennessä...
olemme saaneet palautetta, että olennot ovat super super söpöjä...
Lisätty todellisuus on erittäin hyvä, ja on ollut todella siistiä nähdä...
pitäjien yhteisö alkaa muodostua ja he kehittävät näitä yhteisöjä - ja yrittävät erityisesti, miten kuoriutua ja saada uusia sukupolvia pisteitä joitakin saamamme palaute on, että ihmiset haluavat enemmän tekemistä."

"pisteillään oikealla he haluavat pystyä hoitamaan ja saada enemmän tekemistä tehdä, ja niinpä se on se, mitä työskentelemme seuraavaksi yritän vastata tähän palautteeseen.
Joo. Selvä, ja onko se liian vaativa laitteiston kannalta mobiili?
laite, jonka tarvitset, jotta AR-teknologia toimisi hienosti? Kyllä, niin että se on high-end laite peli koska kehittynyt lisätyn todellisuuden se toimii..."

"iPhone 8 ja ylempänä ja ja ja ja melko korkea ja melko high-end Android-laitteissa myös, mutta yritämme varmistaa, että se on pelattavissa mahdollisimman monella mahdollisimman monelle, joten pyrimme jatkuvasti optimoimaan kaikkia näitä laitteita.
ominaisuuksia, mutta kyllä, se on jotain, jota me ehdottomasti hyödynnämme kaikki..."

"kaikki laitteessasi olevat voimavarat. Fantastista nyt tiedät miten aloittaa silitellä omaa pistettäsi kiitos paljon ajastasi."

Summer Events

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Joker: Folie A Deux - Official Trailer

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Arcane - Season 2: Stealth Mission Clip

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Beetlejuice Beetlejuice - Official Trailer #2

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

lisää

Trailerit

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Fatal Fury: City of the Wolves - Kevin Rian

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Tekken World Tour 2024 Finals - Trailer

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Welcome to Honor of Kings

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Honor of Kings - Launch Date Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Tekken 8 x Nike - First Look Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Street Fighter 6 - Terry Teaser Trailer

Guilty Gear: Strive - Season 4 Teaser Trailer

Guilty Gear: Strive - Season 4 Teaser Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

Tekken 8 - Heihachi Mishima Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

MultiVersus - Samurai Jack Gameplay Trailer

lisää

Tapahtumat

lisää