Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek Online

Uutta tietoa Star Trek Onlinesta

Julkaisu "lähempänä kuin uskoisi"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cryptic Studiosin luova johtaja Jack Emmert ei suostunut vielä nimeämään julkaisupäivää tulevalle Star Trek Onlinelle, mutta hän sanoi leikkisästi pelin julkaisun olevan alle kolmen vuoden päässä, tai "lähempänä kuin uskoisi." Samaan hengenvetoon hän paljasti pelistä joitakin uusia tietoja. Pelin julkaisun yhteydessä pelaajat voivat valita puolikseen joko Klingonit tai Tähtilaivaston. Peli tulee sisältämään sekä avaruus- että maataisteluita. Avaruustaisteluissa pelaajat voivat muodostaa lentueita hieman EVE Onlinen tapaan, kun taas maataistelut ovat perinteistä, suhteellisen nopeatempoista räiskintää. Peli sijoittuu Star Trek universumissa vuoteen 2409, 30 vuotta Star Trek Nemesiksen jälkeen.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Star Trek OnlineScore

Star Trek Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Alkuperäismateriaalille uskollinen MMO sisältää runsaasti Star Trek -fiilistä ja kuorruttaa sen näppärällä toteutuksella ja tyylikkäällä avaruustaistelulla.

0
GR Livessä tänään Star Trek Online

GR Livessä tänään Star Trek Online

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna Star Trek Online julkaistiin PS4:lle ja Xbox Onelle eli yli kuusi vuotta PC-julkaisunsa jälkeen. On siis aika palata MMORPG:n pariin GR Livessä. Liity...Ladataan seuraavaa sisältöä