Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo 4

Uutta Halo 4 Majesticista

Maanantai on majesteettinen päivä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo 4:n Majestic-karttapaketista on nyt julkaistu virallista tietoa. Kyseinen kolmen kartan pamaus ilmestyy 25. päivä helmikuuta, eli seuraavana maanantaina, ja siihen sisältyy kolme pientä/keskikokoista karttaa, jotka ovat Landfall, Monolith ja Skyline.

Se lisää peliin myös kaksi uutta Majestic-pelilistaa, ja uuden free-for-all -pelityypin Infinity Rumble. Siinä erityisistä tapoista saa ansaittua nopeammin aseistusta. Pelilistat ovat puolestaan Majestic FFA kahdeksalle pelaajalle sekä Majestic Team 4v4-matseihin. Uudet kartat sisällytetään myös vanhoihin pelilistoihin.

Majestic irtoaa 800 MS-pisteellä.

Halo 4
Halo 4
Halo 4
Halo 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 4Score

Halo 4

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Viiden vuoden odotus on viimein ohi. Master Chief tekee näyttävän paluun Halo-sarjaan uuden kehittäjän sorvaamana.Ladataan seuraavaa sisältöä