Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhun mukaan Michael Keaton teki kohtauksen Batmanina elokuvaan Aquaman and the Lost Kingdom

Mutta korvattiin sitten kuitenkin Ben Affleckilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Batgirl-elokuva on käytännössä valmis, mutta koskaan sitä ei maailmalle anneta. Harmin paikka, sillä mukana olisi ollut Batmanina se Ainoa Oikea eli Michael Keaton. Onneksi näyttelijää pitäisi nähdä ainakin tulevassa The Flash -elokuvassa kesäkuussa 2023, mutta ehkä muuallakin...?

Geek Tyrantin mukaan Michael Keaton olisi käynyt kuvaamassa kohtauksen Batmanina elokuvaan Aquaman and the Lost Kingdom, jonka pitäisi saapua katsottavaksi maaliskuussa 2023. Mutta sitten Keatonin suoritus olisikin korvattu Ben Affleckin Batmanilla.

Harmin paikka, jos näin kävi. Joka tapauksessa vaikuttaa siltä, että kulissien takana DC Comicsin elokuvien touhu on ollut melko sekaista ennen nyt toteutettua alusta aloittamista (jonka uhriksi siis joutui Batgirl).

Huhun mukaan Michael Keaton teki kohtauksen Batmanina elokuvaan Aquaman and the Lost Kingdom


Ladataan seuraavaa sisältöä