Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans on nimennyt uuden päävalmentajansa

Ascroft saa työnsä muutettua Overwatch League-tiimin omaisuuksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huolimatta siitä, että Vancouver Titans oli Overwatch League:n huippujoukkue avauskaudellaan 2019, se on ollut yksi kilpailukentän huonoimmista joukkueista tuon ajanjakson jälkeen. Joukkue on jatkuvasti ollut sarjataulukon pohjalla eikä ole onnistunut tekemään suurta vaikutusta ollenkaan, mutta kun tällä offseasonilla suurin osa joukkueista painaa nollauspainiketta, ehkä vuosi 2023 antaa Titans:lle mahdollisuuden nousta jälleen riveissä.

Joka tapauksessa organisaatio on nyt osana uudelleenrakentamistaan nimennyt uuden päävalmentajansa, ja tämä tehtävä kuuluu Valentin "Ascoft" Wulfmanille. Aiemmin Boston Uprising-valmennuspuuhun kuuluneen Ascroftin on rakennettava uusi kokoonpano ja valmisteltava joukkue kilpailemaan, kun OWL palaa joskus vuonna 2023.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä