Suomi
Gamereactor
Videos
HQ

Talking about all things FPS with John Romero at Gamelab Tenerife

Talking about all things FPS with John Romero at Gamelab Tenerife

Audio transcriptions

"Olemme Gamelabissa Teneriffalla tässä kesäisessä taustassa ja on todella mukava tavata teidät John, ja monet asiat ovat muuttuneet sekä maailmassa että videopeleissä sitten viime vuoden.
kun puhuimme, joka oli vuonna 2019, jos olen oikeassa."

"Keskitytään siis ampujiin.
Miten mielestäsi genre on muuttunut ja nyt meillä on pieniä todella nopeita indie-räiskintöjä pelejä ja sitten perinteisiä realistisia sotapelejä, joten miltä sinusta tuntuisi itse genrestä?
Pidän todella siitä, että genre on niin monipuolinen sen suhteen, millaisia räiskintäpelejä voimme nykyään pelata."

"Indie-pelit ovat todella hienoja tiedättehän minä olen pelannut Turbo Overkilliä, Ultra Kill, Dusk, paljon todella hienoja juttuja indie-yhtiöiltä ja sitten...
Apex Legends ja Ghost Recons, Wildlands ja Breakpoint...
ja kyllä siellä on paljon todella isoja pelejä, pieniä indie-pelejä ja ne vain menevät kaikkiin eri suuntiin."

"On sotilassimulaattoreita, on taktisia räiskintäpelejä, on sankariräiskintäpelejä kuten Overwatch, on Battle Royale kuin hullu, Player Unknown, Battlegrounds.
Tapasin Brendan Greenin täällä messuilla, mutta se on ihan joka paikassa, kuten kaikki mitä Tiedäthän, joten se on ollut se on se on rakastan sitä, että on niin paljon valinnanvaraa millainen ampuja olet haluat pelata tänään."

"Tapa, jolla pelit suunniteltiin, jossa oli näitä ikään kuin pääsiäismunia, joita emme enää näe...
nykyaikaisissa peleissä, joten tämän kirkon kanssa, jonka juuri mainitsimme räiskintäpeleissä.
voimmeko odottaa, että voimme odottaa paluuta niihin pieniin nyökkäyksiin ja pieniin...
Tiedäthän, kuten hyvin klassiseen tyyliin salaisuuksia, salaisia huoneita jne."

"Joo, se on niinku 90-luvun estetiikkaa ja se on jotain mitä monet nämä indie-pelit tekevät niin myös.
He lisäävät salaisuuksia ja pääsiäismunia ja muuta kuten ennen vanhaan.
Se on todella hauskaa pelaajat rakastavat tutkia ja he rakastavat löytää asioita tiedätkö."

"Muuta kuin Doomia, jota kuten sanoit pelaat Doomia säännöllisesti ja voitat lähes kaikki...
perse?
Joo monet ihmiset joo joo joo.
Muuta kuin tuo yksi mikä muu ampuja nautit tai voisitko kokeilla jotakin erilaista?
Jestas olen pelannut paljon Borderlands 3:sta pidän todella Borderlands 3:sta se on hauska ja siinä on paljon hienoja juttuja."

"Tuohon peliin käytän varmaan eniten aikaa juuri nyt.
Se on mielenkiintoinen, koska se on myös roolipeli ja siinä on jonkinlainen kerronta ja pisteitä hattuja ja kyllä, paljon hienoja juttuja.
Kun tapasimme, oli vuosi 2019 ja olitte julkaisemassa Empire of Siniä, joka on peli, jota Rakastin sitä henkilökohtaisesti ja sitten se sai laajennuksia ja moditukea, josta tiedätte paljon."

"modit ja se pääsi myös Game Passiin, joten mitä mieltä olet projektista, kun katsot taaksepäin...
sitä ja näitä lisäyksiä, joita se sai, miten se palveli yhteisöä?
No se oli hyvin erilainen peli se oli yksi asia Empire of Sin, joka teki siitä erottuvan, se on 1920-luvun gangsteripeli, joka on strategiapeli."

"ja se on vuoropohjainen kuten XCOM 2 joten ihmiset todella pitivät siitä kun se ilmestyi ja julkaisimme päivityksiä niin nopeasti kuin pystyimme koko sen ajan, kun me vain...
päivitimme sitä jatkuvasti ja sitten toimitimme DLC:n käytännössä vuosi sitten ensimmäisen DLC:n, joka oli Siinä oli paljon todella hienoa sisältöä ja bugikorjauksia ja kaikkea, mutta kyllä, luulen, että..."

