Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Venäjän puolia pitävä symboli poistettiin Overwatchissa Zaryalta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard käynnisti hiljan Overwatchin tapahtuman Anniversary Remix, joka lisää linjoille niin uutta kuin vanhaakin sisältöä. Lue lisää täältä. Mukaan livahti sellaistakin, jota ei ehkä olisi pitänyt. Redditissä moinen ei jäänyt huomaamatta.

Venäläinen hahmo Aleksandra "Zarya" Zaryanovan asut Arctic ja Siberian Front ovat kokeneet muutoksen, sillä mukana ollut Z-symboli on poistettu. Overwatchissa Z on tietenkin Zaryan symboli, mutta kirjaimesta on tullut myös Venäjän sotatoimien symboli jo yli kuukauden kestäneen Ukrainan sodan aikana. Jo nyt Z alkaa hiljakseen vertautumaan natsien hakaristiin.

Alla olevassa kuvassa uusi versio on vasemmalla, ja alkuperäinen oikealla.

Overwatch

Kiitokset, Neogaf

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä