Suomi
Gamereactor
uutiset
Vanquish

Vanquish-demo Äksälle tänään

Vain kultatilillisille, PS3-demo tuonnempana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Päivitys: Demon julkaisua on siirretty Xbox 360:lla huomiseksi. PlayStation 3 saa demon tänään. Alkuperäinen uutinen alla.

Sega pisti lupauksistaan paremmaksi -- viime viikolla lupailtu Vanquishin demo tulikin jo tänään, joskin tietyin varauksin: toistaiseksi demo on rajattu Xbox 360:lle, ja siinäkin tapauksessa vain kultatilin omistaville pelureille. PS3-demo saapuu pikapuoliin, mutta tarkka hetki ei ole tiedossa. Se hetki voi hyvin olla juuri nyt.

Demossa pelaaja laskeutuu Providence Space Colonyn telakointialueelle ja saa tehtäväkseen alueen haltuunottamisen. Viholliselta löytyy massiivisia Argus-robotteja, jotka eivät suinkaan ammu kumiluodeilla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

VanquishScore

Vanquish

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Alkuvuoden yllättäjän Bayonettan tehtaillut Platinum Games kokeilee aseitaan turboahdetussa, metallinhohtoisessa tulevaisuuden sodankäynnissä.

Vanquish 2 kehityksessä Xbox Onelle?

Vanquish 2 kehityksessä Xbox Onelle?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Pelialan huhuihin tulee aina suhtautua varauksella, ja tähän aivan erityisesti. Alan varsin tunnettu toimittaja ja toimija Marcus Sellars julkaisi Discordissa viestin...

Vanquish tulossa PC:lle toukokuussa

Vanquish tulossa PC:lle toukokuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Platinum gamesin mahtava pyssyttelypeli Vanquish matkaa PC:lle. Sega on varmistanut julkaisun tapahtuvan 25. toukokuuta. Ennakkovarauksen pääsee tekemään jo nyt, ja...Ladataan seuraavaa sisältöä