"ihmiset tykkäsivät todella työskennellä pelin parissa ja se oli hyvin erilainen genrestä suurstrategian genreen ja se ei ollut kuin muut pelit tiedätkö se on yksi niistä tehdä jotain, joka ei ole vain kopio jonkun toisen pelistä.
Se on osa genreä, joka on kehittynyt jo vuosia ja erottuu muista."

"hyvin erilaisena nimenä ja se on siisti, se on hardcore, hieno...
taistelu tiedätte paljon dialogia paljon VO se on tiedätte kuulostaa hyvältä paljon ihmisiä ovat aggressiivisia toisiaan kohtaan kyllä se ajaa sinua tekemään sitä kyllä hyvä niin miten on?
elämä Romero Gamesilla nyt tietysti sinun piti palkata joitakin kykyjä sitä peliä varten ja nyt sitten Sanoit että laajennat ja muutat uuteen tilaan. Miten Brenda pärjää?
myös hänen ideoineen ja suunitelmineen ja miten kaikki sujuu hienosti. Kyllä me olemme."

"Kehitämme peliä tai kasvatamme tiimiä. Olemme muuttamassa yhdestä isosta toimistosta.
isompaan toimistoon ja työskentelimme todella hienon kehityskumppanin kanssa, joka ymmärtää pelejä erittäin hyvin, joten siellä on paljon todella hyvää työtä...
meidän ja julkaisijan välillä meillä on ollut todella hauskaa työskennellä yhdessä, joten se on..."

"Se on mennyt todella hyvin. Olen pystynyt palkkaamaan toimitusjohtajan...
suuren osan työstä, jota olen tehnyt, jotta voin keskittyä pelin ohjaukseen ja...
ja saamme vihdoinkin suurimman osan senioreistamme joukkueeseen, jotta voimme aloittaa palkkaamaan keskitason ja junioreiden lahjakkuuksia, jotta voimme alkaa tehdä tästä..."

"peliä suuremmaksi ja tämä perustuu edelleen Irlantiin, eikö niin, kyllä, kyllä, peli perustuu Irlantiin...
olemme Galwayssä joka on kyllä olemme Irlannin länsirannikolla monet ihmiset useimmat tiimistä on kotoisin Galwaysta tai Irlannista, mutta meillä on myös ihmisiä, jotka ovat kaukana Tiedäthän Britanniasta ja niin edelleen, joten noin kuukauden päästä omaelämäkertasi on tulossa - joten mitä voit kertoa siitä kirjasta ja fanit ja katsojat voitte tiedätte odottaa sen julkaisua tammikuussa jos olen oikeassa se on itse asiassa siirretty tammikuulle Heinäkuussa. Hyvä on. Se on uutinen minulle. Kiitos. Se on uusi uutinen, mutta kyllä sitä on siirretty..."

"sitä on siirretty eteenpäin ja se on erilainen kuin Masters of Doom...
koska Masters of Doomin kirjoitti joku riippumaton kirjailija ja hän haastatteli - monia eri ihmisiä sitä varten ja tämä on hyvin erilainen kuin kirja, joka on - kuin omaelämäkerta, jossa kirjoitat omasta elämästäsi ja asioista, jotka ovat tapahtuneet."

"ja ajatuksistasi ja niinku se on ihan erilaista, mutta se kertoo siitä kun synnyin Tiedäthän niinku Masters of Doom alkaa kun olin 12 ja tapahtui paljon asioita ennen kuin olin 12-vuotias. 12 oli 11, kun sain ensimmäisen kerran tietokoneen, mutta sitä ennen...
on niinku miten miten miten miten kasvoin ja missä kasvoin niin siinä kaikki..."

"ja se ulottuu aina tähän päivään asti Masters of Doom ulottuu vuoteen 2005 asti joten siinä on paljon enemmän tietoa siitä mitä olen tehnyt sen jälkeen kun Daikatana tiedätte mitä olen tehnyt sen jälkeen aina ampujan tekemiseen asti.
juuri nyt innolla odotan sitä heinäkuussa heinäkuussa innolla odotan sen lukemista joten kiitos paljon ajastasi jälleen kerran John ja niin mukava nähdä sinua kyllä kiitos samoin"

Gamelab

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää