Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout 4

Vanhat pelit parantuvat dramaattisesti Xbox Series X -konsolilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Viime viikolla Sony kertoi, että melkein kaikki Playstation 4 -pelit ovat taaksepäin yhteensopivia Playstation 5 -konsolilla. Microsoft on kuitenkin mennyt pidemmälle, sillä kaikkien menneiden Xboxien pelejä voi pelata ainakin jossain määrin Xbox Series X -konsolilla. Microsoftilla on myös automatisoituja ohjelmia tekemässä taaksepäin yhteensopivuudesta vieläkin toimivampaa.

Fallout 4

Xboxin, Xbox 360:n ja Xbox Onen pelit käyttävät uuden Xbox Series X -laitteen tehoja hyväkseen. Tuloksena on ainakin tasaisempi ruudunpäivitys, ja joissakin tapauksissa jopa aiempaa parempi ruudunpäivitys. Sitten on vielä Auto HDR, joka lisää HDR:n vanhempiin peleihin. Luvassa on siis aiempaa paremmat värit. Katso esimerkki kuvasta alla.

Fallout 4

Ruudunpäivityskin paranee, ja se myös näkyy. Fallout 4 oli aikanaan lukittuna 30 ruutuun sekunnissa, mutta nyt Xbox Series X -konsolin SSD:n avulla tilanne on toinen tasolla 60 ruutua sekunnissa. Katso video yltä täällä Gamereactorissa.

Toisin sanoen ainakin testien ja markkinoinnin perusteella kaikkien Xbox-pelien pelaaminen pitäisi olla parempaa uudella konsolilla Xbox Series X, joka julkaistaan 10. marraskuuta 2020.

Fallout 4

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä