Suomi
Gamereactor
uutiset
Ratchet & Clank: Rift Apart

Video todistaa, että Ratchet & Clank: Rift Apart hädin tuskin toimii Playstation 4:llä

PC-pelaajat voivat nauttia entisestä PS5-yksinoikeudesta uudemmalla kiintolevyllä, mutta nyt tiedämme, miksi peli ei ole Playstation 4:n kokoelmissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama viikko sen jälkeen, kun Ratchet & Clank: Rift Apart julkaistiin Playstation 5:llä, jotkut väittivät Insomniacin valehdelleen, kun kehittäjät sanoivat, että peli ei pystyisi toimimaan Playstation 4:llä ilman perustavanlaatuisia muutoksia esitykseen ja pelattavuuteen. Polttoainetta viskattiin lisää tuleen, kun saimme tietää, että PC-versio ei vaadi SSD:tä, joten lyön vetoa, että Playstation Studiosin ihmiset ovat nyt huokaisseet helpotuksesta.

Digital Foundry on julkaissut ensivaikutelmavideon Ratchet & Clank: Rift Apartin PC-versiosta, joka julkaistiin tänään. Se on paljon parempi kuin mitä The Last of Us: Part 1 alun perin toi markkinoille, sillä julkaisu kaipasi nipun korjauksia päivitysten kautta. Videossa verrataan tiettyjä jaksoja pelistä kahdella eri tietokoneella ja Playstation 5:llä, mutta John Linneman on myös julkaissut videon, joka näyttää, mitä tapahtui, kun Richard Leadbetter yritti ajaa Rift Apartia Playstation 4 -kiintolevyllä, joka ylitti nipin napin vähimmäisvaatimukset.

Katso alla olevasta videosta, kuinka paljon Sonyn edellisen sukupolven konsoli "vihaa" portaaleja.

Joten siinä kaivattu tieto on. Insomniac ei todellakaan valehdellut sanoessaan, että Ratchet & Clank: Rift Apart ei pyörisi Playstation 4:llä.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä